بله چون سری جدید اومدهمیشه بگید چرا؟؟؟
بله کاملا جدیجدی؟؟؟
اخه من دیدم با یه قیمت مشابه و البته کمتر سونی یه مدلی داره مثل Sony VAIO F11DGX
با امکاناتی مثل پردازنده core i7 2.8 و 6 mb cache و رم 4 گیگ ddr3 و هارد 500 و گرافیک GeForce GT 310M GPU که nvidia هم هست با صفحه بزرگتر و کلآ تقریبآ هر قسمتشو نگاه میکنم از این mb990 قویتره و جالب اینجاست که چیزی حدود 150 تومن هم ارزان تره
شما بهتره یه تو همین فروم یه سرچی کنی . آمار خرابی سونی خیلی بالاست . خصوصا سری جدید و محبوب f دارای خرابی زیادی هست .
اگر برای شما فقط قدرت سخت افزاری مهمه برو سراغ سونی ولی اگر کیفیت ساخت و باطری فوق العاده و ترگ پد مالتی تاچ و .... مهمه مک بوک پرو بهترینه .
شما از کسانی که وایو دارند بپرس چند ساعت شارژ نگه میداره ؟؟
به 6 ساعت نمی رسه ولی مک بوک پرو 10 ساعت
در ضمن اینو بدونید :
اروزنی همیشه بی دلیل نیست
درست واقعا کانفیگ خوبی دارهبا این مشخصات زده 1650:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم - ساخت آمریکا
پردازنده: Intel Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 320M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی -
کاملآ 50 به 50 بینشون موندمولی اپل رو نمیشه با هیچ برند دیگه مقایسه کرد . به نظر من اگر اپل نمی گیری برو سراغ اسوس که خیلی بهتر از سونی و ... است
میشه ولی میدونستی مک هوشمنده و فقط سخت افزارهای اپل رو میشناسه . در این صورت پرفورمنس مک از 100 درصد به 40 درصد میرسهالبته میدونم که میشه که مک رو رو این سونیه نصب کنم
اینم بگم در نهایت تصمیم آخر رو خودتون میگیرید . من قرار نیست با لپ تاپتون کار کنم. فقط یک تصمیمی نگیر که بعدا پشیمون بشی