ممنون اصلا بهش فکر نکرده بودمبا نگه داشتن دکمه shift باید یکی از عصاها رو ثابت کنی بعد اهرم رو بچرخونی
سپاس
![]()
ممنون اصلا بهش فکر نکرده بودمبا نگه داشتن دکمه shift باید یکی از عصاها رو ثابت کنی بعد اهرم رو بچرخونی
سپاس
![]()
با توجه به اینکه دوستان در بعضی از مراحل بازی دچار مشکل شدند این کرک های جدید رو گذاشتم که بتونند اون قسمتو رد کنند.
به محض اینکه کرک جدید اومد تو همین تاپیک قرار می دهم.
دانلود کرک سالم بازی با حجم 213 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کرک دیگر برای بازی با حجم 6.47 مگابایت
دانلود کرک دیگر بازی از منبع معتبر با حجم 5.2 مگابایت
دانلود ترینر بازی برای عبور از مرحله گیر کردن درب
دانلود جدیدترین کرک بازی با قابلیت رفع باگ های بازی
(آپیدیت شده در تاریخ 8 تیر 89)
توجه:
1. چنانچه از کرک 213 کیلوبایت میخواهید استفاده کنید، بعد از دانلود کرک 213 کیلوبایتی می بایست دو فایل موجود در فایل فشرده را در آدرس زیر کپی نمائید و سپس بازی را اجرا نمائید. با توجه به کامل نبودن این کرک میتوانید از آخرین کرک استفاده کنید.
[Your Windows Drive]:/Program Files/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher
2. بعد از دانلود آخرین کرک قرار داده شده در سایت میبایست فایلهای gu.exe و Prince of Persia.exe را در محل نصب بازی کپی کرده و فایلهای Skidrow.ini و ubiorbitapi_r2.dll را در آدرسی که در بالا ذکر کردم یعنی در فولدر Ubisoft Game Launcher واقع در Program Files ویندوز کپی و جایگزین نمائید.
3. فولدری که Save بازی در آن قرار میگیرد در ویندوز 7 در آدرس زیر می باشد:
C:Users[Your Username]AppDataLocalstorageSKIDROW
نکات و راهنماهای مهم بازی:
1. کاربران گرامی لطفا هر کرکی که بازی را بدون مشکل برای شما اجرا میکند را فقط استفاده نمائید و از تغییر دادن پی در پی کرک خودداری نمائید.
2. چنانچه از کرک 213 کیلوبایتی استفاده میکنید و با مرحله ای که بازی گیر میکند مواجه شدید ابتدا ترینر بازی را دانلود کرده و آن را اجرا کرده و بعد بازی را اجرا کنید. وقتی به اون مرحله رسیدید همه رو بکشید و برید کنار درب سپس کلید Insert را بزنید تا Trainer فعال بشه بعد کلید NUMPAD6 (همون 6 قسمت ماشین حساب صفحه کلید) رو بزنید تا بازی سیو کنه. بعد برید توی منوی بازی و گزینه Load the last checkpoint را بزنید. با شروع شدن بازی کلید NUMPAD7 (همون 7 قسمت ماشین حساب صفحه کلید) را بزنید حالا درب باز شده و برید داخل همین!
3. با دانلود آخرین کرکی که گذاشتم و کپی کردن آن باگ های بازی برطرف شده است و بازی را میتوانید با آن تمام کنید. توضیحات این کرک توسط منتشر کننده آن به شرح زیر می باشد:
All Problems Solved With These Crack:
* Levers logic
* Door timing
* Upgrades
* Abilities
* XP & Levels
* Area codes
من کرک ورژن 2 اسکیدرو را دارم ولی اینجا مثل اینکه مشکل داره و در باز نمیشه تو مرحله The Royal Chambers این هم عکس :
![]()
یه نقر.. سیوبعد از دردوم رو هم بزاره... باز این یکی در..گیر کرده... مرسی
طرفدارای پرنس این بازیو حتما از دست نمیدن.به امتیاز سایت ها توجه نکنید.
من امروز اونو گرفتم.مثل همیشه عالیه![]()
این سیو مال همون غوله که میگه فررزند سلیمان حالا انتقاممو میگیرم!
حالا شما بعدشی یا قبلش بالاخره نزدیکترین بود
Last edited by ieeeman; 29-06-2010 at 22:30.
سلام به همگی
من تو جایی در مرحله ی the baths یا حمام گیر کردم
وقتی میرم بالا و ستون های ابی رو که سه تا پشت سر هم قرار گرفته اند، تو لحظات اخر انرژی اب به یه ستون سنگی میرسم بعد به یه ستون ابی و دوباره به یه ستون سنگی میرسم.
وقتی میخوام به ستون دیگری بپرم یکدفعه ای همه جا ناپدید میشه و پرنس و یه جایی مثل صحرا میمونن(البته انگار که پرنس در هوا ستون رو گرفته(باگ))
هر دو کرک اسکایدرو رو هم امتحان کردم باز هم نشد که نشد
لطفا راهنمایی کنید
با این کرکایی که اومده ارزش بازی کردنو داره؟یعنی کرکاشون موردی نداره؟
یه ذره از اون ستونی که هستی برو بالا پایین درست میشه نشد هم فوقش یه جهتی خودتو بنداز!بر میگرده ! زیاد هم گیر نیست راحت میشه رد کرد
کسی اون مرحله که دو تا ستون آب و دو تا میله آب هست رو رد کرده(لم داره؟) من که با این کیبردم نتونستم رد کنم اول میرم بالا بعد میپرم و میله اول رو میگیرم ولی تو پرش دوم نمیشه اول بزنی بره بالا(کلیک راست +A( اگر هم بپری که میوفته زمین ) بعد بپری
گفتم یه امتحان کنم نکنه بشه تو طبقه پایین بیام اونم نشد(موقع پرش از حالت فریز در بیام) نشد که نشد اگه کسی میتونه اینو رد کنه برام چک پوینت بعدی رو بزارم آپ کنه ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ieeeman; 29-06-2010 at 23:35.
بیا این بعد از اونجا
از پله ها برو بالا! اونا رو بکش!
از دیوار که رفتی بالا همون جائی که چرخ دنده میچرخه یخ بزن برو به چپ
** اگه اونجا که از دیوار رفتی بالا و سنگها رو گرفتی POWER BOOSTE ه ه ه ه... سخته گرفتنش**
رفتی بالا اون به اصلاح ساعتی که داره میچرخه و منم اونجا گیر کردم ببین چجوری رد میشی هم بگو هم SAVE رو بذار!!!
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کسی میتونه اون تیکه رو رد کنه SAVE رو بذاره
ایول
با کیبورد هم سخت نیست!!!
Last edited by server231; 30-06-2010 at 00:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)