تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 65 از 94 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مثلا ما چندتا روز موعود داریم ؟ معمولا هرماه یه بار از این اتفاقات میفته که بزرگترینش هم همین چند روز پیش بود و نهایتش 3 روز شیر تو شیر بود
    فقط خدا به خیر بگذرونه نعلوم نیست چی پیش میاد
    یکی از دوستان که گفت توی این چند وقته مخابرات شروع کرده به سرویس دادن یه نمه مشکوکه البته جای نگرانی نیست ولی مشکوک بودن هم رد نمیشه !
    سئوالی بود در خدمتم.
    پست یکی دیگه رو نقل قول کردی ، پست من رو جواب میدی ؟!

نکته اش هم این بود که بعد از روز موعود قبلی ! ظاهرا دیگه قرار نیست فقط اون روزهایی که شما میگی روز موعود باشن ! چون خاصیتی رو که به اون دلیل انتخاب شده بودن ، از دست دادن .

از این حرفها بگذریم که داره از حیطه قوانین خارج میشه . در مورد ADSL مخابرات ، من به هیچ وجه به این قضیه خوشبین نیستم . وقتی اینترنت یک مگابیت نامحدود در این مملکت با قیمت 200 هزار تومان عرضه میشه ، و یک دفعه به طور مستقیم ، از طرف همون مخابراتی که ISP ها پهنای باند خودشون رو ازش خریداری میکردند ، با این قیمت عرضه میشه ، به هیچ وجه منطقی نیست .

ببینید بارها هم گفتم خسته شدم مخابرات داره داد میزنه
    دومگ میدم تموم شدو بدو بیا
    میری جلو عملا و علنا میگه 128 کیلو

خیلی هم جالبه سر در همین مرکز ما نوشته که اینترنت پر سرعت مخابرات با پهنای باند 2 مگ !
    حتی خبری از یک مگی که شما مییگد نیست حالا بعضیها کلفتن پارتی دارن خرشون میره ما باید بشینیم حال کردن اونها رو ببینیم وقتی تموم شد و توی دنیا اینترنت 2 راه افتاد تازه اخرین نفری که توی صف بوده (( که یحتمل یا جانباز بوده یا ایثارگر و یا بسیجی)) 256 رو دریافت میکنه پس با این حساب من بدو اهو بدو
    هرچی هم ما گلومونو پاره کنیم بگیم مخابرات خبری نیست چه فایده کی گوش میده
    به خدا دیگه نمیدونیم به کدوم ساز اینها برقصیم به خدا خردادیان هم نیستیم به قول سعید حسنی که هزار جور رقص هم بلد باشیم هر روز یه بابمبول و یه چاه و یه هفت خان جدید سبز میشه
    در کل مملکت جالببی داریم.
    کماکان دعا میکنیم ببینیم حرفی که زدند و قولی که دادند ( که نمیشه ) عملی بشه و توی اردیبهشت این محدودیت6 25 و 512 برداشته بشه

تا همه از بهاری سبز و شیرین لذت ببریم....
    این امکان هست که محدودیت ها رو بردارند تا بازار رو دست خودشون بگیرن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز رفتم مركز مخابرات منطقمون (مركز مخابرات شهداي هفت تير) گفتن پورت ها بستس و فعلآ سرويس نمي ديم. به ما كه رسيد اينجوري شد. حالا تا كي اين موضوع ادامه داره؟ كسي هست در منطقه اي ديگه به اين مشكل خورده باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پست یکی دیگه رو نقل قول کردی ، پست من رو جواب میدی ؟!

نکته اش هم این بود که بعد از روز موعود قبلی ! ظاهرا دیگه قرار نیست فقط اون روزهایی که شما میگی روز موعود باشن ! چون خاصیتی رو که به اون دلیل انتخاب شده بودن ، از دست دادن .

از این حرفها بگذریم که داره از حیطه قوانین خارج میشه . در مورد ADSL مخابرات ، من به هیچ وجه به این قضیه خوشبین نیستم . وقتی اینترنت یک مگابیت نامحدود در این مملکت با قیمت 200 هزار تومان عرضه میشه ، و یک دفعه به طور مستقیم ، از طرف همون مخابراتی که ISP ها پهنای باند خودشون رو ازش خریداری میکردند ، با این قیمت عرضه میشه ، به هیچ وجه منطقی نیست .

این امکان هست که محدودیت ها رو بردارند تا بازار رو دست خودشون بگیرن .
    سلام
    اون که یه اشتباه بود به خاطر این که 500 تا صفحه جلوم بازه ولی اصل مطلب رو خوب شد گرفتی
    کاملا تایید میشه
    فقط ای کاش یه خورده به خودشون بیان
    میگه پول حلال چهل شب به ادم وفا میکنه وای به نون حروم ...

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مخابرات سرویس 128 هم بد نیست .

سرعت دانلودش ، متوسط 20 هست ، البته سرویس های بالاتره اینطور نیست ، روی این فکر کنم 192 می بندن برای جلب مشتری .

512 بیشتر از 55 نمیده .

به نسبت قیمتش خیلی خوبه ، فقط توی شهرستان ها پشتیبانی خوبی نداره ، مثل شرکتها خصوصی نیست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوش به حالت برای تو 20 برای من 15 ! اونم در حالت خوبش
    بدبختیش هم اینه که من دوتا سیستم دارم و دونفر هستیم که جفتمون هم داریم وبگردی میکنیم
    بدبختی هم اینجاست که تا یکی دانلود میکنه باید بریم دعوا دانلود نکن
    برای 2 کیلو افتادیم به جون هم من و همسایه بالاییمون که وایرلس داره با هم هستیم و از طریق مودم من یه وایرلس بهش دادم فقط دانلوداشو تذکر دادم شبها بکنه
    کلا نمیشه زیاد کاری کرد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام.از دوستان کسی توانسته از مرکز تلفن نهری در سعادت آباد اینترنت مخابرات بگیرد؟با تشکر
    با سلام.من می خواستم ثبت نام اینترنت مخابرات کنم.دوستان می دونید آدرس دقیق و تلفن دیتا سنتر در بزرگراه کردستان چیست؟با تشکر
    برادر کینگ من گفتم اختمالا اونجا دیتا سنتره ایشون تقصیری نداره رفته مخابرات نهری اونجا همون حرفای صدتا یه غازی که به اون فامیلمون گفته بودن رو گفتن و از سر بازش کردن گفتن هروقت به همه دادیم به شما هم میدیم ولی ایشون ازطریق هیت علمی مثل اون فامیل ما میخواد اقدام کنه برای همین من گفتم اینجا بپرسه تا همه بفهمن اون بابا که میگفت برو منطقه 1 مگ بهت میدن دستش رو بشه و دیگران ببینن که حتی 128 هم نمیدن چه برسه به 1 مگ.
    راستی یادم افتاد میگفت اون انحرافی شیراز جنوبی رو که بسمت کردستان بپیچی میرسی به آخرش که دیگه راهی نداره اون ساختمان همونجاست.
    سلام.دوستان
    من هم مثل دوستمون paradise2008 مشترک مرکز نهری با پیشماره 8868 هستم.
    ولی هر چه مراجعه می کنم از رییس تا کارمند جواب سربالا می دند و حرفشون اینه فعلا نمی دیم.و اگر هم هیت علمی هم باشین فرقی نداره و نمی دیم.
    از دوستان خوبم در صورتی که کسی تونسته از این مرکز در سعادت اباد اینترنت بگیرد لطف کنه بگه تا من هم بعد از سالها از دست این دیال اپ راهت بشوم؟؟!
    من منتظر کمک دوستان هستم.

7. این کاربر از ar2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام.از دوستان کسی توانسته از مرکز تلفن نهری در سعادت آباد اینترنت مخابرات بگیرد؟با تشکر
    با سلام.من می خواستم ثبت نام اینترنت مخابرات کنم.دوستان می دونید آدرس دقیق و تلفن دیتا سنتر در بزرگراه کردستان چیست؟با تشکر
    برادر کینگ من گفتم اختمالا اونجا دیتا سنتره ایشون تقصیری نداره رفته مخابرات نهری اونجا همون حرفای صدتا یه غازی که به اون فامیلمون گفته بودن رو گفتن و از سر بازش کردن گفتن هروقت به همه دادیم به شما هم میدیم ولی ایشون ازطریق هیت علمی مثل اون فامیل ما میخواد اقدام کنه برای همین من گفتم اینجا بپرسه تا همه بفهمن اون بابا که میگفت برو منطقه 1 مگ بهت میدن دستش رو بشه و دیگران ببینن که حتی 128 هم نمیدن چه برسه به 1 مگ.
    راستی یادم افتاد میگفت اون انحرافی شیراز جنوبی رو که بسمت کردستان بپیچی میرسی به آخرش که دیگه راهی نداره اون ساختمان همونجاست.
    سلام.دوستان
    من هم مثل دوستمون paradise2008 مشترک مرکز نهری با پیشماره 8868 هستم.
    ولی هر چه مراجعه می کنم از رییس تا کارمند جواب سربالا می دند و حرفشون اینه فعلا نمی دیم.و اگر هم هیت علمی هم باشین فرقی نداره و نمی دیم.
    از دوستان خوبم در صورتی که کسی تونسته از این مرکز در سعادت اباد اینترنت بگیرد لطف کنه بگه تا من هم بعد از سالها از دست این دیال اپ راهت بشوم؟؟!
    من منتظر کمک دوستان هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یه سوال جالب دارم . این 88نفری که به مخابرات رای دادند واقعا چی تو سرویس دهی نت مخابرات دیدند که اینقدر مشتاق سرویس های مخابرات شدند؟ مخابرات ایران یه دزد به تمام معناست و هیچ شکی توش نیست . از قدیم گفتند هر قدر پول بدی همون قدرم آش میخوری . با اینکه شرکت های خصوصی قیمت هاشون نسبت به مخابرات بالاتره ولی سگش شرف داره به مخابرات .
    میخوای بری یه نت از مخابرات بگیری باید پای طرف رو لیس بزنی تا یه 128 ذغالی بهت بده اونم با هزار تا منت و قیافه گرفتن . زمانی هم که برگردی خونه فکر کنم اینقدر تو رو اینور و اونور بردند 30کیلویی وزن کم کردی . جالبه برداشتند رپیدشیر هم ریدند توش ادعای پیشرفت هم می کنند .
    اون مخابرات سلمان فارسی هم که انگار قشنگ وسط بیابون هستش . بویی از اینترنت نبرده تا میتونه ، میخواد از ملت پول دیل آپ بکشونه . هنوزم دست بردار نیستند . میری اونجا یه لیست هستش اسمتو مینویسی که مثلا جون عمشون اگر پورت خالی شد بهتون زنگ بزنند . من اسمم رو فکر کنم قبل از میلاد مسیح نوشتم ولی هنوز خبری نشده .
    همه دارن به سوی خصوصی شدن پیش میرن خیلی جالبه که ما داریم دوباره بر می گردیم سر پله اول . من که واقعا نمیدونم چی دیگه باید گفت ....
    اسم خودشون هم گذاشتند دولت الکترونیک

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من یه سوال جالب دارم . این 88نفری که به مخابرات رای دادند واقعا چی تو سرویس دهی نت مخابرات دیدند که اینقدر مشتاق سرویس های مخابرات شدند؟ مخابرات ایران یه دزد به تمام معناست و هیچ شکی توش نیست . از قدیم گفتند هر قدر پول بدی همون قدرم آش میخوری . با اینکه شرکت های خصوصی قیمت هاشون نسبت به مخابرات بالاتره ولی سگش شرف داره به مخابرات .
    میخوای بری یه نت از مخابرات بگیری باید پای طرف رو لیس بزنی تا یه 128 ذغالی بهت بده اونم با هزار تا منت و قیافه گرفتن . زمانی هم که برگردی خونه فکر کنم اینقدر تو رو اینور و اونور بردند 30کیلویی وزن کم کردی . جالبه برداشتند رپیدشیر هم ریدند توش ادعای پیشرفت هم می کنند .
    اون مخابرات سلمان فارسی هم که انگار قشنگ وسط بیابون هستش . بویی از اینترنت نبرده تا میتونه ، میخواد از ملت پول دیل آپ بکشونه . هنوزم دست بردار نیستند . میری اونجا یه لیست هستش اسمتو مینویسی که مثلا جون عمشون اگر پورت خالی شد بهتون زنگ بزنند . من اسمم رو فکر کنم قبل از میلاد مسیح نوشتم ولی هنوز خبری نشده .
    همه دارن به سوی خصوصی شدن پیش میرن خیلی جالبه که ما داریم دوباره بر می گردیم سر پله اول . من که واقعا نمیدونم چی دیگه باید گفت ....
    اسم خودشون هم گذاشتند دولت الکترونیک
    آخه اون شركت هاي خصوصي هم فايده اي نداره اون وضع شاتل كه اونقدر افتضاح شده دارن براش شكايت جمع مي كنن. فقط اسكناس رو مي شناسن كافي پولو به حسابشون بريزي يه دقيقه بعد بري پهلوشون مي گن شما؟

صبانت و پارس هم يه جور ديگه مردم و اذيت مي كنن. اينترنت اوقدر بايد بستر امن و پاييدار باشه يارو مي ره سفارش ميده ديگه صداي پشتيبان رو نشنوه يا لااقل سالي يكبار ولي تو اينجا هر روز بايد تلفن بدست باشي بگي قطع شد فلان شد يا هي بايد بري شركت . اين كه نشد اينترنت.

حداقل مخابرات 128 بالاتر نمي دن ارزون كه هست اگر يه موقع بد از آب در اومد آدم نمي سوزه بگه اونهمه پول دادم آخرش هم اينطوري شد.

آدم بره به اين مخابراتيا رو بندازه ولي گير اين شركت هاي كلاه بردار دزد خدانشناس نيفته.

11. 5 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

به قول قدیمی همشون سرو ته یه کرباسن..

" " " سگ زرد برادر شغاله.....

" " " همشون یه گ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •