سیستم بنده بعد از عمل زیبایی !
سلام بله تا 4.3 اور شده ولی نشون نمیده.
نه بابا کلوپ کجا بود. یدونه دی وی دی رایتر دارم بقیه مال Virtual Clone Drive هست![]()
تا 4.3 اور کردی باید بیشتر از اینا ریت میگرفتی :7.7 یا 7.8
+
کولرت چیه وچند گرفتی؟
Lenovo Y560
زیاد این امتیازهای ویندوز رو نباید جدی بگیرین. اصلا دقیق نیستن.
کولرم هم CoolerMaster V8 هست. حدود یه سال و نیم پیش 85 تومن گرفتم الان خدا میدونه چنده.
![]()
با سلام
من حدود 1 ماه پیش تست گرفتم 3.5 بود
ولی حالا در همان اول تست سیستم ریستارت میشه و روشن که میشود نه صدای
بوق می اید و نه مانیتور روشن میشود . مشگل چیست ؟
کسی نمیتواند کمک کند ؟
( طبق امتیاز دهی ویندوز 7 :
اگر امتیاز شما بین 1 تا 2 باشد معمولا دارای کارایی کافی برای انجام وظایف محاسبات عمومی، مانند اجرای برنامه های بهره وری اداری و جستجو در اینترنت است
اما چنین کامپیوتری به اندازه کافی قوی نیست که قادر به انجام عملیات سنگین محاسباتی و aero و همچنین برنامه های چند رسانه ای باشد
اگر امتیاز پایه 3 باشد می تواند aero و بسیاری از ویژگی های ویندوز 7 را اجرا کند اما بعضی از ویژگی ها ی پیشرفته را در اختیار ندارد برای مثال چنین کامپیوتری میتواند تم های ویندوز را در رزولوشن 1280 در 1024 اجرا کند ولی ممکن است باعث اختلال تم در دو مانیتور شود و یا میتواند فیلم ها و تلویزیون نگاه کند ولی در اجرای آنها به صورت اچ دی ممکن است دچار اختلال شود
اگر نمره پایه شما بین 4 تا 5 باشد میتواند ویزگی های جدید ویندوز را به علاوه ی چندین برنامه را به طور همزمان انجام دهد
اگر نمره شما بین 6 تا 7 باشد شما دارای یک کامپیوتر قوی هستید برای اجرای برنامه های سنگین که میتوانید تجربه ی بازی ها را با کیفیت hd و انجام مولتی پلیر آنها به صورت حرفه ای و همچنین ضبط و بخش فیلم به صورت 3d داشته باشید )
ویندوز خیلی احمقانه نمره میده. من سی پی یوم سندی بریجه و توش یه گرافیک intel hd داره اما گرافیک اصلی سیستمم amd 6770 است. این احمق میاد به گرافیک اینتل نمره میده و اصلا اون یکی رو تشخیص نمیده، حتی وقتی تست کننده رو میذارم روی high performance اجرا بشه. چه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپتاب من ...
گرافیکش ضعیفه ظاهرا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)