خوب پس یعنی اونجایی که داره سرچ میکنه برا بازیکن من صبر کنم/؟ یا از جای دیگه بازی کنم؟
و یک سوال دیگه من از طریق steam که وارد بازی میشم تا میخوام play کنم disconect میشم.چرا؟ و راه علاجش چیه؟
خوب پس یعنی اونجایی که داره سرچ میکنه برا بازیکن من صبر کنم/؟ یا از جای دیگه بازی کنم؟
و یک سوال دیگه من از طریق steam که وارد بازی میشم تا میخوام play کنم disconect میشم.چرا؟ و راه علاجش چیه؟
Last edited by sepanta; 23-01-2010 at 22:37.
کسی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟
اگه راهشو پیدا کردی به ماهم بگو خسته شدیم از این تاپیک به خدا![]()
رو حرفت زیاد فکر کردم
به نتیجه ای نرسیدم!![]()
اخ اخ اینجا چقدر همه با مرامند !!! یعنی اینقدر وقتتون ارزش داره که حتی بهتون فشار میاد جواب یه سوال کوچولو رو بدید ؟؟؟!
واسه همتون متاسفم
عزیزم بدبین نباش خیلیا هم از صبح تاشب دارن زحمت میکشن راه جدیدی پیدا کنن البته در مورد آنلاینش ... من نه خودم از شبکه ای اطلاعی دارم نه دیدم تو این یک هفته بحث زیادی راجع به شبکه ای بشه پس این احتمالم شما بده اون دسته بچه ها که شبکه ای بازی میکنن دیگه اینجا نیومده باشن و اصلاً شاید نشه شبکه ای بازی کرد دیگه![]()
همین کرکایی که صفحه قبل گذاشتنو دان کن بریزد تو پوشه بازی با شرت کاتی که از همون فایل گرفته شده بازی کن دیسکانکت شدن بخش جدایی ناپذیر این بازیه اونم هر دودقیقه![]()
با با شما ها دیگه کی هستین؟؟؟؟؟؟ یعنی اینقدر سخته؟؟؟؟؟
من تا حالا هر روشی که اینجا گفته شده را انجام دادم و هر بار کرک جدید رو روی کرک قبلی ریختم هیچ مشکلی ندارم و همینجور دارم تفنگ باز می کنم
بابا به خدا خیلی سادست! من نمی دونم شما چرا گیج می زنین!!!!!!!! خواستین این ای دی یاهو مه (همین اسم) کاری داشتین بیشتر مواقع هستم
ببين اقا وقتي ما راه حل هاي فعليو ميگيم نميفهميد پس واسه همين صبر كنيد teknogods كارش تموم شه
واسه شروع بازی رو کرک کلیک کنیم یا کرک رو باید رینیم کنیم و جایاصلی بازی کپی کنیم و از steam بازی رو باز کنیم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)