اگر مستقیم برید به مواد رادیو اکتیو ختم میشه و یک اتاقی که حاوی چند تا تجهیزات هست که ارزش ماسک حروک کردن رو ندارن.قبل از اونجا در سمت راست یک شیبی هست که یه یک اتاق ختم میشه که چند تا سرباز ایستاده ان و توش روشن هست
اگر مستقیم برید به مواد رادیو اکتیو ختم میشه و یک اتاقی که حاوی چند تا تجهیزات هست که ارزش ماسک حروک کردن رو ندارن.قبل از اونجا در سمت راست یک شیبی هست که یه یک اتاق ختم میشه که چند تا سرباز ایستاده ان و توش روشن هست
سلام دوستان
من تو مرحله Front Line گیر کردم ...(همون جایی که تو منطقه دشمن هستی و باید آهسته حرکت کنی)
من وقتی از پله های اونجا بالا میرم دیگه نمیدونم باید به کدوم سمت برم کسی میتونه کمکم کنه؟
بیاد داداش اینم کمک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ببخشيد وقتي من اين بازي رو ميخوام اجرا كنم مينيويسه : Metro 2033.exe is not a valid win32 application
دوستان منم تازه بازی رو شروع کردم زیاد به دلم تا حالا نچسپیده کلا چند چپتره ؟
بازی قشنگیه احتمالا چون شما اولاش هستین اینطور به نظر میرسه.. داستانش فوقالعادسدوستان منم تازه بازی رو شروع کردم زیاد به دلم تا حالا نچسپیده کلا چند چپتره ؟
تعداد چپتراش یادم نیست ولی به اندازه یه بازی معمولی طولانی هست
كمك كنيد![]()
سلام بچه ها من همون موقع که بازی اومد گرفتم و تمامش کردم ولی الان زیاد یادم نیست ولی بازی قشنگی بود یکم در حد فال اوت بود
خوب یادم نیست
راستی مال هم همون موقع ها ارور می داد
باسه دایرکت ایکسم بود که قدیمی بود
جدید نصب کردم حل شد ولی ارورش رو یادم نیست
ببخشید
تا جایی که بتوانم کمک می کنم
این بازی که کرک 64bit نداشت!! ولی این اخطار معمولا برای کرکهاو یا برنامه های 64 بیتی هست!!...بازی رو که روی یک سیستم 64بیتی نصب نکردی که حالا بخوای روی یک 32 بیتی بازی کنی؟؟
اگه اینطور نیست و از از کامل بودن بازی هم مطمئنی کرک اینجا رو دانلود و اجرا کن گه جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 16-09-2010 at 18:21.
یه جا از بازی گیر کردم که بیرونم هم برفه
حیوانات میان و باید با یارم پیش برم و اگه یه کم جلوتر برم میمیرم
میرم سمت یه اتوبوس خراب میمونیم و یه کم که میمنونم ماسکم تموم میشه و باید ماسک جدید پیدا کنم که پیدا نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)