سوال حميد در مورد مولتي تاچ در ايساتو :
غلط کردی که منم . این آیدی من نیست ها اونجا . همین ملعون تیتان به اسم من اونجا آیدی درست کرده ! در ضمن از اولشم معلوم بود دروغه منتها تو باورت شده .![]()
سوال حميد در مورد مولتي تاچ در ايساتو :
غلط کردی که منم . این آیدی من نیست ها اونجا . همین ملعون تیتان به اسم من اونجا آیدی درست کرده ! در ضمن از اولشم معلوم بود دروغه منتها تو باورت شده .![]()
@ ريسر
از لحاظ سخت افزاري كه اين سفيد و سياه باهم فرقي ندارن
نمي دونم كي اين شايعات رو ساخته
حالا ممكنه بعدا مشكي ها داشته باشن سفيدا نداشته باشن
اونايي كه مشكي دارن الان مولتي تاچي در كار نبوده
@ حميد
اسپم نده بابا
مگه همه حميدا تو هستي؟من حميد گاد رو ميگم
![]()
درباره ی این تغییرات فقط زمانی میشه جواب قطعی داد که گوشی وارد بشه.
خاک تو سرت کنن سونی
حالا اگه این مالتی تاچ نباشه ببینیم قیمت به کجا میرسه
با این اوصاف به نظرم از 700 تومن بیشتر نمیارزه یا حداقل من براش بیشتر پول نمیدم
علی تو خجالت نمیکشی؟یه کم خجالت بکش واسه لاغری خوبه
چه خبره 700.حالا شاید اولش قیمتش کمی بالا باشه اما مطمئنا قیمتش اطراف 600 فیکس میشه.ویواز با این ابهتش 450 اینطورا داره فروش میره.ای اس تازگیا داره خوب قیمت گذاری میکنهبا این اوصاف به نظرم از 700 تومن بیشتر نمیارزه
بعدشم عیب سر مال مردم نگذارین.چه قدر تکرار میکنین ام تی نداره.خسته نشدین؟بابا ام تی توی بازی خیلی کارایی داره که فک نکنم بازی خیلی خفنی با این قابلیت تو اندو داشته باشیم،نــــــــــــــــه علی؟![]()
این همه بحث کردید چند بار پرسیده شد کی قرار هست بیاد توی ایران....حداقل میگفتید نمیدونیم!
اخه دوست من...مگه ماها وارد كننده يا مغازه دار هستيم كه بگيم كي مياد؟؟؟بايد تا الان مي اومد هنوز نيومده...همه همينو ميدونن...![]()
این گوشی چند ساعتی میشه که به ایران رسیده
گوشیشاپ داره با قیمت 700 تومن میفروشه
قیمتش خیلی خوبه
نینجا جان اگه صدای منو میشنوی همه منتظرن بخری ریویوشو بزاری![]()
Last edited by hasanmotori; 03-04-2010 at 20:52.
دوست عزیز شما میتونستی قسمت دوم پستتون را زودتر بگید...در ضمن از شما و 2 نفر دیگه تنها سوال نکردم...مخاطبم رو مشخص نکردم....پرسیدم شاید کسانی اطلاعاتی داشتند ببخشید دفعه بعد از شما دعوت به عمل نمی آورم که به بنده پاسخ دهید
لطف کنید لینک رو برام پ.خ کنید...ممنون
در ضمن دوستان پس فرقی بین مدل مشکی و سفید نیست؟؟لطف کنید زود جواب بدید چون میخوام زود سفارش بدم بیارن
موفق باشید
Last edited by meha; 03-04-2010 at 21:10.
لینک گوشی شاپ
پخ مخ احتایج نداره کهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)