تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 253 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

کلا ، اصلا مقوله آپدیت و آپگرید!مثلا فرقشون و نحوه انجامشون رو امنیا.منظورم دقیقا اینه که به غیر از دانلود فایل های آپدیت و نصب روی گوشی بوسیله کامپیوتر ،کار دیگه ای باید انجام بدم؟و اینکه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هرچی برا ورژن می زنم ،قبول نمی کنه؛دقیقا چی باید بزنم ؟(device گوشی رو نگاه کردم ها)
    Last edited by hirondelle; 12-05-2010 at 12:10.

در آغاز فعالیت lexuses's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

دوستان سلام
    من برنامه هایی که نصب می کنم توی rom گوشی نصب می شن.موقع نصب میزنم روی storage card ولی بعدا میبینم که روی rom نصب شده.rom گوشیم همینجور داره پر میشه.می خواستم ببینم مال شما هم همینجوریه؟
    رراستی جای دکمه تشکر کجاست؟ نمی بینمش!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جواب سئوال اولتو نمی دونم ولی دومی
    انتهای پست بعد از نقل قول که رد شدی دو تا آیکون دیگه هست اونم رد کنی دست چپ نرسیده به دیوار

4. 2 کاربر از saeedfweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان سلام
    من برنامه هایی که نصب می کنم توی rom گوشی نصب می شن.موقع نصب میزنم روی storage card ولی بعدا میبینم که روی rom نصب شده.rom گوشیم همینجور داره پر میشه.می خواستم ببینم مال شما هم همینجوریه؟
    سلام.

جواب سوال اولتون:

شما زمانی که برنامه رو نصب میکنی به هر حال یک مقداری از فایلهای اصلی برنامه بصورت خودکار رو مموری داخلی گوشیتون نصب میشه همچنین یک تغییراتی توی رجیستری گوشیتون داده میشه(مقادیر مورد نیاز به اون اضافه میشه) تا برنامه بتونه رو گوشیتون اجرا بشه.پس طبیعتا" مقداری از حافظه داخلی گوشیتون هم گرفته میشه منتها نه به اندازه زمانی که برنامه رو مستقیما" رو مموری داخلی نصب میکنید.مثلا" شما یک برنامه 3 مگ رو رو مموری کارت نصب میکنی و 200 کیلو بایت حافظه داخلی رو میگیره در صورتی که اگر همون برنامه مستقیما" رو مموری داخلی نصب بشه 3 مگ (یا گاهی بخاطر اینکه یکسری فایلهاش اکسترکت شده بیشتر از 3 مگ ) از حافظه داخلی رو اشغال میکنه.این مسئله مشکلی نیست و طبیعیه.
    اما جواب سوال دوم رو هم دوستان دادن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    تو تایپیک 230 نرم افزاری برای تغییر رزولوشن گذاشته شده
    کسی ازش استفاده کرده ؟ کار میکنه یا نه ؟ به چه رزولوشن هایی تغییر میده (800*400) یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من با نشکلی روبرو شده ام ، تازگی ها گوشی هنگ می کنه و وقتی می خواهم جواب کسی را بدهم قفل می کنه و دکمه ها اصلا کار نمی کند !!!! ولی وقتی ریستارت می کنم درست می شود ، گوشی ویروسیه یعنی؟؟؟؟!!!! یا اینکه باید ببرم گارانتی و تا آنجا که می دانم ضربه هم نخورده

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من با نشکلی روبرو شده ام ، تازگی ها گوشی هنگ می کنه و وقتی می خواهم جواب کسی را بدهم قفل می کنه و دکمه ها اصلا کار نمی کند !!!! ولی وقتی ریستارت می کنم درست می شود ، گوشی ویروسیه یعنی؟؟؟؟!!!! یا اینکه باید ببرم گارانتی و تا آنجا که می دانم ضربه هم نخورده
    سلام.

اول اینکه گوشیتون چیه؟ بعد این مشکل کاها" بخاطر برنامه هایی که نصب میکنید و تداخلشون با هم یا با برنامه های استاندارد بوجود میاد که با پاک کردن برنامه هایی که باعث تداخل میشن درست میشه اما اگر نتونید بفهمید که از چه برنامه ای هست با هارد ریست میتونید درستش کنید.
    ولی خوب اگر بدونیم گوشیتون چیه شید بشه بهتر راهنمایی کرد مثلا" برنامه های مخلشون شناسایی شده باشن و ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

گوشی همین امنیا لایت b7300 می باشد.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    منم اون اویل که گرفته بودم همین مشکل رو داشتم ولی بعد از این که قلقش دستم اومد دیگه هنگ نکرد شما هم بعد اینکه عادت کردی مشکلت حل میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

می شود بگویید چه قلقی داره اینطوری که شما می گویید یک قرن بعد تازه بفهمم که گوشی از رده خارج می شود که
    راهنمایی بیشتر PLZ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •