1218 تو بازار هست ؟ قیمتش چنده ؟
دوستان بهترین لپ تاپی که تو رنج قیمتی 350 تا 600 میشه گیر آورد چیه؟! 5738؟
یه emachines e520 دارم که اصلاً جوابگوی نیازهام نیست ... بخوام بفروشم چقدر ور می دارن؟!
واقعا خوشكله....؟
شما ديدينش كه ميگين...؟
ممنون...!
آقا تو رو خدا یکی بگه این 1218 هست یا نه ؟ اگه هست چنده ؟ظریف و خوش چهره
شرکت ایسوس به دلیل تولید نت بوک Eee PC 1218 که از ظاهری زیبا و بدنه ای آلومینیومی تشکیل شده,صاحب جایزه نقطه قرمز (Red Dot)-جایزه ای که از نظر زیبا بودن طراحی,به محصولات اعطا می شود-شده است.به طور معمول قبل از اینکه نت بوک یا محصولی به بازار عرضه شود مختصری ویژگی های آن در اینترنت بیان می شود اما این نت بوک,سنت شکنی کرده و قبل از اینکه وارد دنیای اینترنت شود به طور مستقیم از دنیای واقعی صاحب جایزه شده است.با وجود دریافت جایزه و گذشت چند ماه از خبر انتشار آن,هنوز هم به طور کامل مشخصاتی از این نت بوک ظریف و خوش چهره در اینترنت یافت نمی شود.با این وجود به ارایه نکات و ویژگی های مختصر بسنده می کنیم.
در نمایشگاه سال جاری CeBit , شرکت ایسوس تعدادی از نت بوک های آلومینیومی خود را در معرض نمایش گذاشت اما با این وجود اثری از نت بوک Eee PC 1218 در میان آن ها به چشم نمی خورد.
علاوه بر بدنه خارجی نت بوک که از آلومینیوم ساخته شده,در ساخت برخی از قسمت های داخلی آن مثل قاب صفحه کلید و بخشی از استراحتگاه کف دست (Palm rest) نیز از آلومینیوم استفاده شده است.صفحه کلید این نت بوک از نوع Chiclet است که در این نوع صفحه کلیدهای پلاستیکی,به طور معمول بین دکمه ها فاصلا مناسبی رعایت شده است.این نت بوک که از نمایشگری به اندازه ۱۲ اینچ با وضوح تصویر ۱۰۰۸ پیکسل تشکیل شده باریک و ظریف طراحی شده و تمام پورت های آن در قسمت عقب نت بوک تعبیه شده است.با وجود اینکه در یکی از طرفین آن,پورت هایی در نظر گرفته شده اما به دلیل وجود درپوش مناسب,قسمت های جلو و کناره ها صاف و یک دست به چشم می آیند.جهت محافظت از وب کم نت بوک نیز پوششی در نظر گرفته شده است.
این نت بوک به سه پورت USB (احتمالا از نوع 3.0),یک پورت شبکه محلی اترنت,خروجی های تصویر VGA و HDMI و یک جفت جک صوتی ۳/۵ میلی متری مجهز شده است.کارت گرافیک در نظر گرفته شده برای این نت بوک از کارت گرافیک های nVIDIA Ion است.
در خصوص قیمت این نت بوک هنوز اخباری منتشر نشده است.
به نظر من که قشنگه........
Last edited by Lamanta; 02-09-2010 at 20:07.
nemidooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooonam!![]()
سلام
یه مینی لپ تاپ میخواستم قطعاتش زیاد واسم مهم نیست ( یعنی کار خاصی نمیخوام انجام بدم )
زیر 10 اینچ هم مینی هنوز هست ؟
میشه چند مدل که کمترین قیمت بازار هم داشته باشه رو بهم معرفی کنید
ممنون
بله هست ولي بايد از نمايندگي هاي تهران بگيري...آقا تو رو خدا یکی بگه این 1218 هست یا نه ؟ اگه هست چنده ؟
به نظر من که قشنگه........
قيمتش هم از 480 داره به بالا...
كانفيكت مدلش را بگين لطفا...!دوستان بهترین لپ تاپی که تو رنج قیمتی 350 تا 600 میشه گیر آورد چیه؟! 5738؟
یه emachines e520 دارم که اصلاً جوابگوی نیازهام نیست ... بخوام بفروشم چقدر ور می دارن؟!
آره خيلي لپتاپ خوبيه...با كدوم كانفيكت 600 تومن پيدا ميشه....!؟؟
شما ميتوني دو صفحه ي قبل را بخوني كه همشون زير 500 هزار تومن هستند...!سلام
یه مینی لپ تاپ میخواستم قطعاتش زیاد واسم مهم نیست ( یعنی کار خاصی نمیخوام انجام بدم )
زیر 10 اینچ هم مینی هنوز هست ؟
میشه چند مدل که کمترین قیمت بازار هم داشته باشه رو بهم معرفی کنید
ممنون![]()
لنوو جی550 یا ایسر 5734زد ؟
من تا 600 دارم و هرچه قیمت کمتر باشه بهتره
بازی زیاد می کنم
اینترنت گردی زیادی دارم
بسیار زیاد آهنگ گوش می دم
لطفا یک لپ تاپ توپ معرفی کنید
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم 2 سی پی یو AMD Athlon Neo MV-40@1.6GHz, 512KB Cache و Intel Atom N450@1.66GHz, 512KB Cache که مال نت بوک هستش از نظر پرفرمنس و کارایی چقدر با هم تفاوت دارن و این که کدوم قوی تر هست ؟چه اندازه؟
و این که بین دو نت ASUS Eee PC 1201T با سی پی یو amd و رم باس 800 با ASUS Eee PC 1201PN با اتم و رم باس 667 جدای از گرافیک (که معلومه دومی pn قوی تره) به لحاظ کارایی کدوم بهره؟
کلا نت 12 اینچی و تا رنج 600 اگه چیز دیگری مد نظر هست ممنون میشم راهنماییم کنید .
با تشکر
Last edited by alidanger_202; 13-09-2010 at 10:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)