بچه ها اگر يه نفر يه حالي به ما بده جواب سوال رو بگه ممنون ميشم .. حقيقت يه مقدار قضيه فوري شده .. مي خوام بدونم اگر مشكل از ISP هست يه گپي ! باهاشون بزنم ...! بازم ممنون ...
بچه ها اگر يه نفر يه حالي به ما بده جواب سوال رو بگه ممنون ميشم .. حقيقت يه مقدار قضيه فوري شده .. مي خوام بدونم اگر مشكل از ISP هست يه گپي ! باهاشون بزنم ...! بازم ممنون ...
سلام دوستان
این آپدیت نکردن kb 971033 واقعا کافیه برای از بین نرفتن جنیون کرک؟
الان میخوام 7600 اورژینال رو نصب کنم برای اولین بار که 30 روزست. حالا که تا یه ماه نمیخوام کرک کنم، اون فایل آپدیت رو بگیرم(بعد کرک کردن آپدیتش نکنم) یا نه اصلا کلا نباید اونرو بگیرم؟
Last edited by PC; 15-09-2010 at 02:32.
دوست عزیز کرک های جدید کاملا مشکل این اپدیت رو بر طرف می کنن
شما این اپدیت رو هم دریافت کنید و بعد کرک کنید مشکلی پیش نمیاد و ویندوز جنیون میشه
من ویندوز پریمیوم هوم ادیشن دارم. میشه با کرک یا کی یا... آپگریدش کنم به پرفشنال؟
دوستان ویندوز من نسخه 32 بیتی enterprise هست
یک روز هم بیشتر وقت ندارم تا ویندوز غیر فعال بشه تورو خدا سریع کمکم کنید
چند تا سریال معتبر بدین تا ویندوزمو نجات بدم
یا کرک بدید
همه جا رو گشتم پیدا نکردم
بفرمایید: آخرین و بهترین نرم افزار کرک ویندوز با گرفتن جنییون از مایکرو سافت (شما فقط اینستال کنید خودش سریال رو وارد میکنه ) بعد ریستارت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mina tina; 15-09-2010 at 19:24.
همچین اخطاری میده
![]()
حدس می زنم به خاطر اینه که شما دارید از سرویس پک یک بتای ویندوز 7 استفاده می کنید و این کرک روی این نسخه جواب نمسده
البته مطمئن نیستم
برای ویندوز 7 enterprise x64 من هم جواب نمیده!!!!!!!!
سلام
اینم مال من!!! سریال هاش رو دستی هم وارد میکنم قبول نمیکنه!!! میگه مال سری N نیست
![]()
Last edited by nima_arafati; 16-09-2010 at 16:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)