Last edited by doyenboof; 06-12-2006 at 06:39. دليل: تکراری
بچه ها برنامه اي هست كه فايل هايه mp3 رو به midi تبديل كنه؟
اگه هست معرفي كنيد...
ضمن تشکر از تاپیک خوبتان آیا نرم افزار خوبی که بتوان دی وی دی را به وی سی دی تبدیل کند سراع دارید؟ من نرو 7 را در کامپیوترم دارم و نتوانستم اینکار را انجام بدهم.ممنون میشوم از راهنماییت.
Last edited by nasser416; 06-12-2006 at 23:45.
با سلام
چه چوری میتونم فایل با پسوند Asf رو با کامپیوتر دید؟
با تشکر.
Flash2Video v4.0.1000
Description
Flash2Video supports the conversion of Macromedia Flash SWF files to AVI (uncompressed/compressed using any available codec including DivX and XViD) or VCD, SVCD, and DVD compatible MPEG files. It also supports custom dimensions for exported video. You can also make audio conversions with different audio cards. Without taking any manual operation at the Flash content, all the conversion tasks can be done automatically. Using this converter you will get the movie formats you want.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط musa
کانورتر Asf توی پست های قبلی معرفی شده
پست 554
توی این آدرس هم می تونید کلی کانورتر Asf پیدا کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Player برای Asf
Ace DivX Player
فکر کنم بیشتر Player های معروف می تونن Asf رو پخش کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلی از این برنامه ها معرفی شده .نوشته شده توسط doyenboof
کافیه به پست های قبل یه نگاهی بندازید!
Imtoo 3gp convertor توی پست های قبل معرفی شدهنوشته شده توسط mamali_ronaldinho
پست 401نوشته شده توسط hr7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه کانورتر که تو صفحه اصلی سایت گذاشته چطوری کار میکنه ما که چیزی نفهمیدیم
راستی برنامه ای هست که بتونه کلی فرمتهای رایج تصویری و صوتی و ویدیویی رو به هم تبدیل کنه و کار کردن باهاش هم راحت باشه
البته منظورم این نیست که مثلا صوتی رو به تصویری تبدیل کنه منظورم اینه که مثلا avi رو به 3gp یا mp3 رو به wmv تبدیل کنه و کل اینها همه با یک برنامه امکان پذیر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)