صداش در اسپیکر چطوره ؟ مثلا در مقایسه با X1
صداش در اسپیکر چطوره ؟ مثلا در مقایسه با X1
درود
آقا، یه چیزی رو من متوجه نشدم؛ دوستان سامسونگی، تفاوت های عکس زیر رو در تفیک بهتر دونستند؛
یا این تفیک و نمایش کاملا متحیر کننده است یا این که عکس ها با هم متفاوتند؛
دوستان بگند تا ما هم از این سر در گمی ! خلاص بشیم !!!
![]()
تو عکس پایینی یک مقدار زوم شده ! ولی ربطی به رنگ نداره این مقدار زوم ..
عکس همونه و واقعا تفکیک رنگ خیلی خوبه ... شما به اون اب یا یخی که بالای فیلها هم هست دقت کن ..
من 100 در 100 با شما مخالفم
گوشی سامسونگ JET با صفحه LED و 16 میلیون رنگ و 480*800 رزولوشین و صفحه 3.1 اینچی و تراکم خیلی بالاتر از HD2 بازم هنوز کار داره تا به i8910 برسه بعد شما در مورد صفحه TFT HD2 حرف میزنید ؟؟
کدوم وضوح و کنتراست و قشنگتر و خوش رنگ تر نشون میده ؟کدوم جزییاتش بیشتره ؟>
jet یا HD ؟
اگه یه رزولوشین باشه 100 در 100 باید jet بهتر نشون بده چون هم مثل hd ال ای دی هست هم رزولوشینش خیلی بالاتره !!
پس این ملاک نیست و کاملا مشخصه که AmoLED خیلی سرتر و با جرییات تر وخوش رنگ و لعاب تر و خوش کنتراست تر از TFT قرن بوقی هست !
حالا اون TFT می خواد صفحه بی حال HD2 باشه می خواد صفحه اون لپ تاب که تو چند صفحه قبل بود با رزولوشین 3 برابر HD2 باشه
Last edited by key_1; 16-11-2009 at 18:12.
بابا اینجا که شده تاپیک مقایسه !!!
دوستانی که دوست دارن سر ال سی دی کل کل کردن لطفا تاپیک بزنن بخش مقایسه بحث هاشون رو اونجا ادامه بدن
تاپیک رفته جاده خاکی!!
سلام
بچه ها بهتر نیست یه نظر خواهی مثل i8910 برا hd2 هم بزاریم
مثلا ارتقا hd به hd2 در چه حد بوده؟
در مورد offlineinternet من همون فرد هستمفقط ID خودمو عوض کردم چون اون مال داداشمه که الان ۱ سالی هست که سربازی و حالا خودش گفته میخاد
در مورد اینکه پستهای مهم و تاکیدی رو در صفحه اول قرار دهیم دو مشکل هست
۱. من تا حالا چنین کاری رو نکردم و زیاد وارد نیستم اگه میشه کمک کنید
۲.به نظر من اگه این کار رو بکنیم از اعتبار این تایپیک کاسته میشه با توجه به این که افراد زیادی به تایپیک مراجعه میکنند و اگه مطالب مهم رو به صفحه اول تایپیک انتقال بدیم دیگه کسی به پستهای بعدی سری نمیزنه که این دیگه فروم نیست بلکه مقاله ای است از طرف چند نفر برای دیگران که در مورد گوشی نوشته شده
یه سوال دیگه اینکه من میخوام که سازنده ی تایپیک از offlineinternet به این اسمی که الان هستم تغییر بدم ولی این کار رو هم بلد نیستم اگه میشه کمک کنید البته با توجه به اینکه من خودم این تایپیک رو درست کردم و برای اینکه بتونم کارهای تایپیک رو بهتر انجام بدم میخوام این کار رو بکنم چون تا چند روز دیگه offlineinternet دیگه دست من نیست
ممنون![]()
نمی دونم چرا شما بچه ها این دو گوشی رو با هم مقایسه می کنید ؟
واسم سوال شده !؟
گوشی اچ تی سی صفحش TFT اما i8910 AMOLED هست پس 100 در 100 i8910سُر تره
گوشی اچ تی سی دوربینش 5 مگاپیکسل اما i8910 هشت مگا پیکسل پس باز هم 100 در 100 i8910
گوشی اچ تی سی کیفیت VGA فیلمبرداری می کنه که اصلا عددی در برابر فیلمبرداری D1 آی 8910 نیست چه برسه به اچ دی !!
گوشی اچ تی سی باتریش 1230 میلی آمپر هست که در مقابل 1500 میلی آمپری i8910 ....بیخیال
گوشی اچ تی سی تک اسپیکر هست و کیفیت صداش هم در مقابل i8910 با بلند گو های استریو سوسکه !!
گوشی اچ تی سی تو هد فونهاش به گرد i8910 نمی رسه !!
تا اینجا 6 بر 0 به نفع سامسنگ i8910
گوشی اچ تی سی CPU 1hz هست که این یه برتری محسوس
گوشی اچ تی سی رمش بالاتره که دومین برتریش
گوشی اچ تی سی شتابدهنده گرافیک مثل سامسونگ نداره و این قسمت رو هم به i8910 واگذار می کنه !
گوشی اچ تی سی صفحش 4.3 اینچ هستش که که بزرگتر از i8910 می باشدو سلیقه ای هست پس هر دو تو این قسمت مساوی!!
گوشی اچ تی سی ویندوز موبایل داره اما i8910 سیمبیان تاچ و باز هم این سلیقه ای هستش هر دو تو این قسمت هم مساوی !
پس نتیجه گیری 7 بر 2 به نفع ُSamsung i8910 HD
خیلی قابلیت های دیگه i8910 HD داره که HTC HD2 فاقد اونهاست
پس بهتر نیست این HD 2 با یه گوشی هم رده خودش مقایسه بشه ؟ این بحث هایی که می کنین سر تعصب روی این گوشی ها هست اما من منطقیش رو واستون گذاشتم
غیر از اینه ؟![]()
دوستان من چند صفحه در مورد قدرت گرافیکی HD2 توی چند سایت دیدم میشه یه نفر یه بازی سنگین روش نصب کنه و نتیجه رو بگه اگه قرار باشه توی اجرای بازی های گرافیکی ضعیف عمل کنه من از خریدش پشیمون میشم
نینجا جان شما که این همه زحمت کشیدی میشه یکی دو تا بازی روش نصب کنی اسکرین شات بگذاری
همون cpu و وین موبایله hd 2 ... مساویه با نصف برتریهای 8910 ! .. بیخیال مقایسه نکن ..حداقل امنیا 2 رو میگفتی یه چی که امکانات مولتی مدیاییش باز کمتره .. 8910 یه گوشی با مولتی مدیای بالاست ولی hd 2 یه گوشی کاربردی و با نرم افزارهای فراوان که در اینده هم بدرد کاربر میخوره وین 6.5 (وین 7) ... 8910 یه مقوله ای هستش و اچ تی سی یه مقوله ای واسه همینم هست همیشه پاکت پیسی هارو جدا میکنند از گوشی های دیگه ...
نظر شخصی اینه که اگه ککسی این گوشیو برای دوربین .. بازی و اینجور چیزها میخواد بگیره نخره .. بره یه دونه 3gs یا 8910 یا هر چی برداره حالشو ببره .. ولی اگه دنبال نت گردی .. استفاده از نرم افزارهای متعدد .. و .. براش بهتر از بقیه گوشیهاست
نظر شخصی
چه مقايسه قشنگی هر جا hd2 سر تره ميشه مساوی و سليقه
برايه مثال:
گوشی اچ تی سی صفحش 4.3 اینچ هستش که که بزرگتر از i8910 می باشدو سلیقه ای هست پس هر دو تو این قسمت مساوی!!
گوشی اچ تی سی ویندوز موبایل داره اما i8910 سیمبیان تاچ و باز هم این سلیقه ای هستش هر دو تو این قسمت هم مساوی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)