دوستان
جریان پاره وقت چی هست؟
بر چه اساس پذیرش میکنن؟ و چقدر معلوم نیست؟
دوستان
جریان پاره وقت چی هست؟
بر چه اساس پذیرش میکنن؟ و چقدر معلوم نیست؟
من از رو تجربم میگم پاره وقت تقریبا 90% بومی میگیره یک سری رشته های خاص داره و میشه گقت 100% قبوله فرد تو اون رشته بر اساس همون کنکور روزانه معمولی دیگهچقدرم نه معلوم نیست!!!
چرا الان! صبح ازمونم میتونی بگیری شانس اوردی ازاد خوب راه میاد
توی Azmoon.org محل صدور کارت رو ببین
سلام دوستان
منم فردا 8 کنکور ریاضی دارم. میخوام ببینم زمانش تا کی هست دقیقا؟
تا 10:30 اینا نهایت 11
فقط یادت باشه(خودمم) دو ساعت قبلش اونجا باش
بچه ها این که میگن یه ساعت قبل از کنکور باشید سر جلسه الکیه یا حتما باید باشیم ؟
تو امتحان نهایی امسال هم میگفتن نیم ساعت قبل باشید ولی من که به محض شروع اونجا بودم
اما توی یه برگه که همراه کارتم بهم دادن نوشته بود که 1 ساعت قبلش اونجا باشین. ربع ساعت قبل از زمان امتحان هم در رو میبندن.
منم همینطور! من دقیقا موقعی میرسیدم که میخواستن بگن شروع کنید!!! ترجیح میدادم تا دقیقه نود توی خونه بخونم تا اینکه توی مدرسه قبل از امتحان با بچه ها بیکار بچرخیم!
کنکور با امتحان نهایی فرق می کنه و با هیچ کسم شوخی ندارن!
بدبختی هیچکس از رفیقا و اشناها هم نیست اقلا بشینی تو این یه ساعت با هم بچرخیم یه ساعت قبلش بری باید عین این ....منم همینطور! من دقیقا موقعی میرسیدم که میخواستن بگن شروع کنید!!! ترجیح میدادم تا دقیقه نود توی خونه بخونم تا اینکه توی مدرسه قبل از امتحان با بچه ها بیکار بچرخیم!بشینی یه گوشه تا کتکور شروع شه
من که با همه شوخی دارمکنکور با امتحان نهایی فرق می کنه و با هیچ کسم شوخی ندارن!![]()
سراسری من ساعت 10 بلند شدم به خدا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)