تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 89 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 887

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

DVDKey رو دارم ... خوب یه ثانیه بیشتر نشد ... یعنی خرابه ؟‌ و بورد سوخته ؟
    حالا Intro Mode رو هم تست میکنم ولی اینکه میگید تو یه ثانیه باید خاموش و روشن کنم سخته !

فرض کنیم برد سوخته، چقدر هزینه داره ؟! تعمیر و یا تعویض اش...
    خوب dvd key رو داری مشکلی نیست! میزان خرابیش رو نمیدونم ولی تو همون یه ثانیه میزنه برد رو ناکار میکنه( خودت هم گفتی دود بلند شد) فکر کنم با 20 30 تومن کارت ردیف شه برای تعمیر( درایو نو الآن حدود100 تومن هست!)... فقط یادت نره موقع ریختن فریمور در درایو باید نیمه باز بمونه

2. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب dvd key رو داری مشکلی نیست! میزان خرابیش رو نمیدونم ولی تو همون یه ثانیه میزنه برد رو ناکار میکنه( خودت هم گفتی دود بلند شد) فکر کنم با 20 30 تومن کارت ردیف شه برای تعمیر( درایو نو الآن حدود100 تومن هست!)... فقط یادت نره موقع ریختن فریمور در درایو باید نیمه باز بمونه
    من الان Intro رو زدم ازم خواست خاموش روشن کنم، والا وقتی خاموش میکنی تا بخوای روشن کنی بیشتر از یه ثانیه طول میکشه، در مورد در درایو هم گفتم که با دکمه ای که رو خود ایکس باکس هست اصلا باز نمیشه ...
    جطوری نیمه باز بزارم ؟
    در ضمن توی Intro که میبرم Frimware : n/a مینویسه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

من الان Intro رو زدم ازم خواست خاموش روشن کنم، والا وقتی خاموش میکنی تا بخوای روشن کنی بیشتر از یه ثانیه طول میکشه، در مورد در درایو هم گفتم که با دکمه ای که رو خود ایکس باکس هست اصلا باز نمیشه ...
    جطوری نیمه باز بزارم ؟
    در ضمن توی Intro که میبرم Frimware : n/a مینویسه ...
    من الآن نمیدونم دقیقا کجای کار مشکل داری میتونی یه عکس از برنامه بزاری؟ در ضمن وقتی برد بسوزه اول باید تعمیر بشه که داخل نرم افزار شناسایی بشه..( الآن درایو شما تو کما تشریف داره!) خوب معلومه وقتی برد بسوزه در درایو بازو بسته نمیشه...فقط مواضب باش آسیب بیشتر به دستگاه وارد نکنی

5. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    آقا ما یه gears of war 2 و یه gears of war 3 داریم
    هردو روی lt2 کار میکنند اما gow3 روی lt3 کار نمیکنه و gow2 روی lt3 کار میکنه
    من خواستم که gow3 رو برای lt3 پچ کنم اما نه abgx360 v1.0.6 و نه xbox backup creator v2.9.0350 از روش image نگرفتن
    البته فقط این دو بازی نیست
    الان syndicate و neverdead روهم برای lt3 دارم که میخوام به lt2 پچ کنم ولی بازم تو مرحله اول کار که image گیری هست گیر کردم و هیچ کدوم از دو نرمافزار backup گیری که گفتم image نمیگیرند. چرا؟؟

خواهشا یکی کمک کنه

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    آقا ما یه gears of war 2 و یه gears of war 3 داریم
    هردو روی lt2 کار میکنند اما gow3 روی lt3 کار نمیکنه و gow2 روی lt3 کار میکنه
    من خواستم که gow3 رو برای lt3 پچ کنم اما نه abgx360 v1.0.6 و نه xbox backup creator v2.9.0350 از روش image نگرفتن
    البته فقط این دو بازی نیست
    الان syndicate و neverdead روهم برای lt3 دارم که میخوام به lt2 پچ کنم ولی بازم تو مرحله اول کار که image گیری هست گیر کردم و هیچ کدوم از دو نرمافزار backup گیری که گفتم image نمیگیرند. چرا؟؟

خواهشا یکی کمک کنه
    برای ایمیج گرفتن از برنامه IMG Burn استفاده کنید.

8. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من الان اصلا با لایو کاری ندارم میخواستم بدونم نیازی هست LT3 بریزم یعنی در واقع همه بازیهای جدید با پچ LT2 موجود هستند ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

دوستان من الان اصلا با لایو کاری ندارم میخواستم بدونم نیازی هست LT3 بریزم یعنی در واقع همه بازیهای جدید با پچ LT2 موجود هستند ؟
    الآن 100% ضروری نیستش برای شما..ولی در آینده نه چندان دوری ناچار به ریختنش میشید چون داشبورد از طریق دیسک بازیها آپدیت میشه که اونوقت حتما بایدlt3 بشه

11. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    منو که یادتونه برد سوزونده بودم، درایوم لایتونه برد از کجا میتونم بخرم ؟!‌
    درایو کامل گیر میاد ولی برد رو نه ... اگه کسی میدونه از کجا برام پیام خصوصی بذاره لطفا.

داره خودمونی میشه ebllis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام خواستم بدونم کنسول من 250gb اسلیم lt3هست بعد اینکه نتونستم با ps3 بازیای جدیدو بازی کنم گرفتم حالا سوال اینه که من 1هفته بازیهای 97%را باهاش بازی کردم و ریختمشون توی هارد این تا اینجا.سوال 1 :91/1/17 رفتم تست کانکشن لایوو زدم بعد از چند ثانیه گفت باید اپدیت بشی من ترسیدم ه کم بپره ایا میپره؟2 :اگه لایو که کانکت بشم چون روی هاردم بازیهای کپی 97% ریختم و امتیاز جمع کرد و در کل تاحالا باهاش کپی بازی میکردم بن میشم؟سوال 3:برای خریداری(marketplace) اسلحه و لباس بازیها و در کل خریداری لزومات بازیه که تفنگو و غیره هست کانکت بشم بازم بن میشم یا بن فقط تو لایو تشخیص داده میشم؟سوال 4:برای لایو با همون اواتاری که باهاش کپی بازی میکردم انلاین بشم خطر بن شدنم هست یا باید اواتار بسازم؟ شرمنده سوالام زیاد بود اگه میشه راهنماییم کنید...تو ps3 کاملا حرفه ایم اما الان تازه ایکس باکس خرید صفر کیلومترم

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بچه ها من الان کنسولم فت و درایو لایت انه...التی دو و داشبردم فک کنم اینه 13599
    الان من میخوام التی 3 و داشبرد جدیدو بزنم.
    1: اول التی 3 و بریزم بعد داشبردو و یا بلعکس؟؟
    2: التی 3درایو لایت ان مدل هاش باهم فرق داره یا یکین؟
    3: من رفتم از سایت جانگل فلشر اینو دانلود کردم درست؟؟؟
    4: یه پوشه دانلود کردم اینا توشن چه فرقی دارن و از کدوم برای التی 3 باید استفاده کنم؟؟

Last edited by MILIN3M; 08-04-2012 at 16:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •