ممنون که جواب دادید اونوقت لیبل گوشیتون مجار یا چین؟
در مورد دوم فکر کنم تو سایت mobile9.com بتونی نرم افزار فلش پلیر خوب پیدا کنی
ممنون که جواب دادید اونوقت لیبل گوشیتون مجار یا چین؟
در مورد دوم فکر کنم تو سایت mobile9.com بتونی نرم افزار فلش پلیر خوب پیدا کنی
یه گوشی کار کرده تمیز 5530 گیر اوردم باطریش به صورت زیر و لیبل ساخت مجار درست مثل عکس زیر فقط با رنگ سفید ابی می خوام ببینم مجاره یا چین بهم بگه باطری5530 ساخت چینی هم مثل عکس زیر ه یا نه ؟ cell made in korea![]()
سلام
چه طور ميشه صفحه اينترنتي رو گوشي رو سيو كرد
quick offic من فول اسكرين نميشه چي كار بايد كرد
فايل اينترنتي html رو از رو كامپيوتر رو گوشيم ميريزم اگه كه فارسي باشه تو گوشي خرچنگ قورباغه نشون ميده
با گوشيم اينترنت كه ميرم هزينش نجومي ميشه يه راه حل واسش نيست
آيا رو گوشي ميشه يه باتري قوي تر انداخت؟اگه جواب بله هست دقيفا مدلش رو مشخص كنين
يك دنيا تنكس
سلام.من قبلا گوشی سونی اریکسون داشتم و حالا این گوشی رو خریدم(5530).می خوام بدونم راهی هست که بشه مخاطبینم رو از اون گوشی به این یکی انتقال بدم؟؟؟
وقتی contact هات روی سیم کارتت ذخیره کنی و سیم رو بذاری تو 5530 و بری قسمت contacts همونجا اول ازت سوال میشه که آیا مخاطبین سیم رو اینجا کپی کنه یا نه که شما yes رو میزنی و عینا کپی میکنه.
ممنون از راهنماییتون.ولی من این کارو قبلا انجام دادم و اسم مخاطب ها کلا به هم میریزه حالا می خواستم بدونم راه دیگه ای جز این نیست؟
سلام
دوست عزیز متاسفانه باید از سیم کپی کنی همون حرفی که دوستمون زد!!!
ولی وقتی تو 5530 تون کپی کردی به PC وصل کن و از طریق نرم افزار Nokia PC Suite شماره هاتو درست کن و به هر شکلی که دوست داری ذخیره کن!!!
و برای اینکه دیگه تا همیشه شماره هات به این حالت ببمونن با برنامه یه بک آپ بگیر و هرموقع خواستی نصب کن
Last edited by runner; 03-02-2010 at 11:37.
سلام
گوشي هاي سوني اريكسون قابليت بك آپ گيري از مخاطبين رو به شكل فايل vcf دارند كه تقريبا تمامي گوشيها ميتونن اين فرمت رو بخونن. اما اگر نبود هم شما ميتوني گوشي سوني اريكسونت رو به كامپيوتر وصل كني و مخاطبينت رو با كامپيوتر سينك كني (فقط بايد حواستان باشه تو تنظيمات سينك بزني كه مخاطبين رو از گوشي به كامپيوتر منتقل كنه) بعد بايد 5530 رو وصل كني و مخاطبين رو از روي كامپيوتر به گوشي سينك كني.
پيشنهاد ميدم Microsoft Office نصب بكني تا مخاطبين با برنامه اوتلوك سينك بشن و نتيجه بهتري خواهي گرفت
موفق باشي
دوست عزیز بستگی داره گوشی سونی اریکسونت چی باشه؟
اگه از W810 به این ور باشه یه قابلیت دارن که میتونی contact ها رو رو memory ذخیره کنی. اگه ویندوزت 7 یا ویستا باشه این فایل رو میشناسه و میتونی تمام contact ها تو رو کامپیوتر import کنی. بعد از این کار همه فایل ها رو انتخاب کن و بعد اونها رو به صورت فایل xxx.vcf باید export کنی بعد تمام فایل های export شده رو بریز تو E:/others/contacts گوشی 5530. حالا بروه تو contact هات میتونی copy business card from other memory رو بزنی تو یه چشم بهم زدن همه contact هات به راحتی و خیلی عالی بدون کوچکترین تغییری انتقال پیدا میکنه.
من خودم این کار رو کردم در صورتی که مشکل داشتی بگو.
سلام دوستان
یه پرسش!
این گوشی توانایی چرخوندن صفحه Home Screen مانند N97 رو داره یا نه؟
شاد و پیروز باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)