تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 91 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سری مشکلات عجیب قریب واس این پنل من مشاهده کردم اخیرن از نزدیک ,که پس از مطمن شدن از این موضوع که پنلی من دیدم ایراد داشته یا... تو پستی در این رابطه ذکر می کنم .
    سلام
    لطفا لینک پستی را که در این مورد مطلب نوشته اید قرار دهید
    در ضمن من که موندم چکار کنم
    x450 سایز 46 با بک لایت LED RGB است نه پلاسما و قیمت خرید آن از سونی سنترها حدود 5.300 هست .
    پس آن تعریفهایی که از پلاسما می کردیم چی شد؟؟
    یعنی حالا بریم سراغ LED؟؟؟ و دیگه بی خیال پلاسما بشیم؟؟
    من فکر کنم با توجه به این گفته شما:
    بعد از عید اواخر برج تیر باید شاهد عرضه 3dhtv باشیم در ایران ؟ به نظر من با پیشرفت سریع تکنولوژی تلویزیون ها لازم نیست زیاد هزینه و صبر کرد
    شاید بهترین کار برای من اینه که فعلا یک LG 2794D بگیرم تا برای بازی کیفیت HD را داشته باشم و مدتی بعد به فکر خرید تلویزیون پلاسما یا ..... باشم؟؟؟؟
    اینطوری کمتر هزینه می کنم زیرا قیمت LG 2794D حدود 440 تومان است و افت قیمت تلویزیونها در این مدت بیش از این رقم است بالاخص با آمدن 3dhtv ؟؟؟؟
    نظر شما چی است؟؟
    ممنون
    Last edited by koh; 29-11-2009 at 07:43.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

امشب جمهوری بودم . پنل v10 امروز وارد نمایندگی ها شده و از فردا تو نمایندگی ها قابل دیدن هست اگه خواستین تصویر ایناشو ببینین می تونین فردا سر بزنید .

قیمت 4.850 گفتن پنل و مونتاژ هر دو ژاپن هست , ----- --- و usb هم حذف شده همونطور که از قبل مشخص بود.

سایز 50 این پنل اصلان در ایران عرضه نمیشه ,دلیل عرضه شدن سایز 58 این پنل به دلیل کمبود مدل بالاتر 50 اینچ از پاناسونیک بوده ! که البته به نظر من عرضه نشدن سایز 50 در حال حاظر خود مزید بر این علته !

به هر حال کابوس v10 واس من تموم شد , چیزی نزدیک 8 9 ماه صبر و آخرم... !

شاید دیگه هیچ وقت محصولی از پاناسونیک نخرم و هیچ وقت انتظاری واس هر چیز بی ارزشی نداشته باشم !

ما هم بریم دنبال x450 46 rgb خودمون همونی که قبل از معرفی v10 قصد خریدش رو داشتم , می خوام یه تجربه از بک لایت led RGB داشته باشم ! v10 کاری کرد هر پلاسمایی بگیرم هیچ وقت واسم لذت بخش نباشه...
    من از ابتدا نظرم این بود که سونی چیزه دیگه ای! شما اگه میگید این پنل پاناسونیک تو ایران گرونه باشه قبوله. ولی مگه مرجع شما سایت cnet نیست چرا نمیرید سامسونگ بخرید سامسونگ که دیگه گرون نیست تو cnet سونی در رتبه ی دهم قراره داره چرا اون نه تای دیگه رو ول کردید اومدید سراغ سونی!! پس قطعا سونی گرون بودنش فقط به خاطر اسمش نیست بلکه به خاطر کیفیت تصویر و قطعات و اصالت و اطمینان خاطریه که به مشتری میده که باعث میشه مشتری رتبه ی ده را به دو یا سه ترجیح بده. مثل بنز یا BMW میمونه در برابر هیوندای کره.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام
    لطفا لینک پستی را که در این مورد مطلب نوشته اید قرار دهید
    در ضمن من که موندم چکار کنم
    x450 سایز 46 با بک لایت LED RGB است نه پلاسما و قیمت خرید آن از سونی سنترها حدود 5.300 هست .
    پس آن تعریفهایی که از پلاسما می کردیم چی شد؟؟
    یعنی حالا بریم سراغ LED؟؟؟ و دیگه بی خیال پلاسما بشیم؟؟
    من فکر کنم با توجه به این گفته شما:
    بعد از عید اواخر برج تیر باید شاهد عرضه 3dhtv باشیم در ایران ؟ به نظر من با پیشرفت سریع تکنولوژی تلویزیون ها لازم نیست زیاد هزینه و صبر کرد
    شاید بهترین کار برای من اینه که فعلا یک LG 2794D بگیرم تا برای بازی کیفیت HD را داشته باشم و مدتی بعد به فکر خرید تلویزیون پلاسما یا ..... باشم؟؟؟؟
    اینطوری کمتر هزینه می کنم زیرا قیمت LG 2794D حدود 440 تومان است و افت قیمت تلویزیونها در این مدت بیش از این رقم است بالاخص با آمدن 3dhtv ؟؟؟؟
    نظر شما چی است؟؟
    ممنون
    متاسفانه من متوجه شدم b650 که در ایران هست با ورژن های که در اروپا و آمریکا و.. عرضه شده متفاوته , ورژنی که در ایران هست در صحنه های سریع مثل فوتبال بلوری میده!!! , یه سری تغییرات فنی کرده ! از جمله تغییرات در ساب فیلد,من برای مطمن شدن دو پنل رو تست کردم و حتی 24pسینما و... رو مطمن شدم که خاموش هستن اما در کمال تعجب بلوری رو صحنه های اکشن فیلم و گیم فوتبال حس کردم ! بلوری می تونم بگم در سطح متوسطی بود !

متاسفانه بعضی از برندها مدل های مدنظر برای بازار خاورمیانه یا آسیای رو دچار تغییراتی میدن ! b650 هم به این قضیه دچار شده .. ,قبلا هم حدود یه سال پیش ال جی در سری اسکارلت این کارو کرده بود به اسم 100 هرتز در ایران به فروش می رسید در حالی که 50 هرتز بود .فقطم در خاورمیانه ورژن 50 هرتزی عرضه شده بود.

متاسفم که در کشور جهان سومی مثل ایران زندگی میکنم !

من از ابتدا نظرم این بود که سونی چیزه دیگه ای! شما اگه میگید این پنل پاناسونیک تو ایران گرونه باشه قبوله. ولی مگه مرجع شما سایت cnet نیست چرا نمیرید سامسونگ بخرید سامسونگ که دیگه گرون نیست تو cnet سونی در رتبه ی دهم قراره داره چرا اون نه تای دیگه رو ول کردید اومدید سراغ سونی!! پس قطعا سونی گرون بودنش فقط به خاطر اسمش نیست بلکه به خاطر کیفیت تصویر و قطعات و اصالت و اطمینان خاطریه که به مشتری میده که باعث میشه مشتری رتبه ی ده را به دو یا سه ترجیح بده. مثل بنز یا BMW میمونه در برابر هیوندای کره.
    v10 در سایز 50 در ایران عرضه نشد بعد از این همه مدت , g10 هم متاسفانه سایز کوچیکی داره برای من و از این بابت نمی تونه در اولیت من باشه . 650 هم دچار تغییرات ورژن آسیایی شده .!

به ناچار باید علیرغم میل باطنی به مدل های دیگری فکر کرد!! . اینجا ایرانه !

در رابطه با کیفیت ساخت سونی و کیفی محصولاتش همیشه فوق العاده بوده و هست در این هیچ جا شکی نیست ,در رابطه با کیفیت تصویر و گرونی اسم سونی دلیل بر این نیست هر چی این برند می سازه عالی باشه !!

الان شما ببینید زانتیا 30 میلیون هست و کمری مدل 2009 حدود 20 میلیون آیا زانیتا از کمری مدل 2009 فول آپشن بهتره؟! . همیشه گرون بودن دلیل بر خدا بودن جنس نیست !
    Last edited by Ami R 940; 29-11-2009 at 17:31.

4. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

در مورد نكته اي كه آقا امير درباره b650 متذكر شدند (بلور) بايد عرض كنم من كه خودم b650 دارم تو بعضي صحنه ها متوجه اين موضوع شدم يعني بعضي جاها هست اما بعضي جاها هم نيست ! مثلا وقتي dvd يا divx ميبينم به كل وجود نداره و همه چي ok هست اما رو بعضي شبكه هاي آنتن ديده ميشه اما خفيفه و آنچنان bold نيست . اين نشون ميده كه مشكل بلوري شايد تا حدي مربوط به سورس هم باشه چون همونطور كه گفتم بجز كانال آنتن تو هيچ مورد ديگه اي با بلوري برخورد نكردم .
    در مورد كم كردن امكانات يا دستكاري b650 در مدل آسيايي اولين بار بود كه مي شنيدم چون در مورد tv هايي كه دستكاري ميشن بطور واضح مشهوده مثلا در مورد پاناسونيك همه ميدونن كه تو مدل آسيايي چه چيزايي ازش كم كردن و چيزي نيست كه نياز به كشف داشته باشه . البته اينم بگم از اين شركتها با اين سياستهاي پنهانشون هيچ چيزي بعيد نيست و هميشه همه جور احتمال وجود داره . در ضمن اون بلوري كه گفتم تو صحنه هاي اكشن و سريع مثل فيلم و فوتبال (آنتن) ديده نميشه يعني به چشم نمي ياد اما تنها جايي كه من متوجهش شدم وقتيه كه با آنتن فيلم ايراني ببيني طرف ته ريش داشته باشه نما هم زوم باشه ، موقع حركت سريع ته ريش طرف يه اپسيلون مات ميشه كه مشابه همون صحنه رو اگه تو دي وي دي پخش كنم مشكل نداره . در همين حد
    Last edited by SuffEr; 30-11-2009 at 15:51.

6. 4 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

متاسفانه من متوجه شدم b650 که در ایران هست با ورژن های که در اروپا و آمریکا و.. عرضه شده متفاوته , ورژنی که در ایران هست در صحنه های سریع مثل فوتبال بلوری میده!!!
    سلام
    منظور از بلوری چی است؟؟ لطفا کمی توضیح بدهید؟
    ممنون
    Last edited by koh; 01-12-2009 at 07:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    منظور از بلوری چی است؟؟ لطفا کمی توضیح بدهید؟
    ممنون
    منظور همون blur هست! اینگار که یه لایه از بلور رو تصویر کشیدن که اصطلاحا میگن بلوری شده!
    راستی کسی قیمت جدید از V10 نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ديروز نمايندگي پاناسونيك توي اهواز بودم مدعي بود كه طبق صحبتي كه با تهران داشته گفتن تا چند هفته ديگه مدل 50 اينچ V10 هم وارد بازار مي شه. اما از قيمت اطلاعي نداشت و امكاناتش.

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دیروز جمهوری بودم نمایندگی پاناسونیک گفت قیمت 50 اینچ v10 دو میلیونو نهصد دو سه روز دیگه میاد فکرم نمیکنم دروغ میگفت چون از روی یه کاغذ نگا کرد گفت 37 اینچ نمیدونم یا 32 اینچش یک میلیون و پونصد به من گفت 40 اینچ نداره من از اینش شک کردم یعنی واقعا 40 اینچ نداره؟

داره خودمونی میشه Blue Stars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز من هم از چند نمایندگی پاناسونیک در جمهوری سوال کردم که اکثرا می گفتن "50 V10 به ایران داده نمیشه به دلیل داشتن sattelite .
    در ضمن قیمت "58 V10 حدود 4.600 ( لابد بدون sattelite ). به نظر میاد قیمتها کم کم داره پایین میاد .

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

در مورد نكته اي كه آقا امير درباره b650 متذكر شدند (بلور) بايد عرض كنم من كه خودم b650 دارم تو بعضي صحنه ها متوجه اين موضوع شدم يعني بعضي جاها هست اما بعضي جاها هم نيست ! مثلا وقتي dvd يا divx ميبينم به كل وجود نداره و همه چي ok هست اما رو بعضي شبكه هاي آنتن ديده ميشه اما خفيفه و آنچنان bold نيست . اين نشون ميده كه مشكل بلوري شايد تا حدي مربوط به سورس هم باشه چون همونطور كه گفتم بجز كانال آنتن تو هيچ مورد ديگه اي با بلوري برخورد نكردم .
    در مورد كم كردن امكانات يا دستكاري b650 در مدل آسيايي اولين بار بود كه مي شنيدم چون در مورد tv هايي كه دستكاري ميشن بطور واضح مشهوده مثلا در مورد پاناسونيك همه ميدونن كه تو مدل آسيايي چه چيزايي ازش كم كردن و چيزي نيست كه نياز به كشف داشته باشه . البته اينم بگم از اين شركتها با اين سياستهاي پنهانشون هيچ چيزي بعيد نيست و هميشه همه جور احتمال وجود داره . در ضمن اون بلوري كه گفتم تو صحنه هاي اكشن و سريع مثل فيلم و فوتبال (آنتن) ديده نميشه يعني به چشم نمي ياد اما تنها جايي كه من متوجهش شدم وقتيه كه با آنتن فيلم ايراني ببيني طرف ته ريش داشته باشه نما هم زوم باشه ، موقع حركت سريع ته ريش طرف يه اپسيلون مات ميشه كه مشابه همون صحنه رو اگه تو دي وي دي پخش كنم مشكل نداره . در همين حد
    من بلوری رو تو سورس full hd و با گیم فیفا 10 دیدم , رو یه پنل و تو یه پنل دیگه با سورس full hd با فوتبالی واقعی و ضبط شده با کیفیت full هم دیدم بلوری در گیم بیشتر مشهود بود تو فوتبال واقعی می تونم بگم 10 درصد بهتر گیم بود. در کل بلوریش در سطح متوسطیه.

در رابطه با بلور شدن تو تصاویر sd چند وقت پیش یه سری توضیح دادم در این رابطه

اینجا رو ببیند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ami R 940; 01-12-2009 at 12:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •