حرفمو پس گرفتم !دوباره دارم بازی می کنم ! الان جلنج گنج رو تموم کردم ، خرگوش کجا زیاد پیدا میشه ؟ واسه چلنج Sharpshooter می خوام. باید 5 تا خرگوش بزنم.
حرفمو پس گرفتم !دوباره دارم بازی می کنم ! الان جلنج گنج رو تموم کردم ، خرگوش کجا زیاد پیدا میشه ؟ واسه چلنج Sharpshooter می خوام. باید 5 تا خرگوش بزنم.
The Hanging Rock زیاده
من 97% شدم![]()
واقعا؟؟چه خوب !! من 83 % ام.
این چلنج sharpshooter که باید دوتا حیوون وحشی رو همزمان با یک دد آی بکشم چقدر سخته !!! من هزار بدبختی نتونستم ، آخر سری گرگا حمله ام کردم ، اسبمو کشتن ، بعدش پیاده در رفتم ، گرگا هم پشتم بودن ، یکدفعه ای دیدم یک خرس هم اومد دنبالم ،بعدشم گرگا پریدن سر خرسه ، سریع از موقعیت سوئاستفاده کردم و همشونو کشتم !
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
رنک بعدیش چقدر باحاله !!! به کلاه دو نفر تیر بزن!
اشتباه کردی دیگه
منظورش از وحشی، اهلی نبودنه، اون رو من خیلی راحت رفتم. یه پرنده یه خرگوش زدم
من کلی نشستم تا الان که ساعت 4:30 تونستم 97.7%ش کنم
یه مرحله که یارو میخواد هواپیما بسازه مونده و بلک جک و سه تا Bounty
بلک جک بلد نیستم بلدی؟ 1%ش گیره اونه
اون یاروام سمور آبی میخواد نایاب شده
آقایون این تاپیک اخبار شخصی نیست که هی میاین درصد تکامل بازی رو گزارش میدین
یعنی چی؟ داریم سوال می کنیم دیگه ! قشنگ پست هارو بخون ببین تو هر پست یک سوالی هست.
شما یاد بگیر اسپم ندی داداش، یه پست بیار به بازی مربوط نباشه
----------------------------------------------
واسه اینکه یه بازی مثل بلک جک رو ببری فقط کافیه سود کنی حتی یه دلار. مثلا من بلک جک رفتم 200 تا چیپ داشتم شد 210 درومدم لباس شکارچیه گنج باز شد.
الان 98.7% ، موندم 0.8% ش چیه
اینی که دوستمون گذاشته بود رو دیدی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
لول آخر sharpshooter چطوریه؟؟ خیلی سخته! چطوری گذروندیش؟
خوساتم بازی بذارم کنار ، گفتم تا همین جاش خوبه دیگه ! بعدش رفتم جی تی آ بازی کردم حوصله ام نگرفت ، پرنس خواستم بازی کنم نتونستم ، فورزا رو هم یک مسابقه داد خارج شدم ، دوباره اومدم تو همین بازی !! ولی هر کاری می کنم rank آخری challenge شارپشوتر رو نمی تونم برم !! کسی نمی دونه چطوری باید اونو رد کنم؟؟؟
من دارم برا همین بازی Xbox میخرم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)