تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 312 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام؛

آهان شما آخری رو میگی، آخه چه ربطی داره؟ در هر صورت من از شما معذرت می خوام. اگر من اظهار نظر نمی کردم، اینهمه پست اسپم به وجود نمی اومد.

2. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب چیزهای جالبی اینجا گفته شد به خاطر اینکه تاپیک منحرف نشه بی خیال..................
    حالا چیز جالب تر اینه که همونطور در فروم خود Ea هم گفته شده اینکه Ea یک نظر سنجی گذاشته که بازی را بیشتر روی کدام پلتفرم انجام میدید!
    نتیجه نظر سنجی در لینک زیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط بگم نظر سنجی به نفع Pc هست!و این Ea خاک بر سر باید دید چه خواهد کرد!

4. 4 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض FIFA10 ON Wii

ویدیوی فیفا10 روی کنسول wii ، جدآ گرافیک این کنسول پایینه

لینک دانلود :
    کد:
    پسورد :
    کد:

6. 2 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

نظر سنجی فیفا پلی:: از کدام قاره تیم بیشتری نیاز داریم ؟ آسیا 25 درصده!!!!!!!!!!!!!!!!!

برین رای بدین!!!!!!!!!!!!! => fifplay.com/

برای نوشتن نظرتون هم برید اینجا :
    کد:
    حتمآ برید!
    Last edited by Elendil1; 02-08-2009 at 12:40.

8. 4 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

سلام؛

من امروز برای سومین بار در FIFPLAY در مورد FIFA 10 PC نظر دادم و در مورد تکراری بودن بازی و نبود علاقه برای انجام این بازی در ایران گفتم و در ضمن گفتم که فیفا 10 باید بهتر باشد و حرف پایین امضام رو هم گفتم یعنی: FIFA 10 Broked Down My Dreams متن کامل نامه به شرح زیر است:

کد:
    البته باز هم غلط هایی هست که امیدوارم توسط EA نادیده گرفته شود. در ضمن دلیل تند بودن لحن من نسبت به EA دو بار بی جواب گذاشتن نامه های من است. البته من از قول شما دوستان ننوشتم که نمی خواهید FIFA10 بازی کنید، منظور من اطرافیان خودم بود و کاربران P30world فقط درصدی را تشکیل می دهند.
    Last edited by MHSou; 02-08-2009 at 14:08. دليل: غلط

10. 3 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هادي به نظرم گل گفتي درسته كه فيفا 10 نكست زيباست و عالي ولي اين زيبايي به همون زيبايي فيفا 09 نكست هست و اصولا بهتر نشده شايد فيفا 09 ماكسيمم قدرت EA توي اين بازي باشه همونطور كه قدرت شركت برايت لايت در ساخت بازي هري پاتر همونقدر بود كه توي دو بازي اخير ديديم بعد از گذشت دو سال از ساخت بازي قبليش بازي جديدش به لحاظ گرافيك و گيم پلي تغيير آنچناني نداشت. حالا هم علنا مي بينيم فيفا هيچ تلاشي در رابطه بازي جديدش نكرده البته قبول دارم كمي زود قضاوت ولي همچين دير هم نيست ويديو Ingame بازي رو براي فيفا 10 نكست ديدم زيبا بود ولي همونطور كه گفتم به همون زيبايي 09 نه بيشتر از اون عكس هاي نسخه كارنت هم كه انگار دستكاري شده اسكرين شات ها 09 بود. من موندم اينا چرا مارس امسال بازي نساختن؟ هر ساله از 2000 به اين ور يه بازي براي ماه مارس ساخته ميشد. من فكر مي كنم دليل اين عدم پيشرفت دقيقا همين بود بازي هاي ماه مارس هميشه باعث ميشد تفاوت بين دو ورژن متوالي فيفا به چشم بياد ولي امسال كه اصولا مي بايستي بازي Cl 08 - 09 ساخته مي شد, نشد. من واقعا نمي دونم اين چه كاري هست كه EA انجام مي ده. واقعا مدتي هست كه با بازي هايي كه انتشار مي ده همه رو از خودش نا اميد مي كنه فقط فوتبال نيست. پارسال در ساخت بازي نكست جنريشن فيفا عالي عمل كرد ولي اگه قرار باشه فيفا 10 نكست هم به همون شكل قبلي باشه با اين تفاوت كه منيجر مود و روستر هاش رو آپگريد كرده باشه فقط و فقط اسمش رو ميشه گذاشت شكست. به خصوص كه گفته مي شه بازي ساكر 2010 به كل گيم پلي و گرافيك رو عوض كرده و با يك ويديو گيم جديد مواجه مي شيم. واقعا با اين اوصاف انتظار مي رفت EA تلاشش رو از قبل هم بيشتر كنه من واقعا سر در نميارم

12. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

هادي به نظرم گل گفتي درسته كه فيفا 10 نكست زيباست و عالي ولي اين زيبايي به همون زيبايي فيفا 09 نكست هست و اصولا بهتر نشده شايد فيفا 09 ماكسيمم قدرت EA توي اين بازي باشه همونطور كه قدرت شركت برايت لايت در ساخت بازي هري پاتر همونقدر بود كه توي دو بازي اخير ديديم بعد از گذشت دو سال از ساخت بازي قبليش بازي جديدش به لحاظ گرافيك و گيم پلي تغيير آنچناني نداشت. حالا هم علنا مي بينيم فيفا هيچ تلاشي در رابطه بازي جديدش نكرده البته قبول دارم كمي زود قضاوت ولي همچين دير هم نيست ويديو Ingame بازي رو براي فيفا 10 نكست ديدم زيبا بود ولي همونطور كه گفتم به همون زيبايي 09 نه بيشتر از اون عكس هاي نسخه كارنت هم كه انگار دستكاري شده اسكرين شات ها 09 بود. من موندم اينا چرا مارس امسال بازي نساختن؟ هر ساله از 2000 به اين ور يه بازي براي ماه مارس ساخته ميشد. من فكر مي كنم دليل اين عدم پيشرفت دقيقا همين بود بازي هاي ماه مارس هميشه باعث ميشد تفاوت بين دو ورژن متوالي فيفا به چشم بياد ولي امسال كه اصولا مي بايستي بازي Cl 08 - 09 ساخته مي شد, نشد. من واقعا نمي دونم اين چه كاري هست كه EA انجام مي ده. واقعا مدتي هست كه با بازي هايي كه انتشار مي ده همه رو از خودش نا اميد مي كنه فقط فوتبال نيست. پارسال در ساخت بازي نكست جنريشن فيفا عالي عمل كرد ولي اگه قرار باشه فيفا 10 نكست هم به همون شكل قبلي باشه با اين تفاوت كه منيجر مود و روستر هاش رو آپگريد كرده باشه فقط و فقط اسمش رو ميشه گذاشت شكست. به خصوص كه گفته مي شه بازي ساكر 2010 به كل گيم پلي و گرافيك رو عوض كرده و با يك ويديو گيم جديد مواجه مي شيم. واقعا با اين اوصاف انتظار مي رفت EA تلاشش رو از قبل هم بيشتر كنه من واقعا سر در نميارم
    سلام؛

خیلی ممنون. همین که Uefa Cl 2008-09 رو نداد باید یه دلیلی می داشت. ولی ما می بینیم فقط روستر ها آپگرید شدن و چند تغییر تو منیجر مود، چه دلیلی داره؟ همین Euro 2008 کلی منو سرگرم کرد تا تمومش کنم. EA با این کاراش حداقل طرفداراش تو ایران رو از دست میده، هر چند که از ما خیلی سود نمی بره! من تا همین سال قبل طرفدار شدید EA بودم و اگه تاپیک فیفا09 رو نگاه کنید به این موضوع پی می برید. ولی امسال با فیفای جدید و بازی Dante's Inferno و نسخه جدید هری پاتر، EA رو به یه غول بی شاخ و دم تبدیل کرده.

14. 2 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دوستان اگه دقت کنید حرکت 360 درجه تو تریلر دیده می شه که کم پیشرفتی نیست.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی بعد این همه مدت فقط قرار بوده یک حرکت 360 درجه به بازی اضافه بشه
    ea با اون همه دم و دستگاه و با اون قدرتی که داره بعد این مدت باید فقط یک حرکت به بازی اضافه می کرد
    کلا ea یه مدته که بدجور داره با بازی هاش ضدحال می زنه
    چه بلایی می خواد سر خودش بیاره فقط خود EA میدونه

17. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان اگه دقت کنید حرکت 360 درجه تو تریلر دیده می شه که کم پیشرفتی نیست
    منظور شما هموم تریلر 2 دقیقه هست که از گیم پلی هست؟!بازی منچستر و بایرن مونیخ فکر کنم باشه
    من تو این تریلر دریبل 360 درجه ای ندیدم اگه این ویدیو هست کدام لحظه اش را میگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •