تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 112 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1118

نام تاپيک: ◄◄ مباحث و مشکلات دیکشنری Babylon بابیلون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    babylon8نصب کردم اما کلمات را تلفظ نمیکند مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    سلام.

فایل زیر را دانلود و نصب کنید:
    اضافه کردن تلفظ با صدای مرد و زن در ویندوز XP و ویندوزهای قبل از آن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

روی ویندوز سون babylonنصب کردم

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این فایلی که گفتید روی ویندوز سون کار نمیکند

داره خودمونی میشه TeachMe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض Note: This is an error message

سلام دوستان گل. من ورژن جدید (هشت ) بابیلون رو روی سیستمم امتحان کردم و جواب نگرفتم و از همون بابیلون هفت استفاده میکردم و حتی وقتی به اینترنت هم متصل بودم باز این نرم افزار بدون هیچ مشکلی کار میکرد و مسدود نمیشد .تا اینکه بعد از چند ماه ..چن روز پیش متوجه شدم که دیگه کار نمیکنه و این پیغام رو نشون میده : Note: This is an error message.

In order to view results from this dictionary, you are required to purchase a license

حالا من که لایسنس ندارم و از یه نسخه کرک شده استفاده میکردم .. چکار کنم که بتونم همون هفت رو نصب کنم مجداا .متشکرم.
    یه سوال دیگه هم برام پیش اومده و اینکه آیا فایل هایی از این بابیلون هفت اکسپایر شده (expire در جاهای مختلفی قرار داده میشه که مجددا بعد از غیر فعال کردن امکان نصب مجددش نیست ؟ و حتی اگه از نو اون رو ریموو remove کنم دوباره نصب کنم همون پیغام لایسنس رو میده ..من چه کنم .؟به من یاد بدید.مرسی

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوستان گل. من ورژن جدید (هشت ) بابیلون رو روی سیستمم امتحان کردم و جواب نگرفتم و از همون بابیلون هفت استفاده میکردم و حتی وقتی به اینترنت هم متصل بودم باز این نرم افزار بدون هیچ مشکلی کار میکرد و مسدود نمیشد .تا اینکه بعد از چند ماه ..چن روز پیش متوجه شدم که دیگه کار نمیکنه و این پیغام رو نشون میده : Note: This is an error message.

In order to view results from this dictionary, you are required to purchase a license

حالا من که لایسنس ندارم و از یه نسخه کرک شده استفاده میکردم .. چکار کنم که بتونم همون هفت رو نصب کنم مجداا .متشکرم.
    یه سوال دیگه هم برام پیش اومده و اینکه آیا فایل هایی از این بابیلون هفت اکسپایر شده (expire در جاهای مختلفی قرار داده میشه که مجددا بعد از غیر فعال کردن امکان نصب مجددش نیست ؟ و حتی اگه از نو اون رو ریموو remove کنم دوباره نصب کنم همون پیغام لایسنس رو میده ..من چه کنم .؟به من یاد بدید.مرسی
    سلام.شما برنامه رو پاک کردی ، با برنامه هایی که رجیستری رو پاک میکنن رجیستری رو clean کن (مثل regseeker), و بعد دوباره بابیلون و کرکش رو نصب کن.در ضمن نسخه 8 با کرک که دوستان در صفحات قبل معرفی کردن درست میشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام
    سلام.شما چک کن ببین text to speech ویندوزت کار میکنه یا نه ؛اگه کار میکرد که مشکل از بابیلونه و دوباره نصبش کن.
    control panel--speech recognition--text to speech

حالا preview voice رو بزن ببین متن رو برات میخونه یا نه.

داره خودمونی میشه TeachMe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.شما برنامه رو پاک کردی ، با برنامه هایی که رجیستری رو پاک میکنن رجیستری رو clean کن (مثل regseeker .
    سلام ممنونم خوب این رجیستری رو پاک کنم آسیبی به برنامه های دیگه ام میزنه؟؟ کل رجیستری رو پاک کنم؟ و اینکه فکر نمیکنم برنامه رو پاک کرده باشم چون اون پیغام رو برای ارائه کردن شماره ی لایسنس از من میخواد .و این برنامه ی پاک کننده رجیستری لینکش رو محبت کنید.سپاس از توجه شما.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام ممنونم خوب این رجیستری رو پاک کنم آسیبی به برنامه های دیگه ام میزنه؟؟ کل رجیستری رو پاک کنم؟ و اینکه فکر نمیکنم برنامه رو پاک کرده باشم چون اون پیغام رو برای ارائه کردن شماره ی لایسنس از من میخواد .و این برنامه ی پاک کننده رجیستری لینکش رو محبت کنید.سپاس از توجه شما.
    بله دوست عزیز.شما حتی ممکنه یه ورودی از رجیستری رو اشتباهی پاک کنین،ویندوز اصلا بالا نیاد!نه منظور من اینه که شما بابیلون رو از control panel و قسمت add remove progtram پاک کن و بعدش با این نرم افزار قسمتی که رجیستری رو clean میکنه چیزای اضافه رجیستری رو پاک میشه.(که مسلما اطلاعاتی که از بابیلون هم تو رجیستری مونده پاک خواهد شد وشما میتونین دوباره اون ونصب کنین).
    نسخه جدید regseeker رو تو نت گیر نیاوردم.یه نرم افزار دیگه میذارم:

کد:
    پسورد فايل زيپ :
    کد:

داره خودمونی میشه silabs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

توی این عکس نگاه کن . فلش رو بزن پرچم ایران رو انتخاب کن کیبورد رو فارسی کن بعد تایپ کن .

من واقعا شرمندم بازم نشد همین کارو کردم فکر نکنی گولاخم اما عجیبه که نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •