سلام
babylon8نصب کردم اما کلمات را تلفظ نمیکند مشکل از کجاست؟
سلام
babylon8نصب کردم اما کلمات را تلفظ نمیکند مشکل از کجاست؟
سلام.
فایل زیر را دانلود و نصب کنید:
اضافه کردن تلفظ با صدای مرد و زن در ویندوز XP و ویندوزهای قبل از آن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی ویندوز سون babylonنصب کردم
این فایلی که گفتید روی ویندوز سون کار نمیکند
سلام دوستان گل. من ورژن جدید (هشت ) بابیلون رو روی سیستمم امتحان کردم و جواب نگرفتم و از همون بابیلون هفت استفاده میکردم و حتی وقتی به اینترنت هم متصل بودم باز این نرم افزار بدون هیچ مشکلی کار میکرد و مسدود نمیشد .تا اینکه بعد از چند ماه ..چن روز پیش متوجه شدم که دیگه کار نمیکنه و این پیغام رو نشون میده : Note: This is an error message.
In order to view results from this dictionary, you are required to purchase a license
حالا من که لایسنس ندارم و از یه نسخه کرک شده استفاده میکردم .. چکار کنم که بتونم همون هفت رو نصب کنم مجداا .متشکرم.
یه سوال دیگه هم برام پیش اومده و اینکه آیا فایل هایی از این بابیلون هفت اکسپایر شده (expire در جاهای مختلفی قرار داده میشه که مجددا بعد از غیر فعال کردن امکان نصب مجددش نیست ؟ و حتی اگه از نو اون رو ریموو remove کنم دوباره نصب کنم همون پیغام لایسنس رو میده ..من چه کنم .؟به من یاد بدید.مرسی
سلام.شما برنامه رو پاک کردی ، با برنامه هایی که رجیستری رو پاک میکنن رجیستری رو clean کن (مثل regseeker), و بعد دوباره بابیلون و کرکش رو نصب کن.در ضمن نسخه 8 با کرک که دوستان در صفحات قبل معرفی کردن درست میشه .
سلام.شما چک کن ببین text to speech ویندوزت کار میکنه یا نه ؛اگه کار میکرد که مشکل از بابیلونه و دوباره نصبش کن.
control panel--speech recognition--text to speech
حالا preview voice رو بزن ببین متن رو برات میخونه یا نه.
سلام ممنونم خوب این رجیستری رو پاک کنم آسیبی به برنامه های دیگه ام میزنه؟؟ کل رجیستری رو پاک کنم؟ و اینکه فکر نمیکنم برنامه رو پاک کرده باشم چون اون پیغام رو برای ارائه کردن شماره ی لایسنس از من میخواد .و این برنامه ی پاک کننده رجیستری لینکش رو محبت کنید.سپاس از توجه شما.
بله دوست عزیز.شما حتی ممکنه یه ورودی از رجیستری رو اشتباهی پاک کنین،ویندوز اصلا بالا نیاد!نه منظور من اینه که شما بابیلون رو از control panel و قسمت add remove progtram پاک کن و بعدش با این نرم افزار قسمتی که رجیستری رو clean میکنه چیزای اضافه رجیستری رو پاک میشه.(که مسلما اطلاعاتی که از بابیلون هم تو رجیستری مونده پاک خواهد شد وشما میتونین دوباره اون ونصب کنین).
نسخه جدید regseeker رو تو نت گیر نیاوردم.یه نرم افزار دیگه میذارم:
پسورد فايل زيپ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من واقعا شرمندم بازم نشد همین کارو کردم فکر نکنی گولاخم اما عجیبه که نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)