تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 115 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    از تاپیک 1 این بحث رو خوندم و همه نارضی که چرا کپی برداری شده از 206 و ال 90
    با اینکه قیمت کل این ماشین معلوم نیست هنوز.همه ملت دارن مثله هلو پیش خرید میکنن که
    پیش فروش مهرابان اذر فول شد!! الان واسه دی بهمن اسفند پیش فروش میشه.
    مخلصیم
    یا علی

2. این کاربر از Alpha69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من با توجه به سود 20% که برای شش ماهش میشه یک میلیون و باتوجه به حرفهایی مبنی بر اینکه سعی میشه قیمتش بالای پانزده میلیون نباشه - و دوباره با توجه به برخی تغییرات در ظاهرش مثل تغییر چراغهای led جلو به چراغهای ساده - و تغییر دستگیره ها به همون دستگیره های 206 و تغییر در فرم چراغهای عقب - دستی بودن شیشه عقب - احتمالا تغییر شکل فرمان و استفاده از فرمان سمند که همگی به منظور ارزون تموم شدن این مدل انجام شده قیمتش باید حدودا 14 یا حد اکثر 15میلیون باشه

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با توجه به شرایط بی ثبات بازار و میزان پیش خرید احتمال افزایش قیمت رو داره .
    منم یه انتقادی از دوستان دارم . قبول این ماشین کپی هست از 206 و توی اون رو هم از لوگان برداشتن خب این دو تا ماشین مشکلی دارن؟ وقتی طرحی خوب باشه الگو برداری از روی اون ایرادی نداره . در ضمن هر کس خوشش نمیاد میتونه نخره . وقتی محصولی رو معرفی میکنن خوب هم استقبال میکنید .بعد هی نق میزنید

5. 5 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر منم کپی بودنش مشکل خاص یا حادی نیست - به قول شما مگه اشکالی تو206 یا l90 هست - تازه نباید فراموش کنیم که خیلی از خودرو ساز های بزرگ جهان که بارز ترین نمونشون هم همین HYUNDAI هست تا همین چند وقت پیش کارشون همین بود - به هر حال از نظر منم این تقلید و الگو برداری خودش یکی از مراحل رشد هست - و به نظرم باید این رو نشونه خوبی بدونیم -
    Last edited by sajjad1973; 01-06-2012 at 09:28.

7. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر منم کپی بودنش مشکل خاص یا حادی نیست - به قول شما مگه اشکالی تو206 یا l90 هست - تازه نباید فراموش کنیم که خیلی از خودرو ساز های بزرگ جهان که بارز ترین نمونشون هم همین HYUNDAI هست تا همین چند وقت پیش کارشون همین بود - به هر حال از نظر منم این تقلید و الگو برداری خودش یکی از مراحل رشد هست - و به نظرم باید این رو نشونه خوبی بدونیم -
    کپی سازی به نظر منم هیچ مشکلی نداره. اونم تو ایران.... فقط یه مساله: اونم نظر شخصی منه. داخل L90 خیلی خیلی خیلی خیلی .... زشت و بی کیفیته. واقعا حالم ازش بهم می خوره. من منتظر این ماشین بودن تا برم ثبت نام کنم. ولی حالا که دیدم داخلش l90 هستش اصلا سمتش نمی رم. چند وقت پیش هم همین ماشین رو تو خیابون دیدم (کارمندای ایران خودرو داشتن تست شهر انجام میدادن) توش خیلی آشغال و بی کیفیته. حالم بهم خورد. واقعا نا امید شدم.

9. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تریم داخلی ماشین یه چیز سلیقه ای هست ولی تازگیها زیاد از شکل دایره و به قول دوستان از طرح لوگان استفاده میشه شاید برای ساخت فضای بیشتر این نوع طرح مورد توجه هست
    من نتونستم به دقت طرح داخلی لوگان رو بررسی کنم وگرنه پی به دلیل اون نوع طراحی میبردم . این شکل داخلی هم ایراد خاصی نداره بسیار م میتونه زیبا به نظر برسه و هم ماشین رو از نظر داخلی جمع و جورتر نشون میده(احساس میکنید ماشین از اونی که داخل و خارجش هست کوچیکتره) ولی خطوط صاف فضای بزرگتری رو تداعی میکنند . مثلا سمند و 405 داشبورد پهنتری رو نشون میده ولی زیاد هم پهن نیستن تریم داخلی 206 خودش با دارا بودن خطوط منحنی بزرگ حالت کوچیک بودن رو به آدم القا میکنه . در تریم داخلیش خوب و هماهنگ هست . زیبایی با زشتی صلیقه ای هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف شما درسته. ایران خودرو هم بیشتر به خاطر این که بتونه تو بازار های خارجی مثل روسیه، بلاروس، عراق و ونزوئلا فروششو بیشتر کنه این ماشینو ساخته. اما موضوع اینه که اینا میان میگن ماشین 100% طراحی خودشونه و پلتفورمش هم ملیه. گرفتن یه مقدار تغییر دادن (حالا خدا میدونه چیو با چی عوض کردن ممکنه پس فردا چهار چرخ ماشین موقع رانندگی از جاش در بیاد) پلتفورم 206 رو و به نام خودشون ثبت کردن چون پژو بهشون اجازه ی استفاده از پلتفورم اس دی رو نداد. اگه میگفتن یه فیس لیفت با یه مقدار تغییر از اس دی ساختیم که ارزون تره اسمشم رانا هست انقدر مردم عصبانی نمیشدن.

12. این کاربر از Lesordiavek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید. اینجا مدیر کیه؟؟؟ چرا هر انتقادی میشه برمیدارین پاک میکنید؟؟ ایران خودرو ارث شماست؟؟ حرفی که زدم کجاش مورد داشت ؟؟ اینکه رانا همون 206 صندوق داره چیزه عجیبیه؟؟ متاسفانه عادت دارید به اینکه انتقاد پذیر نباشید. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. الان مثلا بقیه دارن اینجا بحث فنی میکنن؟؟؟ میخوای اینم پاک کن. من برام مهم نیست. اصلا مگه به حرف منه که بد بگم یا خوب بگم فروش ماشین کم بشه یا زیاد بشه؟؟ وقتی مردم نیاز دارن. وقتی درآمدشون در همین حده. وقتی واردات خودروی استاندارد این طوریه. هر سازی خودروسازان محترم داخلی بزنن مردم باید هم برقصن. اصلا کل این فروم برای چیه؟؟؟ مثلا من میام یه انتقاد میکنم پاک میشه. اگه به به و چه چه میکردم. چی؟؟ اون وقت غیر فنی نبود؟ پاک نمی شد. آقای ادمین محترم این بار میخوای نقدو پاک کنی. پاک کن. اما ننویس بحث غیر فنی و تکراری. بعله.بدبختی ما ایرانیا باید هم تکراری شده باشه برای یک عده. این حق ما است که یه ماشین درست و حسابی سوار شیم. من نظرم اینه. خواننده ها خودشون تصمیم بگیرن. مثلا فکر مکینید ما الان ماشینای شرکتهای داخلیو نقد کنیم تاثیری داره؟؟ کیفیتشون؟ طراحیشون؟؟ تا حالا مجله ماشین خوندین؟ چهار تا بچه مدرسه ای میرفتن داخل ایران خودرو بهتر از این ماشین طراحی می کردن. ایران خودرو که براش فرقی نداره؟؟؟ هر چی بسازه همون موتورو میذاره روش. حداقل یه طراح درست و حسابی استخدام کنه. این همه مهندس بدبخت مکانیک و طراح صنعتی هر سال دارن از بهترین دانشگاه های ایران فارغ میشن. بخدا یه ایده هایی دارن. حالا میگم خیلیاش اجرایی نیست. هزینه بره. حداقل میتونن یه ماشین ساده و در حین حال زیبا طراحی کنن؟نمیتونن؟؟ از روی 206 برداشتن یه صندوق بدون هیچ تناسبی اضافه کردن. حالا هم باز همون اشتباهو دارن ادامه میدن. خشت اول چو نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج. حیفه 206 که اینطوری داره خراب میشه. کاش کپی میکردن. کاش عرضه اینکارو داشتن. عیب نداره. حداقل به قول دوستمون کپی برداری خودش باعث رشد میشه. متاسفم. حالا هم حرفی نیست. بازم اینو پاک کن. نه به حرف منه نه به حرف کسه دیگه. رانا همون اس دیه. حاضرم اینو تو صورت مدیر عامل ایران خودرو هم داد بزنم.

14. 10 کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان این امتیاز پیش فروش رانا قابل انتقال به شخص دیگری هست؟ یعنی من میتونم الان امتیاز یه شخص دیگه رو بخرم و به اسم و نشانی خودم تغییرش بدم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این امتیاز پیش فروش رانا قابل انتقال به شخص دیگری هست؟ یعنی من میتونم الان امتیاز یه شخص دیگه رو بخرم و به اسم و نشانی خودم تغییرش بدم؟

فکر نمیکنم قابل انتقال به غیر باشه - میتونید با یه تماس با یکی از نمایندگی های ایران خودرو از این موضوع با خبر شید
    البته فکرم نمیکنم الان کسی حاضر به فروشش باشه ( چه اونایی که برا سود کردن گرفتن و چه اونایی که برا استفاده) - چون احتمالش زیاد هست که وقتی تحویل دادن قیمتش بره بالا تر

راستی ظاهرا پیش فروشش هم تموم شده

ظاهرا قیمت اعلام شده را نا 16 میلیون برای مدل سادش هست -

اگه اینطوری باشه ارزش نداره l90 ساده به نظرم ارزش خریدش بیشتره
    Last edited by mohamad skystar; 05-06-2012 at 16:08.

17. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •