خب داداشم خوبي اين تاپيك و مراجعه كننده هاش اينه كه آدم رو در جريان دردسرهاي بنز قرار ميده ديگه
شما فراموش نكنيد كه: من اونقدر پول ندارم تا چیزای ارزون بخرم
خب داداشم خوبي اين تاپيك و مراجعه كننده هاش اينه كه آدم رو در جريان دردسرهاي بنز قرار ميده ديگه
شما فراموش نكنيد كه: من اونقدر پول ندارم تا چیزای ارزون بخرم
آقا دست همه درد نکنه منم با کمک شما ۹۹۱ گرفتم .![]()
با سلام به شما دوست مکی عزیز ،
ورود شما رو به دنیای اپل و مکینتاش تبریک میگم!
اما چه جوری ؟؟ چون این که اولین پستتون ه!!!؟؟؟؟
موفق و پیروز باشید !
منم سلام عرض می کنم، من که خیلی وقت هستش وارد دنیای مک شدمپی سی وردم که از چند سال پیش عضو بودم ولی پسورد یوزر قبلی رو از دست دادم و مجبور شدم یوزر جدید بسازم
خوب من یه درخواستی دارم، اینکه اگر میشه مقداری تاپیک های اپل و مک طبقه بندی بشه و اگر این طبقه بندی قبلا انجام شده، لینکش رو قرار بدید![]()
یک سوال هم دارم ، از مودم های لپ تاپ های دیگه هم میشه برای کانکشن دیال آپ استفاده کرد، اگر میشه نوع ساخت کانکشن رو هم لطف کنید بگید.
پیشاپیش اگه تاپیک پرسش سوالم اشتباهه عذر می خوام .
سلام دوستان.
1.لپ تاپای apple درسته میگن زیر 2 میلیون نیست یا نه؟
2.و اینکه برنامه های مک به راحتی گیر نمیاد؟؟
سلام دوست عزيز
1 - نه ،توي 13 اينچي ها ميتوني حتي تا قيمت هاي دور و ور يك و سيصد چهارصد هم پيدا كني
2 - آره راحت گير مياد. يه سري فروم و سايت ايراني و خارجي هست كه كار رو آسون ميكنه البته تو اين فروم هم تو بخش نرم افزارهاي مربوط به اپل ميتوني پيدا كني خيلي هم جامع و عالي.
اينجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام . خير از 1200000 هست به بالابهتره يه نگاه به ليست قيمت زير بندازيد
http://tiny.cc/GiYkc
2.و اینکه برنامه های مک به راحتی گیر نمیاد؟؟[/QUOTE]
هم تو اينترنت برنامه هاي مك به فراواني هست و هم تو بازار ! فقط يه مقدار قيمتش نسبت به برنامه ويندوز بالاتره![]()
چیزی داره که بدرد بازی و نرم افزارایی مثل E tab یا اتوکد و... بخوره؟
جاي اين پست كه اينجا نيست دوست گرامي !؟!؟
تو اين تايپيك مطرح كنيد كه هم تايپيك شلوغ نشه و هم زودتر به جوابتون برسيد و هم به قوانين احترام گذاشته باشيم . مرسي از همكاريتون
البته فكر مي كنم تايپيكي كه معرفي كردم كامل مطالعه كنيد به جوابتون برسيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)