G Data AntiVirus
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
G Data AntiVirus
G Data Internet Security
درود
از دوستان اگه کسی سریال جدید برای G Data AntiVirus 2013 داشت واسم پ.خ بفرسته
با تشکر
G Data TotalProtection 2013 23.1.0.2 Final
سلام" عالی جنابان ، من وسوسه شدم G DATA AntiVirus رو امتحانش کنم . در مقایسه با بقیه آنتی ..ها چطوره؟ ( نتیجه تست توی سایت Virusbtn رو دیدم اما تجربه شما چی بوده؟)
ببخشید آخه من الان نورتون دارم ، با کسپر و دفیندر و نود و... کار کردم جز این یکی محصول. از نظر دسترسی آپدیت ، سریال یا کرک ، دقت شناسایی و پاکسازی و قدرتش و سرعتش و میزان استفاده از منابع سیستم برام توضیح بدید.
متشکر
!!!! چ جالب. یعنی اینقــــــــدر بیطرفداره این آنتی؟؟
ی مشکلش گیرنیومدن کی ، گرفتن نفس سیستم!! ( حتی با اینکه میگن محسوس نیست و در حد نود32؟؟ !! ) و آپدیت و سنگینی آپدیتاشه. مگه چقدر سنگین؟ خیــــــــــــــــلی؟
بابا چند نفر بیشتر بگن برامون. جز اون دو نفر عزیزایی ک پ.خ زدند
چند روزه میخوام دان کنم منتظر جوابای بیشترم تا شفاف شم
تشکر..
یکم سنگین هست . فایروال خوبی هم نداره .هوش مصنوعی خوبی نداره. کی و کرک هم خیلی براش بد گیر میاد . اپدیت هاش هم سنگین هستن . کلا برای کامپوتر های قوی و اینترنت نامحدود سرعت بالا لازم هست .
این انتی ویروس طرفدارهای زیادی نداره . اگه به مشگل بخوری افراد کمی هستن که کمکت کنند. به نظرمن طرفش نرو و بیت دفندر نصب کن که خیلی بهتر از این انتی ویروس هست فقط تنها برتری که جی دتا داره تعداد شناسایی ویروس هست .
سلام
من زیاد باهاش کار کردم ، آنتی بسیار قدرتمندی هستش و رابط کاربری خوبی هم داره زیاد سیستم رو
سنگین نمیکنه ، حتی در زمان آلودگی هم ساختار خودش رو حفظ میکنه
اما بزرگترین عیبش گیر نیومدن کرک و سریال هستش و آپدیتهاش هم سنگینه چون از دو موتور استفاده میکنه
درود
از دوستان اگه کسی سریال جدید برای G Data AntiVirus 2013 داشت واسم پ.خ بفرسته
با تشکر
بالاخره نسخه جدید نسخه 2014 G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اومد. البته نسخه بتا درحال حاضر ! ( English ) . برای دریافت به تاپیک زیر مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)