تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 370 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

یعنی با 1.700 یک لپ تاپ با همین مشخصات n61jq که گفتی تو سری گیم گیرم نمیاد ؟
    بعد 1 سوال دیگه داشتم قسمت لپ تاپ های ایسوس را میخوندم یک نفر داشت میگفت این مدل ( pro64jq.. فکر کنم) از n61jq بهتره نظر شما چیه ؟

دوستان شرمنده راستی نظرتون در مورد این مدل چیه؟ ( G51Jx 3D ) توی سایت ایسوس خیلی دارن روشمانور میدن در ضمن من قیمتشم نمیدونم دوستان اگه قیمت دارن بگن.

اینم لینک مشخصاتش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by You Were Mine; 20-05-2010 at 10:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من Asus n61JQ jx0014 رو انتخخاب کردم که بعد دیدم که Pro64JQ اومده و انگار که بهتره و با همین قیمت هم هستش(1,480,000)
    حالا اصلا دو دل شدم که اینو بگیرم یا برم رو یه برند دیگه، چون من زیاد بازی نمی کنم. کلاً دسکتاپم داغونه و من باهاش بازی نمی کردم، با لپ تاپ هم صرفاً PES و Call of Duty و اینجور چیزا می خوام بازی کنم. بیشتر کارم راست کار پردازش ها زیاد، یعنی CPU و RAM بالا با سرعت بالاست. به نظرتون زیادی واسه این مدل خرج نمی کنم. یعنی مدلی نیستش که سرعت پردازشش همین باشه و یا بهتر ولی گرافیکش اینقدر بالا نباشه.(صفحه اش هم اگه بهتر باشه خب بهتر) بند اسوس یا برند های دیگه؟
    ممنون

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی با 1.700 یک لپ تاپ با همین مشخصات n61jq که گفتی تو سری گیم گیرم نمیاد ؟
    بعد 1 سوال دیگه داشتم قسمت لپ تاپ های ایسوس را میخوندم یک نفر داشت میگفت این مدل ( pro64jq.. فکر کنم) از n61jq بهتره نظر شما چیه ؟

دوستان شرمنده راستی نظرتون در مورد این مدل چیه؟ ( G51Jx 3D ) توی سایت ایسوس خیلی دارن روشمانور میدن در ضمن من قیمتشم نمیدونم دوستان اگه قیمت دارن بگن.

اینم لینک مشخصاتش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو سري گيم ميتوني بگيري اما رم و cpu پاييني داره
    g513dقيمت جهانيش 1600 دلار ايناست
    بياد ايرا 2200 كمشه
    n61jq با pro64 هيچ فرقه خاصي نداره
    تو n61jq بلوري هم هست

البته اين نظره دوستانه

4. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اخه یکی از بچه ها که پست هاشو میخوندم میگفت pro61 صفحه نمایشش ال ای دی هست و رمش 1333 ولی n61jq صفحه نمایشش بک لایت ال ای دی داره و رمش 1066 هست در ضمن فقط تنها مزیت خوبش بلو ری داشتنش .
    حالا بازم شما چی میگید ؟
    نظرت درباره اون سری گیم که بالا نوشتم و گفتم ایسوس داره خیلی براش تبلیغ میکنه چیه ؟ به نظر خودم از همه نظر خوبه فقط تنها عیبش نداشتن usb 3 و فول اچ دی نبودن صفحه نمایشش هست ، مگه هنوز تو ایران نیست ؟ اخه شرکت ولی عصر رایانه شیراز نوشته بود که همراه n61 اینا وارد بازار میشه بعد حالا یعنی اگه وارد بشه روی 2200 اینا هست ؟
    من خودم قبلا طرفدار سونی و اچ پی بودم الان فهمیدم ایسوس بهتر تکنولوژی روز را استفاده میکنه پشتیبانی خیلی خوبی هم توی ایران داره حالا با این اوصاف 1 لپ تاپ توپ با همون قیمتی که گفتم از ایسوس بهم معرفی کنید

شرمنده که اینقدر سوال میکنم

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

من اخیرآ سرم خیلی شلوغ بود تو انجمن نبودم.من یه توضیح کلی راجع به لپ تاپ خودم بدم چون تو پستهای قبل که خودم دوستان سوالاتی داشتن و پاسخ نگرفتن.

من از وقتی که این مدل Asus رو خریدم(حدود 1 ماه و نیم میشه)دارم به طور متوسط روزی 12 ساعت باهاش کار میکنم.فکر کنم بتونم یه جمعبندی کلی ارائه کنم تا دوستان ازش استفاده کنن:

تو این مدت من با این مدل نرم افزارهایی مثل Catia , Adobe Primiere (که نیاز به سرعت و پردازش بالا دارند)کار کردم که واقعآ عالیه هم سرعت پردازش خیلی خوبه و هم خیلی کم گرم میشه.دوستانی که کارهای محاسباتی دارند میتونن به این مدل توجه کنن.

در این مدت من بازی هم زیاد باهاش کردم برای نمونه NFS Shift و Devil may Cry 4 و COD 6 رو با حداکثر جزئیات(یعنی تمام ایتم های گرافیکی رو تا اخر زیاد کردم)بازی کردم و باید بگم که واقعآ عالی بود به هیچ وجه افت فریم نداشت.اما تو بازی یکم گرم میشه که اندازه گرفتم دیدم تو بالاترین دما تا 68 درجه گرم میشه که فکر کنم خیلی عالیه.اینم برای گیم بازها.

کیفیت صفحه نمایشش هم خیلی عالیه من با چند مدل مقایسه کردم اینم نتیجش:
    نسبت به سری F سونی یه کم ضعیفتره(F 116 )
    نسبت به Dell 1557 و Dell 1558 یه کم بهتره.
    نسبت به HP 2170 تقریبا یکیه.
    اما سرعتش از این چند مدل (با توجه به یکی بودن CPU , RAM ) بهتر بود.کاملا به طور محسوسی روانتر کار میکرد.

در کل من که خیلی ازش راضیم،واقعآ خوبه.در ضمن کانفیگ لپ تاپ تو امضام هست.

7. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اخه یکی از بچه ها که پست هاشو میخوندم میگفت pro61 صفحه نمایشش ال ای دی هست و رمش 1333 ولی n61jq صفحه نمایشش بک لایت ال ای دی داره و رمش 1066 هست در ضمن فقط تنها مزیت خوبش بلو ری داشتنش .
    حالا بازم شما چی میگید ؟
    نظرت درباره اون سری گیم که بالا نوشتم و گفتم ایسوس داره خیلی براش تبلیغ میکنه چیه ؟ به نظر خودم از همه نظر خوبه فقط تنها عیبش نداشتن usb 3 و فول اچ دی نبودن صفحه نمایشش هست ، مگه هنوز تو ایران نیست ؟ اخه شرکت ولی عصر رایانه شیراز نوشته بود که همراه n61 اینا وارد بازار میشه بعد حالا یعنی اگه وارد بشه روی 2200 اینا هست ؟
    من خودم قبلا طرفدار سونی و اچ پی بودم الان فهمیدم ایسوس بهتر تکنولوژی روز را استفاده میکنه پشتیبانی خیلی خوبی هم توی ایران داره حالا با این اوصاف 1 لپ تاپ توپ با همون قیمتی که گفتم از ایسوس بهم معرفی کنید

شرمنده که اینقدر سوال میکنم
    اره اولش ميگفتن
    اما دوستان چك كردن جفتشون يه نوع صحفه نمايش داشتن
    رمشم 1333 است
    مشكلي نداره

سري گيم ايسوز هنوز به صورت عمده نيومده
    g513d عوضش قابليت 3dداره
    n61jq هم فول اچ دي نيست
    سري گيم عاليه
    من منتظر موندم بياد
    g51 يا g73
    جفتشم خوبه
    راستي Asus برنده عاليه --پشيمون نمشيد بيايد طرفش

9. 2 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خدائیش اره منم وقتی در موردش تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم . پس هنوز g51 3d نیومده ؟
    راستی خودت چی داری ؟

قیمت n61jq و pro64 داری ؟ با چه گارانتی ای ؟
    Last edited by You Were Mine; 20-05-2010 at 23:07.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خدائیش اره منم وقتی در موردش تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم . پس هنوز g51 3d نیومده ؟
    راستی خودت چی داری ؟

قیمت n61jq و pro64 داری ؟ با چه گارانتی ای ؟
    من ندارم چيزي
    ميخواستم n61 بگيرم اما به يه سري دلايل مالي نگرفتم
    ميخوام مهر ماه بگيرم
    سري گيم ايسوز خوبه
    n61 قيمت حدود 1450 داره

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

حقیقتش منم میخوام 1 لپ تاپ بگیرم که هم مشخصاتش خوب باشه هم حالا حالا ها قدیمی نشه و بتونم باهاش کار کنم به همین خاطر خیلی وسواس دارم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حقیقتش منم میخوام 1 لپ تاپ بگیرم که هم مشخصاتش خوب باشه هم حالا حالا ها قدیمی نشه و بتونم باهاش کار کنم به همین خاطر خیلی وسواس دارم
    me2
    ايسوز سري گيم مينونه يكم مارو ساپورت كنه
    من بيشتر واسه بازي ميخوام
    نميتونم توند توند هم عوض كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •