کسی جواب نمیده؟
کسی جواب نمیده؟
زدم تا بیبینیم چی میشه![]()
سلام
این مشکلی که شما مطرح کردید ممکنه دلایل زیادی داشته باشه
اگه یک دفعه اینطوری شده و هیچ آسیب فیزیکی ندیده باشه ممکنه از فریمور باشه
ولی معمولاً مشکل فریمور به دو صورت خاص پیش میاد یا کلاً نمیشناسه یا ظرفیت 0 میزنه
من سیدی bootable hiren رو گرفتم. با یکی از نرم افزارهاش 1 فولدر 56 مگی رو تونستم بازیابی کنم. لیست همه فایلها رو نشون میده ولی میگه پارتیشن ایراد داره. اگه مشکل پارتیشن هست یعنی دیگه به firmware ربط نداره؟
با maxtor supermax هم که تست کردم فقط بخش partition ایراد می گرفت.
درود بر همگی.یک هارد 1 ترابایت دیگه مالیه دوستام دستم است اما هرکاری میکنم F3 T> ظاهر نمیشه.تمامی مراحل هم درست و ضمن اینکه هارد خودم را برگرداندم و مراحل را میدانم.مدار را تست کردم مشکلی نداشت.اما عجیبه که چرا این یکی درست نمیشه.!!!!
مدلشم تقریبا مثل مال خودم است.مکستور 1 ترا diamond 22 و stm31000 ....
میتونید کمک کنید؟؟؟البته این را هم بگم این هارد قبل از اینکه دست من برسه دست خورده و ظاهرا برد روش عوض شده عزیزان.
چیکار کنم به نظرتون؟؟؟
Last edited by Gamexland; 19-12-2009 at 15:22.
با این توضیح که دادید مطمئناً مشکل از فریمور نیست مگر نه به هیچ عنوان و با هیچ برنامه ای نمیتونستید به هارد دسترسی پیدا کنید.
شما یه مشت از این نرم افزارای مربوط به پارتیشن نصب کن ببین کدومش جواب میده
اگه نشد باید فرمت کنی و بعدش با نرم افزارای رکاوری اطلاعات رو برگردونی
سلام
به به چه عجب از این ورا
شما سوکت های مربوط به tx ,rx,gnd رو کاملاً چک کن که لق نباشن در صورت لزوم با دم باریک یا انبردست یه ذره فشارشون بده.من یه بار که تست میکردم دیدم وقتی gnd وصل نبود یا لق بود خط فرمان نمی اومد.
یه تست بکن خبر بده
درود
احوالت چطوره کاکو؟؟اینکارو کردم ولی نشد که نشد.راستی وقتی بصورت معمولی سیم برق ساتا را میزنم هارد با صدای وحشتناک روشن میشه مثل اینکه سنگ جت روشن کردی.موتورش خیلی خیلی خیلی خیلی تند میچرخه.صداش اتاقو برمیداره.ضمن اینکه دوباره میگم تعمیر رفته.نمیدونسته داده نمایندگی اونا هم که سر در نمیارن زدن داغونش کردند.گراند درسته سیمش.درست نشد.
Last edited by Gamexland; 20-12-2009 at 00:57.
متشکر آقای حامد از راهنماییتون...
راستش نرم افزارهای پارتیشن رو که تست میکنم حتی تا 1 ساعت ولش کردم نمیدونم وسطش هنگ میکنه یا واقعا دار ه کار انجام میده. شما چه نرم افزاری توصیه میکنین؟
حالا اگه بخوام باید فرمت معمولی کنم یا لو لول فرمت؟ و با چه نرم افزاری برشون گردونم؟ میشه 1 مقداری جزئیات بیشتری بهم بدید؟ ممنون میشم.
حامد جان منتظریم.راهنمایی کن.بعضی اوقات هم هنگ میکنه.نمیدونم چرا اکی نمیشه این.شاید از فریم ور نیست؟؟؟دارم شرمنده این دوستم میشماما مشکل همین detect کردن داره.من با همین مداری که دادم یه دوستام ساخت تونستم هارد خودم را برگردانم.اما برای این نمیشه.هرکاری میکنم نمیشه.هر دری و پنجره ای میزنم نمیشه که نمیشه.با 1 باتری و 2 باتری هم امتحان کردم نشد که نشد که نشد.
Last edited by Gamexland; 20-12-2009 at 19:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)