یه دی وی دی پلیر در حد 30 هزار تومن میشه گیر آورد تو اینترنت؟
یه دی وی دی پلیر در حد 30 هزار تومن میشه گیر آورد تو اینترنت؟
تو اينترنت نه ولي توي بازار بله انواع اقسام مارك هاي چيني همون 30-40 تومان گير مياد
سلام
من یدونه دستگاه WDTV GEN1 گرفتم هر کاری میکنم نمیتونم از خروجی HDMI تصویر بگیرم کابل HDMI هم 2 تا نو داشتم با هر دو تست کردم ولی تصویر نمیده، دستگاه رو با آخرین فریم ویر آپدیت کردم با کابل کامپوزیت تصویر میگیرم از اونجا میزارمش روی HDMI AUTO ولی تصویر نمیده و دوباره برمیگرده به حالت کامپوزیت
اگه کسی بتونه راهنمایی بکنه خیلی ممنون میشم چون من این دستگاه رو فقط برای پخش HD گرفتم
سلام بهزاد عزيز در اين مورد من يك نكته خيلي ابتدايي ميگم
من هم اين دستگاه رو قبلا داشتم موردي كه داره اينه كابل hdmi به راحتي جا نميخوره البته بعضي كابلها طوري كه تصوير نميداد وكابل رو عوض كردم مشكل برطرف شد
ميدوني كابل خوب جا نميخورد
شما هم به اين قضيه دقت كن شايد مربوط به همين نكته ريز باشه![]()
سلام
ممنون از راهنماییتون، خودم هم احتمال دادم مشکل از کابل هل باشه چون دونه ای 5 تومن گرفتم
با این حال همون کابل ها روی Xbox 360 کار میکنه ولی توی این وقتی میزنی یکم حرکت میکنه توی جاش پس باید با کابل خوب یک تست بکنم
ممنون
اين مشكل تقريبا عمومي در مورد كابل شما كابل اريجينال xbox رو ميزدي حتما جواب ميده
ان شالاه درست ميشه![]()
بسیار ممنون از راهنماییتون، با کابل های HDMI ارزون قیمت کار نکرده بودم یدونه کابل سامسونگ از یکی از آشناها گرفتم وصل کردم قبل از اینکه دستگاه رو روشن بکنم تلویزیون خودش تشخیص داد دستگاه وصل شده و به راحتی کار کرد حالا مجبورم یه کابل جدید بخرم، روی 360 هم کابل HDMI نیست معمولاً
فقط منم یک چیزی بگم WD TV Gen1 نخرید چون الان چنتا از فیلم های من DTS هست صدا بهم نمیده، اطلاع نداشتم از اینکه WD TV دو ورژن داره چون از روی سایت وسترن دیدم زده DTS ساپورت دیگه فکر اینجاشو نمیکردم اون چیزی که من دارم میگیرم با مدل روی سایت فرق داره که به نظر من بهتر بود برای اون تغییر حداقل یک مقدار اسم دستگاهو تغییر میداد از روی سایت بشه متوجه شد دستگاه در 2 مدل تولید شده و مشخصات مدل اول چیه!
خوب خدا رو شكر من فكر كردم 360 از اين elite هاي فالكون قديمي هست كه كابل دارند
كابل هاي خيلي خوبي داره
بله در مورد gen1متاسفانه نميتونه dts رو ساپورت كنه بهتر بود live ميگرفتيد![]()
سلام. آیا با 100 یا 200 هرتز hdtv ها هماهنگه؟ تصویر full hd هرازگاهی یه تیک نمیزنه؟ نمیپره؟
من از خروجی کارت گرافیک کامپیوتر این مشکلو دارم 1.3 vga-5770 E8500-cpu hdmi cable sony
یعنی با این دستگاهها اینجور نمیشه؟
قیمت چقدر بود؟
ممنون و مبارک.
با سلام.
xvid & divx فرق داره؟
آیا wd player فرمت vob پخش میکنه ؟ تو cnet ننوشته.
تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)