بابا تو که بازی رو گرفتی دیگه حرص چی رو میخوری پول از دست رفته!!
حالا بچه ها بگن به دردت نمی خوره شما چی کارمیکنی بازی نکرده پاکش میکنی؟؟![]()
بابا تو که بازی رو گرفتی دیگه حرص چی رو میخوری پول از دست رفته!!
حالا بچه ها بگن به دردت نمی خوره شما چی کارمیکنی بازی نکرده پاکش میکنی؟؟![]()
نا مرد میری Mass Efect 2 میخری به من نمیگی؟؟؟![]()
منم امروز تمومش کردم واقعا بهم حال داد پایانش معرکه بود باور کنید اینقدر که با داستان و مخصوصا پایان این بازی حال کردم با جنگ ستارگان حال نکردم!!!
موزیک مرحله آخر این بازی هم به نظر من یک شاهکار به تمام معنا بود به طوریکه بعد از موزیک فوق العاده سری ارباب حلقه ها یکی از بهترین موزیکهای متنی بود(مخصوصا درام) که تا حالا شنیدم بالاخره فقط اینو میگم اگه کسی زبانش قوی و گیمرهم باشه اگه این بازی رو از دست بده واقعا ضرر کرده!!!
موفق باشید...
من که هیچی نفهمیدم ولی رفتم جالب بود
حالا که رفتیم تو اون سفینه باید چیکار کنیم دقیقا؟
میشه یکم توضیح بدین داستان بازی چیه؟
باید در اصل کلا چیکار کنیم این وسط؟![]()
مهدی جان پایان شما چطور بود؟ چند نفر از افرادت مردند؟
همه به سلامتی زنده موندند
اگه شما هم اولین باره که اینجور بازها یا لااقل این سری رو بازی میکنی مثل من اول بازی حدود 1 ساعت باید توی بازی گشت بزنی تا روند بازی کامل دستت بیاد ولی کلا اینجوریه که توی اون سفینه میری در قسمت فرماندهی(جلوی همون صفحه ای که کهکشانها رو نشون میده)بعد زیر هر سیاره ماموریتی که باید انجام بدی زیرش نوشته برو اونجا کارهایی رو که میخواد انجام بده معمولا برای قدم اول برای شروع ماموریت باید بری از مسئول اون سیاره که معمولا با فشار دادا کلید M راحت میشه پیداش کرد درباره ماموریتت سوال بپرسی البته شما هم می تونی با زدن کلید ESC و رفتن به قسمت journal درباره کارهایی که باید بکنی اطلاع پیدا کنی... ولی همینطور که گفتم یک ساعتی میشه تا روند بازی کلا دستت بیاد![]()
Last edited by mehdy.z; 18-02-2010 at 20:59.
من از این جک خوشم نمیاد خیلی پر روئه .... میخوام یه جوری کلکش رو بکنم کسی راهی سراغ نداره از شر این جک خلاص بشم؟؟ یه جوری که بفرستمش به دامن مرگضمنا یه سوال دیگه هم داشتم...... چطوری می تونم ارتباطم رو با افراد هم تیمی ام خوب کنم ؟ البته به جز جک ! وای چه حالی میده اینقدر تو ذوقی بهش زدم که نگو و نپرس ازم خواست بهش کمک کنم منم گفتم وقت کافی واسه این کارا ندارم
![]()
فکر کنم یکی از دوستان گفتش که اگه هرکی رو Loyal کنی زنده میمونه و اگه نکنی میمیره!!
این واقعا صحت داره ( اگه صحت داشته باشه برا من Samara و Jack میمیرن)
شایان جون اینو که من جایی نشنیدم ولی برای کسانی که میخوان هیچ کدوم از یارانشون نمیرند:
در قسمت اول که شما به یک هکر برای بازکردن درها احتیاج دارید شما باید legion رو انتخاب کنید..
در قسمت دوم دو نفر هستند که می تونند براتون دیوار محافظتی رو در برابر swarms ها ایجاد کنند شما باید samara رو انتخاب کنید...
البته این دوستمون که میخواد jack رو بکشه اینجا بهتره miranda رو انتخاب کنه و حتما jack رو هم ببره تا به طور فجیع بمیره
برای برگردوندن یارانتون به normandy باید jacob رو انتخاب کنید...
در قسمت آخر هم من tali و legion رو انتخاب کردم همه زنده موندن
اگه غیر از این حالات عمل کنید در هر حالت یکی می میره می تونید امتحان کنید فقط یادتوت باشه قبل از رسیدن به هر مرحله یک سیو بکنید که بعدا بتونید دوباره از نو برید![]()
ای بابا مهدی جون.فکر کردم این omega4 اومد همه چی تموم شده.تازی این thane و geth رو پیدا کردم.گویا هنوز کار داریم.دی:خسته شدم.فکر کنم تا فردا تموم نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)