تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 86 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام محد نه استرایپ یا همون خط وسط رو مثل اولش بندازی قشنگتره
    ولی خداییش رنگ زرد محشری داره
    میشه یه لیست از کارایی رو که کردی بذاری ؟
    موتور و گیربکس تو چه وضعی هستش؟کاربرات چطور هستش؟ماشین رو نمیخوای ببری یه جایی زیر سقف؟
    بهتره یه ردیف کاری هم بنویسی ببینی چی رو باید انجام بدی و کی
    فکر میکنم الان داری فقط روی تزئینات کار میکنی.
    راستی از جلوپنجره ماشین یه عکس بگیر بذار.همونی که میگی شکسته
    سلام.
    آره همون 2 خطی بهتره....
    واقعآ من وقتی این عکس رو دیدم برای چند دقیقه ای رفتم تو کما!
    باشه یه لیست از کارهایی که انجام دادم رو میزارم اینجا
    موتور کمپرس داره
    گیربکس خرابه تقه میزنه و روغن رو رد میکنه که باعث میشه شتاب ماشین بیاد پایین
    یا یه چادر میخرم برای ماشین یا میبرمش زیر یه سقف.
    در حال حاضر زورم فقط به تزئینات میرسه
    عکس از جلو پنجره هم میزارم.
    اوه اوه !!! ممد عجب عکسی بود اون کامارو زرده !! اعصاب و روانم ریخت به هم...

camaro LT عزیز شما کامارو 8 سیلندر دور و بر 4 تومن سالم سراغ نداری؟ آخه من هر چی دور و بر 4 تا 4500 دیدم همه یا مشکل تصادف شدید و پوسیدگی دارن یا مشکل موتور و گیربکس..

نمی دونم 6 بگیرم یا 8
    راستی اون کامارو 73 8 سیلندر آبیه که گفتم مال دوستمه گفت اگه 4 تومن بخرن میفروشمش...
    8 بگیر
    سلام

در مورد ماشین کلا من فکر میکنم فعلا دست نگه دارید ببینید این جریان اول بهمن چی میشه چون مدام خط و نشون میکشند البته به این سادگی هم نیست که بشه جلوی کلی ماشین رو یه روزه گرفت ..مسلما با پرداخت یه پولی مشکل رو حل میکنند!!امیدوارم که اینجوری باشه..
    در مورد کامارو 4 تومانی پیدا میشه کرد اما باید بگردید و اگر پیدا کردین واقعا سریش و پیله بشید!!!!چون صاحبش به این مفتی نمیفروشه..(مگر نه جناب حجازی!1درست میگم؟؟!!)
    در نظر من و با تجربه ای که داشتم موتورهای هشت سیلند در کل از 6 سیلندر بهتره..به دلایل زیاد مثل قویتر بودن و نرمتر کار کردن و زیادتر بودن لوازم یدکی و اوراقی آن..اما اگر 6 سیلند تمیز و مناسب و ارزان هم پیدا کردید چرا که نه؟؟!!بگیرید...
    من که کاری به این قانون ممنوعیت ندارم هر کاری که میخوان بکنن...
    کاملآ موافقم 8 سیلندر یه چیز دیگست....
    هم نرمتر کار میکنه
    هم شتابش بالاتر از 2 برابر از 6 سیلندره
    6 بیدردسرتره
    تفاوت شتاب و کشش 6 و 8 چقدره ؟؟

یه سری سوال رو فقط محض اطلاع می پرسم :

آیا با 6 هم میشه مث 8 تیک-آف یا برن-اوت کرد ؟؟ اصلا میشه رو کامارو ی 6 سیلندر به عنوان یه ماسل حساب باز کرد؟

کامارو 6 سیلندر و 8 سیلندر از لحاظ شتاب در حد چه ماشینی هستند؟ اگه ممکنه مثال بزنید.. فرضا کامارو 6 سیلندر سالم می تونه 206 رو بگیره؟ ( شرمنده اینا رو فقط واسه اطلاع می پرسم )

کامارو 8 سیلندر چطور؟
    تفاوت 6 با 8 از زمین تا آسمونه.....
    من تا حالا پشت کامارو 6 سیلندر نشستم ولی با نوا و ایمپالا که نمیشه تیک آف و... کرد...
    کامارو 6 سیلندر از لحاظ قانونی اصلآ ماسل به حساب نمیاد...
    از من میشنوی 8 سیلندر بگیر که اگه یه جا خواستی قدرت ماشینت رو به رخ بقیه بکشی کم نیاری!(6 کم میاره)
    نوای ما شتابش به اندازه یه پرایده!!!206 لوله میکنه نوا رو...
    من خودم با نوا بعضی جاها که میخواستم گازش رو بگیرم با ترس و لرز این کارو انجام میدادم چون میدونستم احتمالش هست که کم بیاره...
    8 سیلندر بگیر با کارب 4 دهنه باهاش معکوس بکش اونوقت میفهمی 8 سیلندر یعنی چی...
    بازم دارم میگم 8 بگیر
    اگه تونستم یه فیلم از معکوس کشیدن الدزمبیل میزارم...

2. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه

داستان ماشینای قدیمی خیلی پیچ وا پیچ شده و هزار توی عجیب و غریبی پیدا کرده..البته توی ایران اینجوریه وگرنه توی آمریکا و کانادا این یه جریان ساده و روز مره است و اگر بدونن توی ایران اینجور با این ماشینها برخورد میشه کلی به ما میخندند..و حق هم دارند...مگر داشتن یه ماشین قدیمی جرمه که برخورد قانونی میشه؟؟؟!!!اینها همه از بی برنامگی و بی هدف بودن راه کارهای مسئولین این ماجرا است وگر نه ما هایی که عاشق و صاحب این ماشینها هستیم بلدیم چه جوری از انها نگهداری کنیم تا هر بار که میریم توی خیابان ملت از لذت و هیجان دیدن این جواهرات رنگارنگ میخ کوب بشن..

اما در هر صورت من فکر میکنم آنهایی که دارند نباید بفروشند و آنهایی که ندارند دست نگه دارند و نخرند تا وضعیت کاملا معلوم بشه مگر اینکه حسابی دل به دریا بزنین و مثل یه عاشق بی پروا برید توی دل حوادث این داستان....

در مورد تفاوت 6 سیلند و 8 سیلند این هم کلی بالا و پایین داره..من تجربه شخصی و مسائلی را که رودر رو با آن برخورد داشتم را ملاک بگذارم میتونم بگم 8 بهتره و استهلاک کمتری داره..چرا؟

مثلا در 8 شما 2تا سر سیلندر دارید که هرکدام جدا از دیگری است اگر یکی خراب بشه کاری به دیگری نداره و این یعنی هزینه کمتر در حالی که توی 6 شما یه سر سیلندر ردیفی دارید و اگر یکی از دهنه ها مشکلی پیدا بکنه کل سر سیلندر باید عوض بشه..
    هزینه تعویض سر سیلندر در 6 و 8 اصلا قابل قیاس نیست!!
    قیمت یه سر سیلند 6 با سوپاپها که آماده کار بود (دست دوم) سال 84 حدوده 400.000 تومان بود و البته با کلی جستجو و درد سر ..اما همان موقع هر کدام از سر سیلندر های 8 چیزی بین 85000 تا 120.000 قیمت داشت!!!و البته به تعداد زیاد پیدا میشد..الان هم هنوز با تمام این جریانات خیلی راحتتر میشه سر سیلندر و میل لنگ و ...یه 8 را نسبت به 6 پیدا کرد...
    همان کامارو ال تی آبی که گفتم 2500.000 تومانی که یک ماه قبل خریده شده بود 2تا سر سیلندر گرفته و با سوپاپها و آماده و کاملا سالم چیزی حدود 350.000 شده...من 8 را همیشه به 6 ترجیح میدم..

واتر پمپ 6 سیلندر توان خنک کردن 6 تا سیلندر در طول را نداره و معمولا در دهنه های 5 یا 6 دچار سوختگی سوپاپ یا ترک میشه..این مسئله 2 بار برای یک نوا که داشتم پیش آمد و بیش از یک میلیون برام هزینه داشت و آخر سر هم همانجوری فروختم..یه نوا هم مال دوستم بود که آنهم همین مشکل را پیدا کرد..الالن دیگه موتورهای خورجینی بهترین کارایی را دارند و 6 سیلند ردیفی به تاریخ پیوست...

شتاب را هم که دیدم همیشه 8 بالاتر از 6 بوده..

من با کامارو خودم که گیربکس اتو داشت با نوا دوستم که گیربکس 4 دنده دستی داشت کورس گذاشتم...میدانید که شتاب اتومات از دستی کمتره(در حالت مهمولی و بدون استفاده از کمکی)
    من همیشه جلوتر از او بودم و خودش میگفت که شتاب 8 خیلی بهتره..این را در نوا و بیوک که بدنه یک سان دارند کاملا میتونید ببینید..
    اما 6 سیلندر را هم دست کم نگیرید...
    همان نوا دوستم خیلی راحت یه زانتیا exclusive را جا گذاشت...البته بدنه نوا سنگینتر از زانتیا است و خودتان حدس بزنید اگر سبکتر بود شتاب چقدر بالاتر میرفت؟؟

در مورد burn out به همان صورتی که تصور دارید باید روی ماشین و بخصوص موتور کار زیادی انجام و حسابی تقویت بشه وگرنه کار نشد نداره..اما همون وضعیت معمولی اینها هم کلی شتاب و تیک آف میتونه براتون بیاره که حسابی حال میده اما زیاد این کارو نکنید که برای دیفرانسیال و موتور و لاستیکها خوب نیست..از این وضعیت در مواقع ضروری باید استفاده کرد..مثل فرار از یک تصادف...

من اگر مطمئن باشم که مشکل تردد ندارم دیگه کاری با کارت سوخت و قیمت بنزین و هزینه لوازم یدکی و..ندارم..حاضرم با بنزین لیتری 1000 تومان هم برم مسافرت و لذت ببرم..مگر آدم چند سال زنده است و جوان میمونه که بخواد حساب و کتاب این چیزا رو بکنه؟؟؟!!!مثلا اگر توی یه سفر من 500 لیتر بنزین بسوزونم که بشه 500 هزار تومان این پول نه من را گدا میکنه نه میلیاردر..اما خاطره ای جذاب و به یاد ماندنی از یه سفر با یه آمریکایی برام باقی میگذاره که برای تمام عمرم با اون خوشم..باور نمی کنید؟؟؟!!از این خاطرات زیاد داشتم..کاش بازم بشه رفت...

در نهایت بهترین تصمیم و آخرین آن را خود شما میتونید بگیرید و نه من و دوستان و یا راهنمایی و رانندگی!!

اسم کوچیک من علی هست..اما گویا علی اینجا زیاده پس همان camaro lt بهتره!!

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

سلام بر همه

داستان ماشینای قدیمی خیلی پیچ وا پیچ شده و هزار توی عجیب و غریبی پیدا کرده..البته توی ایران اینجوریه وگرنه توی آمریکا و کانادا این یه جریان ساده و روز مره است و اگر بدونن توی ایران اینجور با این ماشینها برخورد میشه کلی به ما میخندند..و حق هم دارند...مگر داشتن یه ماشین قدیمی جرمه که برخورد قانونی میشه؟؟؟!!!اینها همه از بی برنامگی و بی هدف بودن راه کارهای مسئولین این ماجرا است وگر نه ما هایی که عاشق و صاحب این ماشینها هستیم بلدیم چه جوری از انها نگهداری کنیم تا هر بار که میریم توی خیابان ملت از لذت و هیجان دیدن این جواهرات رنگارنگ میخ کوب بشن..

اما در هر صورت من فکر میکنم آنهایی که دارند نباید بفروشند و آنهایی که ندارند دست نگه دارند و نخرند تا وضعیت کاملا معلوم بشه مگر اینکه حسابی دل به دریا بزنین و مثل یه عاشق بی پروا برید توی دل حوادث این داستان....

در مورد تفاوت 6 سیلند و 8 سیلند این هم کلی بالا و پایین داره..من تجربه شخصی و مسائلی را که رودر رو با آن برخورد داشتم را ملاک بگذارم میتونم بگم 8 بهتره و استهلاک کمتری داره..چرا؟

مثلا در 8 شما 2تا سر سیلندر دارید که هرکدام جدا از دیگری است اگر یکی خراب بشه کاری به دیگری نداره و این یعنی هزینه کمتر در حالی که توی 6 شما یه سر سیلندر ردیفی دارید و اگر یکی از دهنه ها مشکلی پیدا بکنه کل سر سیلندر باید عوض بشه..
    هزینه تعویض سر سیلندر در 6 و 8 اصلا قابل قیاس نیست!!
    قیمت یه سر سیلند 6 با سوپاپها که آماده کار بود (دست دوم) سال 84 حدوده 400.000 تومان بود و البته با کلی جستجو و درد سر ..اما همان موقع هر کدام از سر سیلندر های 8 چیزی بین 85000 تا 120.000 قیمت داشت!!!و البته به تعداد زیاد پیدا میشد..الان هم هنوز با تمام این جریانات خیلی راحتتر میشه سر سیلندر و میل لنگ و ...یه 8 را نسبت به 6 پیدا کرد...
    همان کامارو ال تی آبی که گفتم 2500.000 تومانی که یک ماه قبل خریده شده بود 2تا سر سیلندر گرفته و با سوپاپها و آماده و کاملا سالم چیزی حدود 350.000 شده...من 8 را همیشه به 6 ترجیح میدم..

واتر پمپ 6 سیلندر توان خنک کردن 6 تا سیلندر در طول را نداره و معمولا در دهنه های 5 یا 6 دچار سوختگی سوپاپ یا ترک میشه..این مسئله 2 بار برای یک نوا که داشتم پیش آمد و بیش از یک میلیون برام هزینه داشت و آخر سر هم همانجوری فروختم..یه نوا هم مال دوستم بود که آنهم همین مشکل را پیدا کرد..الالن دیگه موتورهای خورجینی بهترین کارایی را دارند و 6 سیلند ردیفی به تاریخ پیوست...

شتاب را هم که دیدم همیشه 8 بالاتر از 6 بوده..

من با کامارو خودم که گیربکس اتو داشت با نوا دوستم که گیربکس 4 دنده دستی داشت کورس گذاشتم...میدانید که شتاب اتومات از دستی کمتره(در حالت مهمولی و بدون استفاده از کمکی)
    من همیشه جلوتر از او بودم و خودش میگفت که شتاب 8 خیلی بهتره..این را در نوا و بیوک که بدنه یک سان دارند کاملا میتونید ببینید..
    اما 6 سیلندر را هم دست کم نگیرید...
    همان نوا دوستم خیلی راحت یه زانتیا exclusive را جا گذاشت...البته بدنه نوا سنگینتر از زانتیا است و خودتان حدس بزنید اگر سبکتر بود شتاب چقدر بالاتر میرفت؟؟

در مورد burn out به همان صورتی که تصور دارید باید روی ماشین و بخصوص موتور کار زیادی انجام و حسابی تقویت بشه وگرنه کار نشد نداره..اما همون وضعیت معمولی اینها هم کلی شتاب و تیک آف میتونه براتون بیاره که حسابی حال میده اما زیاد این کارو نکنید که برای دیفرانسیال و موتور و لاستیکها خوب نیست..از این وضعیت در مواقع ضروری باید استفاده کرد..مثل فرار از یک تصادف...

من اگر مطمئن باشم که مشکل تردد ندارم دیگه کاری با کارت سوخت و قیمت بنزین و هزینه لوازم یدکی و..ندارم..حاضرم با بنزین لیتری 1000 تومان هم برم مسافرت و لذت ببرم..مگر آدم چند سال زنده است و جوان میمونه که بخواد حساب و کتاب این چیزا رو بکنه؟؟؟!!!مثلا اگر توی یه سفر من 500 لیتر بنزین بسوزونم که بشه 500 هزار تومان این پول نه من را گدا میکنه نه میلیاردر..اما خاطره ای جذاب و به یاد ماندنی از یه سفر با یه آمریکایی برام باقی میگذاره که برای تمام عمرم با اون خوشم..باور نمی کنید؟؟؟!!از این خاطرات زیاد داشتم..کاش بازم بشه رفت...

در نهایت بهترین تصمیم و آخرین آن را خود شما میتونید بگیرید و نه من و دوستان و یا راهنمایی و رانندگی!!

اسم کوچیک من علی هست..اما گویا علی اینجا زیاده پس همان camaro lt بهتره!!

من نمیدونم که تو امریکا الان بنزین لیتری چنده ولی اینو میدونم که اگه ما هم بخایم به این شیوه مصرف بنزینمون ادامه بدیم تا چند سال دیگه باید بنزینو مثل همون امرکا وکانادا لیتری چندین هزار تومن بخریم

نه اصلا هم جرم نیست ته نظر من حروم کردن سرمایه مملکت جرمه وقتی شما یه راهی رو با 20 لیتر بنزین میتونی بری چرا باید همون راهو بایه ماشین دیگه با60 لیتر بنزین بری؟

اینهمه امریکایی دیدیم و اینهمه رفیق امریکایی باز داشتیم بار اوله میشنوم که استهلاک 8 کمتر از 6ه!

بحث داشتن قطعه اضافی کاملا از 6 یا 8 بودن جداس مثلا در صورتی که بلوک موتور شما ترک ورداره هزینه ای که برای تعویض بلوک 8سیلندر باید بدی صدر در صد بیشتر از بلوک 6 سیلندر هستش

منم یه مدتی طرز فکر شما رو داشتم ولی همین 500 تومنا رو اگه روی هم جمع کنی میبینی که بعد از چندین سال هزینه ای رو که با صرفه جوییش میتونستی به خیلی جاهای دیگه زندگیت بزنی الکی ریختی تو شیکم ماشین

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فردا دارم میرم یه 75 دیگه ببینم.. ممد جان یه لطف می کنی این اطلاعات رو از دوستت بگیری واسه من؟
    این 73 مشکل موتور و گیربکس نداره؟ چند وقته از معاینه اش می گذره؟ تصادف شدید نداشته؟؟؟؟ بیمه داره؟ پوسیدگی چطور؟ تایپش می دونی چیه؟ پلاک داره؟

7. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همگی.

دوست عزیز ما جناب black black
    من مایلم بدانم چند سال است که ماشین آمریکایی داشته اید؟چند عدد و از چه مدل و به چه صورت؟
    چه تجاربی در مورد تعمیرات و بازسازی اعم از فنی و ظاهری روی آن انجام دادید؟
    چند بار موتور تعمیر کردید و یا اینکه گیر بکس اتومات را باز و بسته کردید؟
    و هزاران چند دیگر...

البته اگر اجازه دید از مورد اول شروع میکنم:

بنزین در امریکا و اصولا در کشور های دیگر به نرخ روز فروخته میشود.مثلا در کانادا هر لیتر بنزین حدودا 95 سنت است که گاهی ممکن است بالاتر هم برود..تابلویی در ورودی پمپ بنزینها نصب شده که به صورت آنلاین آخرین بهای بنزین را نشان میدهد و از ساعت 12 شب ممکن است بر اساس قیمت نفت خام بالا یا پایین برود (در طول بحران بهای نفت که بالای 100$ رسید قیمت هر لیتر بنزین در کانادا از مرز 2$ نیز گذشت....البته آنها حداقل 5 تا 7 مدل بنزین دارند و حتی برای خودروهای کلاسیک نیز بنزین مناسب آن را همیشه فراهم میکنند برعکس ایران که بنزینش دخل ماشینهایی مثل ب ام و و پورشه را آورده!!!

خرید بنزی لیتری 1000 تومان اشکال ندارد به شرطی که ضمینه آن آماده شود که این یک بحث اقتصادی است و جایش اینجا نیست..

راه رفتن با ماشین قدیمی جرم نیست و شما هم اشاره فرمودید اما مطمئن باشید آن 60لیتر بنزین حرام نشده بلکه در جای خودش مصرف گشته..توضیح این مقوله نیز بحث مفصلی را میطلبد که این پست مکان آن نیست اما آزادی افراد در حق انتخاب شرط اول دموکراسی است که باید مراعات شود...

داشتن دوستی که سوار ماشین آمریکایی میشود و یا اینکه خود آدم صرفا از آن استفاده کند کسی را آمریکایی باز نمی کند..من از 15 سالگی با ماشین آمریکایی سر و کار داشتم و تا الان که40 سال دارم تعداد زیادی از آنها را در مدلهای گوناگون و شرایط مختلف استفاده کردم..در این 25 سال شخصا و یا با همراهی دوستان دیگر تعمیرات موتور و گیربکس انجام دادم و بارها سر سیلندر و بلوک موتور و دیفرانسیال و...باز و بسته و تعمیر کرده ام..اظهار فضل نمی کنم اما در جمعی که صحبت از ماشین آمریکایی باشد من هم حرفی برای دوستان دارم و از تجربه های خوبی که داشتم آنان را نیز مطلع میکنم..بنابر این اگر تفاوتهای 6 و 8 را برایتان توضیح دادم از روی قیافه موتور یا حدس و گمان نبوده.

در مورد قطعات موتورهای 6 و 8 و تفاوت قیمت آنها و کثرت یا کمبود آن باید بارها به دنبالش رفته باشید تا بتوانید نظر جامع تری بدهید.

امیدوارم شما بتوانید با این 500.000 تومانها به تمامی آرزوهای خود برسید...

و در آخرین کلام ادیبی گفت:

همیشه کاری را انجام دهید که خون را در رگهای شما به جریان بیاندازد....

خودروی آمریکایی خون را به غلیان می آورد...قدرت و خشونت زیبایی را تداعی میکند...احساس زندگی و رهایی از شر و بدی را در دل می آفریند...و ذهن را خلاق و روشن میسازد..

گفتار من را کسانی که مانند من سالها با خودروهای آمریکایی سر کرده اند درک میکنند...کسانی که میدانند از یک خودرو چه میخواهند و لذت رانندگی را در چه میبینند...

از شما خواهش دارم اجازه دهید این پست از مسیر خود منحرف نشده و به بحث اصلی خودش که بازسازی کامارو 1970 است باز گردد...مسلما در گروههای دیگری میتوانید شنونده و همفکر زیادتری برای گفتارتان بیابید...

از جناب حجازی و بقیه دوستان پوزش میطلبم که بحث به بیراهه کشیده شد..

سپاسگزارم

9. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم که تو امریکا الان بنزین لیتری چنده ولی اینو میدونم که اگه ما هم بخایم به این شیوه مصرف بنزینمون ادامه بدیم تا چند سال دیگه باید بنزینو مثل همون امرکا وکانادا لیتری چندین هزار تومن بخریم

نه اصلا هم جرم نیست ته نظر من حروم کردن سرمایه مملکت جرمه وقتی شما یه راهی رو با 20 لیتر بنزین میتونی بری چرا باید همون راهو بایه ماشین دیگه با60 لیتر بنزین بری؟

اینهمه امریکایی دیدیم و اینهمه رفیق امریکایی باز داشتیم بار اوله میشنوم که استهلاک 8 کمتر از 6ه!

بحث داشتن قطعه اضافی کاملا از 6 یا 8 بودن جداس مثلا در صورتی که بلوک موتور شما ترک ورداره هزینه ای که برای تعویض بلوک 8سیلندر باید بدی صدر در صد بیشتر از بلوک 6 سیلندر هستش

منم یه مدتی طرز فکر شما رو داشتم ولی همین 500 تومنا رو اگه روی هم جمع کنی میبینی که بعد از چندین سال هزینه ای رو که با صرفه جوییش میتونستی به خیلی جاهای دیگه زندگیت بزنی الکی ریختی تو شیکم ماشین
    BLACK-BLACK جان یه موضوعی که من درباره شما یادمه اینه که همیشه شما حرف های نا امید کننده درباره ی این ماشین ها می زنی.. از شما که انقدر اطلاعاتت قوی هستش بعیده که بخوای هر دفعه بزنه تو سر ماشین آمریکایی...

کسی که دنبال ماشین آمریکایی میره عشقش رو داره.. یکی پولش رو تو اعتیاد دود می کنه ، یکی توی رفیق بازی.. یکی تو ماشین بازی.. اگه دقت کنی ماشین بازی از همه ی این تفریحات سالم تره...

در ضمن شما داری در مورد مصرف بنزین ماشین آمریکایی بدجوری بی انصافی می کنی...
    مرد حسابی ماشین های آمریکایی اکثرا بالای 600 - 700 تا بنزین تو کارت سوختشون دارن...
    کسی که ماشین آمریکایی داره که صبح ها باهاش سرکار نمیره... ماشین رو هفته ای یه بار میاره بیرون..

تو رو خدا راجع به مصرف سوخت و این بحث ها هم بحث نکنیم که موضوع سیاسی نشه..
    مرد حسابی مملکت ویرون شده.. همه چی داره میره.. شما گیر دادی به این 10 لیتر بنزینی که بعضی ماشین آمریکایی ها آخر هفته می خوان بسوزونن؟؟؟ اینجا کسی واسه مردم دل نمی سوزونه.. شما هم خودتو اذیت نکن.. ما که این کار رو نمی کنیم.. ولی شما سعی کن از همه ی امکانات استفاده کنی.. حیف عمر من و شماست که داره میره..
    یا علی

11. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا وکیلی Black جان یه حرفایی میزنی که آدم اعصاب و روانش میریزه به هم... مرد مومن سرمایه ملی چیه؟؟؟ اینا حرف های بابا برقیه.. یه کم واقع بین باش.. ببین ما مردم داریم تو چه شراطی زندگی می کنیم...

اینجا همون مملکتیه که بدون توجه به علایق و سلیقه ی مردم می خوان تا اول بهمن ماشین های بالای 35 سال رو اسقاط کنن..
    دل به کدوم سرمایه ملی می خوای خوش کنی؟

13. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حروم کردن سرمایه ی مملکت سیخی چنده برادر
    بچه ی یارو دونه درشته وقتی باک پرادوی 18 لیتر تو 100 کیلومتر بابا جونشو پر می کنه و می سوزونه حروم نمیشه ، چهار تا جوون با پول دسترنج خودشون نباید برن دنبال عشقشون؟
    سرمایه ملی رو مصرف نکنیم ببرن بریزن تو دهن [بیــــــب] یا صادر کنن به [بیــــــب]، که چی بشه ؟

15. 3 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    در مورد سوخت باید بگم خیلی چیزهای دیگه تو این مملکت داره از بین میره و اسراف میشه که شاید آخرین موردش بنزین باشه....
    مگه چند تا ماشین آمریکایی تو ایران هست؟که بخواد مصرف بنزینش مشکل ساز باشه؟
    اول از همه دولت باید یه فکری به حال این پیکانهای مدل پایین بکنه که مصرف سوختشون خیلی خوب که باشه صدی 17 ه....
    (تو اصفهان از این پیکانهای مدل پایین ریخته)
    نه به آمریکایی های که 1000 تاش دیگه تو ایران نمونده....تازه ماشینهای با ارزشی هستن...
    چند وقت پیش بود با ایمپالا سر چراغ خطر ایستادم که یک پیکان مسافر کش مدل پایین دهه 50(1350)اومد کنارم....
    گفت بنزینش رو از کجا میاری؟صدی چند میسوزونه؟همون وقت گفتم شرط میبندم از پیکان تو کمتر میسوزونه....(آدم خوش اخلاقی بود و دوست داشت بحث کنه)
    گفتم پیکان تو چند میسوزونه؟گفت صدی 15-17 تازه تنظیمه....
    خب منم بهش گفتم ماشین من 6 سیلندره خیلی بسوزونه صدی 15 میسوزونه....
    تازه ماشین من امنیت بیشتر(که حاضرم به خاطر این مطلب بنزین لیتری 1000 بزنم)جادارتر-اتوماتیک-سواری نرم فرمان هیدرولیک-زیباتر و...داره که ماشین شما نداره......
    یه لبخندی زد گفت راست میگی ماشینهای خوبیه و خداحافظی کردیم....
    خودم کیف کردم که قانع ش کردم!
    =====
    سعید کامارو ء کلآ درجه 2 هستش پلاک ملی نداره بیمه هم تازه تموم شده...
    تیپش فکر کنم lt باشه چون سقفش چرمه....
    اگه تونستم عکس میگیرم ازش....

17. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای ممد جان ولش کن.. آخه حیف این ماشین نیس که رفیقت نرفته دنبال پلاک ؟؟؟؟؟ راستش من دنبال ماشین پلاک دار با حداکثر 6 ماه معاینه فنی می گردم.. به هر حال دمت گرم

19. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •