خب ايرادا شما نرم افزاريه
شما يه بار ويندوزتو عوض كن و دوباره پي سي سويت رو نصب كن
اگه حل نشد ازيكي از دوستات يه ويندوز بگير اونو امتحان كن
اگه بازم جواب نداد
پي سي سويت جديد رو از سايت خود نوكيا دانلود كن
ديگه مشكلت حل ميشه ان شاا..
خب ايرادا شما نرم افزاريه
شما يه بار ويندوزتو عوض كن و دوباره پي سي سويت رو نصب كن
اگه حل نشد ازيكي از دوستات يه ويندوز بگير اونو امتحان كن
اگه بازم جواب نداد
پي سي سويت جديد رو از سايت خود نوكيا دانلود كن
ديگه مشكلت حل ميشه ان شاا..
دوستان رنگ سفيد اين گوشي قيمتش چنده و چقدر با رنگ سياه تفاوت داره
راستي اين نمايشگاه موبايل هنوز افتتاح نشده
آخرین بازی که قیمت گرفتم...تفاوتش با مشکی (!) 60 تومان بود...
شاد باشی![]()
به نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
سلام به همه دوستان.
به نظر من و بدون تعصب توي كل گوشي هاي نوكيا از لحاظ كيفيت دوربين و سرعت اجراي نرم افزار Nokia N82 از همه بهتره.
البته من با Nokia N82 هاي چيني كار نكردم ولي سري اول Nokia N82 كه ساخت خود فنلانده واقعا گوشي فوق العاده ايه و كيفيت عكسايي كه ميندازه با همين Nokia N86 كه 8 مگاپيكسل هست برابري ميكنه و سرعتشم توي اجراي نرم افزار ها عاليه چون از 2 عدد سي پي يو ( Dual CPU ) استفاده ميكنه.
توي اجراي بازيها هم كه چه از لحاظ سرعت و چه از لحاظ كيفيت عاليه چون كه يه چيپ گرافيكي داره و بازي ها رو روان تر اجرا ميكنه.
فلاش زنونش هم كه واسه ي خودش يه دنياي ديگه اي داره.
كلا اگه بخوام Nokia N82 رو توي يه جمله خلاصه كنم ميگم كه امپراطور گوشي هاي نوكيا.
با سپاس.
سلام
دوست عزیز این حرفارو برو برایه کسی بگو که ان82 ندیده.
من خودم بیش از یک سال این گوشیرو داشتم.
البته گوشیه خوبیه ولی دیگه نه در حد ان86.
کیفیت عکس ان86 تویه روز واقعا بهتره.اینو مطمعن باش.
در شب هم عکساش کاملا طبیعیتره.خواستی بگو دوتا عکس بزارم باورت بشه.
منظور از cpu dual یعنی یه 206 که رو ان73 هم هست با یه 126 برایه دوربین و چیزایه دیگه نه فکر
کنی دوتا 332 میشه 664 .نه ازین خبرا نیست.چیپ گرافیکی هم اگه خوب باشه مطمعن باش نوکیا ورش نمیداشت.الان ان86 بازیهای مخصوص چیپ رو راحت اجرا میکنه.
چیپ گرافیکی بد نیست ولی هزینه بر هستش ! واس ه همین نوکیا برداشت تا قیمت گوشیهاشو پایین بیاره
هزينه بريش زياد مهم نيست
مهم مصرف بالاي باتري اش بود كه حدف شد
سلام
چه ربطی به هزینه داره.
ان 82 چیپ داره ان79 نداره بقیه چیزاشون هم مثله همه.ان 82 گرونتره؟
یجا خوندم چیپ مصرف باتری رو زیاد میکنه.
البته منم نمیدونم چرا برش داشته ولی اون حتما بهتر از منو شما میدونه که دیگه رو گوشیهاش نزاشته.
سلام دوست عزيز.
شما از كجا ميدونيد كه من با هر دوي اين گوشي ها كار نكردم كه اين حرف رو ميزني.
ببين دوست عزيز نه نه نوكيا امتياز Nokia N82 رو به من داده و نه امتياز Nokia N86 پس خواهشا بدون تعصب حرف بزن.
اين گوشي از 2 سي پي يو 332 مگا هرتزي استفاده ميكنه و منبع منم مجله خود نوكياست كه هر ماه منتشر ميشه (Nokia Newsletter) و ديگه فكر نميكنم مطمئن تر از اين منبع جايي باشه.
بنا به گفته شما چيپ گرافيكي بايد ناكارآمد باشه چون خودت گفتي نوكيا چيزهايي كه خوب نيستند رو در گوشيهاي ديگش استفاده نميكنه پس نتيجه ميگيريم كه حتما بايد فلاش زنون هم چيز بيخودي باشه كه ديگه نوكيا ازش در ديگر گوشيهاش استفاده نميكنه.(در صورتي كه الان تمام دوربين هاي حرفه اي عكاسي براي طبيعي تر شدن و با كيفيت تر شدن عكسها از فلاش زنون استفاده ميكنن).
در ضمن شما اگه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سر بزني خودت ميبيني كه طبق نظر سنجيهايي كه از سرتاسر دنيا صورت گرفته به گوشي Nokia N82 امتياز بيشتري نسبت به Nokia N86 و هم نسبت به Nokia N97 دادند و نتيجه ميگيريم كه نظراتي كه من نسبت به Nokia N82 دادم تنها نظر شخصي من نيست.
پس دوست عزيز اول تحقيق كن و بعد بدون تعصب و بدون اينكه عصباني بشي نظر بده.
در ضمن نه حق امتياز Nokia N82 براي منه و نه حق امتياز Nokia N86.![]()
خوب چرا 8910 و ایفون دارن ؟ !
شاید یکی از دلایلشم مصرف باتری باشه ... ولی چیپ گرافیکی هزینه بر هستش ...
یعنی میفرمایید چیپ گرافیکی مجانی هستش .. اگه اینطوره 10 تا برام بفرستین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)