تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 97 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بچه ها من امروز ظهر یه کاسه بزرگ ماست خوردم بعد رفتم سر کلاس یعنی رودم در حال انفجار بود انقد به خودم پیچیدم که دیگه اشکم دراومد کلا دیگه ماستو می ذارم کنار.

منم وقتی بستنی میخورم همین حالت پیش میاد ....

2. 2 کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام.این مشکل واسه من فقط در زمان استرس پیش میاد.فکرشو نکنین.رو غذاتون کنترل داشته باشین و ورزش کنین.
    ضمنا همه دکترا واسه رفع این مشکل مترونیدازول و دایمتیکون رو میدن
    اینم بگم طبیعت آدم ها فرق میکنه .من وقتی پیش دکتر رفتم و هنوز مشکلم رو نگفته بودم که گفت معدت عصبیه و شما شخصیتا آدم حساسی هستی.
    راست میگفت چون من همزمان داشتم قرص اعصاب میخورم

4. 2 کاربر از dkargozari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان كسي كلپرمين مصرف كرده ببينيم رو صداها تاثير داره يا نه ؟

6. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من قبلنا مصرف کرده بودم، عصاره یا روغن نعنا هستش که مرحله به مرحله تو روده آزاد میشه. در مورد من صدا ها رو بدترمیکرد، بعد از یه هفته دیگه استفاده نکردم ولی مثل اینکه برای آی بی اس خانم ها تاثیر مثبتی داره.

8. 3 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من هم اوایل که دکتر عمومی میرفتم این دارو رو برام تجویز میکرد.....ولی اثر آنچنانی نداشت.....قیمتش هم فکر کنم اون موقع که مصرف میکردم برایه روز مصرف میشد1000تومن....؟حال چند شده؟

10. 2 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من قبلنا مصرف کرده بودم، عصاره یا روغن نعنا هستش که مرحله به مرحله تو روده آزاد میشه. در مورد من صدا ها رو بدترمیکرد، بعد از یه هفته دیگه استفاده نکردم ولی مثل اینکه برای آی بی اس خانم ها تاثیر مثبتی داره.
    لاكتولم كه مي گفتن خوبه روي من اثر بد داشنت

12. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

لاكتولم كه مي گفتن خوبه روي من اثر بد داشنت
    برای منم اولش اثر حوبی نداشت ولی بعد از 2 ماه دوباره مصرف کردم خیلی خوب بود - به نظر من در کل اثرش مثبت هست مخصوصا واسه کسایی که اسهال دارن ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    منم چند ساله این مشکل رو دارم،وقتی بچه تر بودم به خاطر کم خونی قرص آهن مصرف می کردم که بعد از چند سال باعث یبوست شدید شد،فکر می کنم این یبوست باعث ایجاد صدای شکم شدالبته اوایل خیلی برام مهم نبود تا وقتی که به خاطر کنکور آزمایشی مجبور شدم چند ساعت توی یه مکان ساکت بشینم و اونجا بود که عمق فاجعه رو درک کردم،دیگه سر جلسات نمیرفتم اما خب چون روی قضیه حساس شده بودم کم کم توی زندگی عادیم هم استرس می گرفتم و صداها خیلی شدید میشد،چند تا دکتر رفتم که هیچی نفهمیدن و آخرین دکتری هم که رفتم یکی از بهترین دکترای شهرمون بود و بهم گفت این مشکل با دارو حل نمیشه و الکی وقت خودت رو هدر نده و باید باهاش کنار بیای و تحمل کنی،منم با همه بدبختیش تا الان تحمل کردم،الانم دانشجو سال سومم و روزای معمولی شرایطم رو مدیریت میکنم اما موقع امتحانا واقعا داغون میشم و الانم نزدیک امتحاناست و نمیدونم چیکار کنم،تا به امروز برای این موضوع هیچ قرصی نخوردم اما حالا وقتی بعضی از دوستان میگن قرص های اعصاب براشون مفید بوده تصمیم گرفتم برم پیش روانپزشک،امیدوارم کارساز باشه

15. 2 کاربر از raha * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    منم چند ساله این مشکل رو دارم،وقتی بچه تر بودم به خاطر کم خونی قرص آهن مصرف می کردم که بعد از چند سال باعث یبوست شدید شد،فکر می کنم این یبوست باعث ایجاد صدای شکم شدالبته اوایل خیلی برام مهم نبود تا وقتی که به خاطر کنکور آزمایشی مجبور شدم چند ساعت توی یه مکان ساکت بشینم و اونجا بود که عمق فاجعه رو درک کردم،دیگه سر جلسات نمیرفتم اما خب چون روی قضیه حساس شده بودم کم کم توی زندگی عادیم هم استرس می گرفتم و صداها خیلی شدید میشد،چند تا دکتر رفتم که هیچی نفهمیدن و آخرین دکتری هم که رفتم یکی از بهترین دکترای شهرمون بود و بهم گفت این مشکل با دارو حل نمیشه و الکی وقت خودت رو هدر نده و باید باهاش کنار بیای و تحمل کنی،منم با همه بدبختیش تا الان تحمل کردم،الانم دانشجو سال سومم و روزای معمولی شرایطم رو مدیریت میکنم اما موقع امتحانا واقعا داغون میشم و الانم نزدیک امتحاناست و نمیدونم چیکار کنم،تا به امروز برای این موضوع هیچ قرصی نخوردم اما حالا وقتی بعضی از دوستان میگن قرص های اعصاب براشون مفید بوده تصمیم گرفتم برم پیش روانپزشک،امیدوارم کارساز باشه

اول اینکه روزی 15 دقیقه یه جای اروم و راحت بشین و به هیچی فکر نکن جز به نفس کشیدنت - چشمات رو ببند و عمیق و اروم نفس بکش , یه چند ثانیه نگهدار بعد دوباره اروم بده بیرون دوباره یه چند ثانیه صبر کن و دوباره نفس بکش ... 15 دقیقه در روز کافی هست - بیشتر هم بشه چه بهتر .

دوم اینکه روزی چند دقیقه طناب بزن - به صورتی که با دوتا پا پپری هوا - طناب هم نداشتی به صورت فرضی انجام بده - فقط باید بپری بالا پایین ...

غذا هرچی میخوری بخور - فقط خیلی بیشتر از همیشه بجو - خیلی خوب بجو - با حجم زیاد هم نخور - متعادل بخور - و سعی کن منظم غذا بخوری - اینحوری نباشه که یه بار 7 شب شام بخوری یه بار 11 شب ...

شبا هم سعی کن زود بخوابی - هر چی زودتر بهتر - ساعت خوابت هم سعی کن منظم باشه و هر شب سر یه ساعت بخوابی ... - و به اندازه کافی بخواب

ورزش هم که کلا خوبه ...

اینارو انجام بدی مطمئن باش که تاثییر خیلی خوبی میذاره - نتیجه هم ندیدی ادامه بده - نتیجه میگیری ...

میتونی واسه دوران امتحانت هم پیش یه روانپزشک بری که بهت داروی ارام بخش ضعیف بده اگه لازم دید - تا اونجا که میتونی هم به صدا ها فکر نکن - حتی سر امتحام هم فکر نکن چون چه فکر کنی چه نکنی اگه بخواد صدا بده , میده و تو کاری نمیتونی بکنی - اگه فکر نکنی بیشتر احتمال این هست که صدا نده ... با اینکه میدونم یکم سخته ولی اینارو انجام بدی تاثثیر خیلی خوبی داره ...
    Last edited by orp; 29-11-2013 at 17:09.

17. 3 کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

SLZ تحقيقات اينو نشون داده يا براساس تجربه بقيه ميگي كه اثرش رو خانوما مثبته؟

19. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •