من توی موزیک پلیرها و همینطور گوشی هایی مثل آیفون دیدم که میتونه متن آهنگ رو اگه بهش اضافه شده باشه نمایش بدن - من اکثر آلبومای خارجیم رو با متنش سیو کردم و معمولا هم خیلی بهش رجوع میکنم موقع گوش کردن... خیلی بده که این پس زمینه ی ثابت...
من توی موزیک پلیرها و همینطور گوشی هایی مثل آیفون دیدم که میتونه متن آهنگ رو اگه بهش اضافه شده باشه نمایش بدن - من اکثر آلبومای خارجیم رو با متنش سیو کردم و معمولا هم خیلی بهش رجوع میکنم موقع گوش کردن... خیلی بده که این پس زمینه ی ثابت...
اچ تی سی کیفیت صفحه نمایش هاش خیلی پایینه...همینطور خیلی کم نوره...حیفه این گوشی که داری رو از دست بدی...به نظر من از گوشی های هوشمند سامسونگ بگیر
are hagh ba shomast
felan ke pashimoon shodam mikham negahesh daram
lcd arena mahshare
sharmande latin tayp kardam system ghat zade
توی گوشی من ( ویوتی اسمارت) برای هر صفحه میشه جداگانه والپیپر گذاشت . فقط کافیه عکس مورد نظر و لمس کرد تا گزینه های Homescreen image نمایش داده بشه .
عجیبه من گمون میکردم این 2 گوشی از نظرساختار داخلی و امکانات مشابه هستند.
ممنون از شما.
همه ی گوشی های دارای اس کلاس به یه شکلند (فقط کریستال منوش حبابیه، BL40 هم Dual-Screen هستش). تفاوت دیگه ای ندارند. پس حتما توی آرینا هم میشه گذاشت......نیما جان میشه دوباره تست کنی؟!توی گوشی من ( ویوتی اسمارت) برای هر صفحه میشه جداگانه والپیپر گذاشت . فقط کافیه عکس مورد نظر و لمس کرد تا گزینه های Homescreen image نمایش داده بشه .
عجیبه من گمون میکردم این 2 گوشی از نظرساختار داخلی و امکانات مشابه هستند.
ممنون از شما.
نه متاسفانه نمیشه
مطمئن باشید.
من خودم خوره موبایلم همه جوره تست کردم.
نمیشه که نمیشه.
عجیبه ها! چرا آخه؟ مگه میشه یه همچین تفاوتهای جزئی بین نرم افزار این دو گوشی باشه؟!
شاید بستگی به فریمور داشته باشه...........
سلام بچه ها
لطفا اگه کسی رنگ مشکی آرنا رو با ضمانت کامتل سراغ داره آدرس بده
من تو اصفهان هرچی گشتم پیدا نکردم![]()
سلام.
دوستان دوربین این گوشی کیفیتش چطوره ؟
از جت بهتره یا .... ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)