عزيز نپرسيدين 8300 چند بود؟
عزيز نپرسيدين 8300 چند بود؟
كريستالو ديدم خيلي قشنگه حيفه كه دوربينش كيفيت نداره اين كيبوردش شفاف و كريستاليه يا تو عكس اينطور به نظر مياد؟
سلام. گارانتی اصلی 340 بدون گاانتی 315 بودش. این هم صفحه کلیدش شیشه ای هستش. همونی که میبینی . خیلی شاخه. باز دودل شدم![]()
راستیتش چیز زیادی در مورد کریستال نمیدونم اشکالات + نقاط قوت
فقط میدونم دوربین + صفحه نمایش 8300 بهتره ... بقیه موارد اطلاعی ندارم ... یه چیز دیگه هم میدونم .. قیمتش بخاطر اون صفحه کریستالیش بالاست .. یعنی اگه معمولی بود دوربر 300 نهایت 330 نباید بیشتر میبود ...ولی همون صفحه کلید جالبش کرده ...
در مورد گوشی کریستال من اطلاعات دقیقی ندارم اما به طور کلی یه چیزی میخوام بگم من زمانیکه این گوشی رو خریدم S8000 Jet تازه اومده بود و قیمت هم برام مطرح نبود اما توصیه ایی که بهم شد اینکه صبر کنم چون یه گوشی تا مدتی تست نشه مشکلاتش و افت قیمتش مشخص نمیشه . بین اون گوشی و S8300 اینو خریدم و ازش راضیم . البته اینم بگم قیمت s8000 jet به قیافش نمیخورد ! یکی از اشکالاتش هم به نظر من البته این بود که کیبرد نداشت !
من فکر میکنم صدای مکالمه اش خیلی بلنده یعنی اگه مثلاً روی درجه دو یا سه باشه صدای مخاطب رو اطرافیان هم میشنون . درسته؟
یه سئوال دیگه : من نتونستم یه بخش از متن اس ام اس رو کپی کنم و مثلاً توی دفتر تلفنم پیست کنم تا به عنوان شماره ذخیره کنم . کسی تونسته متن رو اینطور کپی کنه ؟
Last edited by Sara; 18-11-2009 at 01:36.
سلام
صدای مکالمش بلند هست ولی نه د رحدی که رو 2 یا 3 بزاری اطرافیان بشنون .. رو 5 تا 7 اگه محیط خلوت باشه یا تو خونه باشی اره بقیه میشنون
منم نتونستم اینجوری کپی کنم
در مورد GD900 باید گفت که،درسته که از نظر قیافه و کلاس شاخ هست ولی حیفه ادم این همه پول بده ولی گوشیش جی پی اس نداشته باشه!
ولی بین خودمون بمونه قبول دارین که s8300 یکی از تولیدات ضعیف سامسونگ از نظر فروش بود؟همون طور که میبینید از قیمتش میشه فهمید،با توجه به زمان نچندان زیادی (حدود 9 ماه فکر کنم) از عرضه اش میگذره افت قیمت فراوانی پیدا کرده.فروش خوبی هم نداشته.چه تو ایران چه تو کره چخ تو اروپا!
سلام.ممنون از دوستان گل خودم که انقدر با حوصله جواب میدید.
درسته که این گوشی (کریستال) جی پی اس نداره ولی واقع بین باشید . چقدر تا حالا از جی پی اس گوشیتون استفاده کردید. خیلی مونده که جی پی اس تو ایران کاربردی بشه و واقعا بشه ازش استفاده کرد. به نظر من جی پی اس داشتن یا نداشتن گوشی در شرایط فعلی کوچکترین اهمیتی نداره. بزرگترین ایرادی که میشه روی کریستال گذاشت جنس بدنشه که از پلاستیکه و دومی همون صفحه کلید شفافش که باز هم میشه گفت به نوعی لمسی هستش و خود من به شخصه فکر میکنم به مراقبت زیادی احتیاج داره . حتی بیشتر از صفحه تاچش و شاید با یک بار افتادن ... دوربینش هم که ظاهرا جزو بدترین 8 مگا پیکسلی هاست. ولی خوب تو ظاهر و شارژ باطری و اینترفیس از 8300 بهتره.
اینطور نیس ! s8300 فروش نسبتا خوبی داشته .. شاید در حد پر فروشترینها نبوده ولی همون موقع که امد تو بازار کمیاب شد .. !
تو چنند تا سایت خارجی هم که رفتم .. یکی از بهترین گوشیهایی که مردم رای داده بودن s8300 بود .. و جت و امنیا 2 و امنیا اچ دی هم بودن در کنارش ...
این گوشی از اول برج 2 وارد ایران شد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)