کجا باید کم کنم تو بازی که اصلا نمیشه رفت
کجا باید کم کنم تو بازی که اصلا نمیشه رفت
3 - وقتی تصادف میکنیم با کدوم دکمه باید فلش بک زد ؟
-----------------------------------------------------------------
کسی جواب نمیده ؟
سلام .
تو شماره قبلی که وقتی تصادف میکردی و ماشینت کاملا داغون میشد ، با دکمه F12 بود .
ولی من تاحالا اینو بازی نکردم . تو تنظیمات کیبورد رو یه نگاه کن شاید پیدا کنی .
چند تا سوالم داشتم :
1 - چه جوری بفهمم چند درصد از بازی رو رفتم ؟
2 - چه جوری جزئیات بازی رو بفهمم ؟ ( مثل اینکه چند کیلومتر رفتم - متوسط سرعتم چند بوده و غیره ... )
1- وقتی وارد بازی میشی بعد با پروفایلت لوگ این میشی قبل از اینکه وارد کانکس بشی یه مجله رو بهت نشون میده که میگه چند درصد از بازی رو رفتی
2- توی همون کانکس که هستی و داری از روی نقشه جایی که میخوای مسابقه بدی رو انتخاب میکنی یه بار esc رو بزن بعد برو سمت چپ همونجا یکم بگرد پیدا میکنی
3- esc رو بزن بعد فکر کنم گزینه ی چهارم رو باید انتخاب کنی بعد که رفتی اونجا که فیلم 10 ثانیه ی قبلت رو نشون میده نگاه کن هرجا مناسب بود همونجا f12 رو بزن
چند تا سوالم داشتم :
1 - چه جوری بفهمم چند درصد از بازی رو رفتم ؟
2 - چه جوری جزئیات بازی رو بفهمم ؟ ( مثل اینکه چند کیلومتر رفتم - متوسط سرعتم چند بوده و غیره ... )
1- وقتی وارد بازی میشی بعد با پروفایلت لوگ این میشی قبل از اینکه وارد کانکس بشی یه مجله رو بهت نشون میده که میگه چند درصد از بازی رو رفتی
2- توی همون کانکس که هستی و داری از روی نقشه جایی که میخوای مسابقه بدی رو انتخاب میکنی یه بار esc رو بزن بعد برو سمت چپ همونجا یکم بگرد پیدا میکنی
3- esc رو بزن بعد فکر کنم گزینه ی چهارم رو باید انتخاب کنی بعد که رفتی اونجا که فیلم 10 ثانیه ی قبلت رو نشون میده نگاه کن هرجا مناسب بود همونجا f12 رو بزن
خوب این فوق شاهکار هم امروز تمام شدم
تو این چند ماه به شکل متسمر یک ابر بازی همراه با یک flash پر از اهنگ های به روز و خفن با bass گوش کر کن
یک تجربه ناب و استثنایی
که نهایت هم با گرفتم 35 تا از 39 تا achive های single player به اتمام رسید
سلام سیو کامل این بازی رو همراه با آموزش نصبشو میخواستم ممنون
ویرایش شد----
Last edited by HASHEM289; 24-04-2010 at 23:09.
دوستان تو كامپيوتر ميشه با دسته بازي كرد
بله میشه من با دسته بهتر بازی میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)