دوست من تو دوچرخه های حرفه ای تمایل و سوق رو به سبک شدن هست چراغ و گلگیرو .... خیلی وقته کخ رو دوچرخه های حرفه ای نصب نمیشه
این لوازم رو دوچرخه های شهری نصب میشه
امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید
عزیز من
من تو ان واحد 3 تا چرخم داشتم ولی به خاطر مشکلات فروخته بودم ولی این رو به خاطر خاطرات تمرین و مسابقات و سفرهای تو کشور و خیلی چیزای دیگه بهتر از چشام مراقبت میکردم این چرخ همیشه کثیف بود چون همش تو کوه بیابون بود
حالا میخوام 2 تا بخرم چون خانومم میخواد سوار بشه ولی من چرخم رو به کسی نمیدم هیچ وقت ثانیا یه دوچرخه سوار حرفه ای همیشه دو تا چرخ داره چون وقتی اگه یه موقعی یکش خراب شد ان یکی یدک باشه
عزیز من زین ها رو شرکت طبق استاندارد خودش میذاره ولی اگه یه مدت سوار شدی و نتونستی عادت کنی میگردم که یه چیز خوب پیدا کنی
در رابطه با اطلاعاتم من چیزی رو که تو مدت 7-8 سال زیر نظر مربیان و خیلی از بچه های قدیمیتر یاد گرفتم انتقال میدم دوچرخه سواری یه علمه که خیلی وسیعه یاد ادنش وظیفه منه
نه عزیزم من کنایه نزدم 2 تا چرخ لازم دارم
تمام اطلاعات من هم تجربه خودم هست و کمک اساتید دوچرخه سواری ایران تا اونجایی که یکی از شاگردام تو تیم استانبول اسپرت ترکیه بود پارسال و الان هم تو یکی از تیمهای کیش هست که بخاطر یه سری مسائل و موضوعات از نام بردن اسم معذورم
دوست من سوار شدن دوچرخه حس نمیخواد یکمی همت میخواد اگه الانم دوباره شروع کنی خیلی میوفتی جلو چون همین ورزش الان تو اینده موجب سلامتیت میشه شما داری با این کارت یه سپرده گذاری بلند مدت مالی و جانی یکنی
قربانه همه سهراب