تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 170 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ببخشيد حالا من يه سوال داشتم ژوبيتر كه از چرخاي قديمي و به قول شما فسيل هس چرا اين تجهيزات رو داشت كه چرخاي جديد من كمتر ديدم دليلش چيه ؟
    دوست من تو دوچرخه های حرفه ای تمایل و سوق رو به سبک شدن هست چراغ و گلگیرو .... خیلی وقته کخ رو دوچرخه های حرفه ای نصب نمیشه
    این لوازم رو دوچرخه های شهری نصب میشه
    امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید
    بابا دمه شما رو گرم حالشو ببر

یعنی تو هنوز بدون چرخی!! جای تعجب هست برام چطور بدون چرخ سر می کنی
    حالا چرا 2 تا چرخ؟
    عزیز من
    من تو ان واحد 3 تا چرخم داشتم ولی به خاطر مشکلات فروخته بودم ولی این رو به خاطر خاطرات تمرین و مسابقات و سفرهای تو کشور و خیلی چیزای دیگه بهتر از چشام مراقبت میکردم این چرخ همیشه کثیف بود چون همش تو کوه بیابون بود
    حالا میخوام 2 تا بخرم چون خانومم میخواد سوار بشه ولی من چرخم رو به کسی نمیدم هیچ وقت ثانیا یه دوچرخه سوار حرفه ای همیشه دو تا چرخ داره چون وقتی اگه یه موقعی یکش خراب شد ان یکی یدک باشه
    از cao-cao عزیز هم بخاطر توجه اش تشکر میکنم هم بخاطر راهنمائی هاش. من نه مریدا میدونستم چیه نه ساب40 نه شیمانو! همه رو از cao-cao یاد گرفتم. حالا هم واقعا از Merida Sub40 که خریدم راضی هستم و این رو مدیون راهنمائی های cao-cao میدونم.
    دوست عزیزم امیدوارم که همیشه موفق باشی و دعا میکنم که زودتر پول دستت بیاد، اونم یه پول حسابی!
    راستی من چون وزنم 90 کیلوئه زین مریدا یه ذره اذیتم میکنه!
    آیا تعویض زین کار درستیه؟ یا من سوسولم و باید آروم آروم عادت کنم؟
    اگه بخوام تعویض کنم، چه زینی بگیرم و از کجا؟
    عزیز من زین ها رو شرکت طبق استاندارد خودش میذاره ولی اگه یه مدت سوار شدی و نتونستی عادت کنی میگردم که یه چیز خوب پیدا کنی
    در رابطه با اطلاعاتم من چیزی رو که تو مدت 7-8 سال زیر نظر مربیان و خیلی از بچه های قدیمیتر یاد گرفتم انتقال میدم دوچرخه سواری یه علمه که خیلی وسیعه یاد ادنش وظیفه منه
    فكر كنم دو تا چرخ كنايه از دوچرخه بوده البته خيليا در مورد بنز و تانك و شاتل هم اطلاعات زيادي دارن ولي خودشون اينا رو ندارن
    نه عزیزم من کنایه نزدم 2 تا چرخ لازم دارم
    تمام اطلاعات من هم تجربه خودم هست و کمک اساتید دوچرخه سواری ایران تا اونجایی که یکی از شاگردام تو تیم استانبول اسپرت ترکیه بود پارسال و الان هم تو یکی از تیمهای کیش هست که بخاطر یه سری مسائل و موضوعات از نام بردن اسم معذورم
    من هم با یکی از همکارام یه چند وقتی گفتیم بزنیم تو ردیف دو چرخه شکم آب کنیم
    یه دوچرخه کوهستان گرفتیم یه ماهی صبح 1 ساعت می رفتیم می چرخیدیم خوب بود
    بعد از یه ماه حسش پرید دوچرخه هم یه سالی تو انبار بود بعد هم نصف قیمت ردش کردم رفت
    دوست من سوار شدن دوچرخه حس نمیخواد یکمی همت میخواد اگه الانم دوباره شروع کنی خیلی میوفتی جلو چون همین ورزش الان تو اینده موجب سلامتیت میشه شما داری با این کارت یه سپرده گذاری بلند مدت مالی و جانی یکنی
    قربانه همه سهراب

2. 4 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saieed_ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

سهراب جان دمت گرم یه تنه یه صفحه رو پر کردی و 6 نفرو شرمنده خودت
    داداش ما دیروز رفتیم این دوچرخه فروشی یه سر گوشی اب بدیم طرف مریدا ساب 40 داشت می گفت 450 اما اصلا ست قطعاتش با کاتالوگی که من دیده بودم یکی نبود حتی یکی از قطعاتش که الان یادم نیست کجاش بود shimano Altus بود !!!
    حالا اینا به کنار اشانتیون فقط یه قفل 2000 تومانی می داد . نظرت چیه دادش؟
    Last edited by saieed_ahmadi; 22-12-2009 at 20:44.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

بابا بچه ها پس کجایید شما ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

12

سلام دوستان دوچرخه سوار .

قیمت دوچرخه " جاینت بولدر اس ای " رو می خواستم و آدرس و شماره تلفن یه مغازه مطمئن توی تهران برای خرید .( آخه من شهرستانم ) .
    راستی الان مدل 2010 هست دیگه نه؟
    Last edited by Zeee; 29-12-2009 at 02:13.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

قیمت دوچرخه " جاینت بولدر اس ای " رو می خواستم و آدرس و شماره تلفن یه مغازه مطمئن توی تهران برای خرید .( آخه من شهرستانم ) .
    سلام
    در نبود پیشکسوت های فروم من به شما خوش امد گویی می گم :

دوست من خوش امدی

آدرس و شماره تلفن یه مغازه مطمئن توی تهران برای خرید .( آخه من شهرستانم ) .
    اره اگه میشه چند تا دوچرخه فروشی که قیمت های مناسبی می دند معرفی کنید به همراه شماره تلفن.
    ارادت هم که از قبل تو دور

7. این کاربر از saieed_ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

نه مثل اینکه دیگه کسی حالو حوصله سر زدن به فروم و جواب دادن به بچه ها رو نداره

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سهراب جان دمت گرم یه تنه یه صفحه رو پر کردی و 6 نفرو شرمنده خودت
    داداش ما دیروز رفتیم این دوچرخه فروشی یه سر گوشی اب بدیم طرف مریدا ساب 40 داشت می گفت 450 اما اصلا ست قطعاتش با کاتالوگی که من دیده بودم یکی نبود حتی یکی از قطعاتش که الان یادم نیست کجاش بود shimano Altus بود !!!
    حالا اینا به کنار اشانتیون فقط یه قفل 2000 تومانی می داد . نظرت چیه دادش؟
    سلام
    والا التوس یه رنک پایینتر از اسرا و دو رنک پایین تر از الویو هست حالا بستگی به سال ساخت داره اگه 09 یا یا 2010 باشه خویه ولی نه تو حد الویو بگو کدوم قطعه بوده احتمال زیاد طبق عوض کن هستش که اگه اون باشه زیاد مهم نیست ولی حتما بگو چه قطعاتی روشه و یه عکس هم بذار

سلام خدمت شما دوست عزیز
    خوش اومدی
    نمایندگی جاینت زیر پل گیشا و تو شریعتی معتبرترین هستن شمارش رو هم میتونی از 021118 بگیری

10. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام مدتی که نبودم متاسفانه تصادف کرده بودم وخونه نشین شدم که البته دوباره امروز خبر اوردن یکی از بچه ها متاسفانه مثله من همون اشتباهو کرده وتصادف کرده در مورد من که خطر رفع شد ولی اینطور که دکترا میگن ظاهرا حاله کورسی سواره اهوازی خیلی بده و آسیب دیدگی از ناحیه ی نخاعی پیدا کرده که ظاهرا دیشب تست کردن پاش حس نداشته وامروز عمل داشته .
    شرح تصادف انشاالله امشب واستون مینویسم .از دوستان میخوام واسه ی این دوست ما دعا کنید که سلامتیش برگرده امید به خدا.
    با تشکر.

12. 4 کاربر از alfred88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بنده یک تنه advanced 2.5 2009 خریدم . یک ماه هست دارم . متاسفانه با یک ضربه کوچک تنه ترک برداشت .
    بی زحمت قیمت بهترین و سبک ترین تنه آلومینیوم را معرفی کنید
    اگر کسی وزن دقیق تنه advanced 2.5 و xtc aluminium team 2009 را داره بگه.
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه تصادف کردم و 3 هفته پام تو گچ بود البته مشکلاتی هم پیش اومد.
    4 شنبه رفتم برای تمرین دوچرخه ویوا الترا بود با سیستم دنده ی کامله دئور ما مسیرمون همیشه جاده ی ساحلی اهواز بود که از مشخصات این جاده مdتونم بگم که تقریبا بدونه شیبه و صافه یعنی کورسی سوارا هم میان ما مسیر مثله همیشه شروع کردیم, من به همراه سرگروهمون(مسعود) رفتیم جلو ی دسته وتقریبا 7 نفر بودیم تااینکه رسیدیم به ماشین اموزش رانندگی سرگروهمون به من اشاره داد تا ماشینو سوسکش کنیم منم سرعتو از 33کیلومتر به بیش از 40 تا رسوندم و از ماشین گذشتم (مسعود تا لحظه ی تصادف باهام بود)سرعت حدود 42 یا 43 بود و ما همینطور پا میزدیم .تا اینجای قضیه روداشته باشید اما برمیگردیم به جاده ساحلی یکی از نکات منفی این جاده اینه که بعضی وقتا باد میاد یعنی امکان نداره که ما یه روز بریم تمرین وبادنگیرتمون من طبق عادت همیشگی سرمو گرفتم پایین رفتم حدوه 4 یا 5 ثانیه حواسم به جلونبود تا اینکه به یه سمند تاکسی خوردم که البته سرگروه کنارم بود و از کناره سمند رد شد ولی من بهش خوردم واینقدر این اتفاق سریع افتاد که مغز من دستور ترمز گرفتنوندادومن باهمون سرعته 42 یا 43 به سمندخوردم.جاده طوری بود که انتظار پارک سمند اونجا0درصد بود البته سرعته زیاد باعث شده بود که تمرکز من از جاده کم بشه وبیشتر حواسم به دور رکاب باشه.بعد ازاینکه منو با امبولانس بردن بیمارستان پلیس اومد و کروکی کشید و من مقصر اعلام شدم .وقتی یکی از دوستام به دوستم که بام اومده بود بیمارستان اطلاع داد از کماله تعجب اینطورهردو سبزشدیم .تو بیمارستان حالم بد بود و ترسیده بودم ولی فرداش که با پای شکسته جویا شدم به حقایقی دست پیدا کردم ما توی ایران تصدیق دوچرخه سواری نداریم و دوچرخه حکم عابره پیادرو داره ولی از اونجایی که من سواره مرکب بودم وسمند متوقف بود مقصر من اعلام شدم که خسارت هم افتاد گردن من.رحم خدا شامل حالم شد چون اگه کلاه ایمنی سرم نبود در برخورد باشیشه حتما میمردم واسه ی همین از دوستان میخوام اگه به صورت مداوم دوچرخه سوار میشن حتما مجهز باشن.
    دوستان این شرح تصادف من بود ولی ماله دوست کورسی سوار که اتفاقا از نزدیک هم تا حالا چند دفعه دیدمشون و اسمشون آرش و متولده ساله 69 هستند تقریبا مثله من با این تفاوت که بجای سمند کامیون بوده وسرعت هم 55 کیلومتر بوده .اینجور که بچه ها میگفتن کلاه ایمنی 3 تکه شده و ضربه بسیار شدید بوده .
    آرزوی سلامتی و التماس دعا .

15. 5 کاربر از alfred88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •