سلام سپنتا تخفیفات برای جشنواره تابستانی قرار داد ولی به نظر برای ما کاربران پلاتین بدرد نمیخوره ولی برای کسان دیگه که
تازه میخوان اشتراک بشن عالی از 15 تا 30 درصد تخفیف در سرویس قرار داده
سلام سپنتا تخفیفات برای جشنواره تابستانی قرار داد ولی به نظر برای ما کاربران پلاتین بدرد نمیخوره ولی برای کسان دیگه که
تازه میخوان اشتراک بشن عالی از 15 تا 30 درصد تخفیف در سرویس قرار داده
این پینگ رفته بالا خداییش این سپنتا همه چیش عالی غیر این پینگش هر روز بدتر میشه
کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
می بخشین ، چرا وقتی از کیفیت سپنتا راضی بودید شرکت رو عوض کردید ؟
سلام
دوستان شما از کیفیت و خدمات سپنتا کلا راضی هستید ؟
ممنون
نیاز داشتن به سرعت بیشتر با قیمت کمتر ... سپنتا که داشتم سرعتم 128 بود ( 16 کیلوبایت دانلودم بود) ، ماهی 30 تومن میدادم ...
الان 1 مگ گرفتم از جای دیگه ( 250 کیلوبایت دانلودمه ) ماهی 25 تومن ... البته محدودیت دارم الان ...
بعدشم الان قطعی دارم ... افت سرعت دارم ... پشتیبانی درست جوابگو نیست و اینجور مشکلات ...
اما سپنتا که داشتم حتی شده بود 5 روز و نیم بدون قطعی و افت سرعت به نت وصل بودم .
سپنتا از نظر کیفیت عالیه ، اما قیمتاش بالاس و سرویس محدود هم نداره ...
سلام.بچه هايي كه تو تهران سرويس سپنتا دارن.پينگ تايمشون چطوره؟اگه ميشه يه تست پينگ بذاريد.چون براي من پينگ تايم از سرعت مهمتره.الان شاتل دارم پينگش افتضاحه ميخوام سپنتا بگيرم.
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
يعني چي سرويس محدود نداره؟تو سايتش كه زده سرويس حجمي 256 و 1 مگ داره 256 هر گيگ 2800 تومان و 1 مگ هم 4200 تومان.
درسته ... من ندیده بودم ... خیلی وقته به سایتش نرفته بودم ... کلا عوض شده سایتش ... تخفیف تابستونیش جالبه ...
سلام به همه دوستان
لطفا چند نفر پینگ تایم خودشون رو اعلام کنن
من الان داتک دارم و پینگم 400 هست شبها هم که میره رو 1300 اینا
دیگه نمیشه گیم بازی کنم لطفا بگین وضعیت چجوری هست پینگ تایم و بازی انلاین
از دوستانی که تو مرکز سعادتمند هستن اگه کسی هست من رو ادد کنه تو یاهو که بتونم دز لحظه هم چک کنم
my yahoo id : ghasede_del
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)