گواهینامه ی من 14 روزه اومد.
تا یه سال نمیتونید.يك سوال من گواهي نامه ي 1ساله دارم يهني تاريخ صدورش 1388.3.31است ايا من مي تونم در جاده رانندگي كنم يا نه؟
گواهینامه ی من 14 روزه اومد.
تا یه سال نمیتونید.يك سوال من گواهي نامه ي 1ساله دارم يهني تاريخ صدورش 1388.3.31است ايا من مي تونم در جاده رانندگي كنم يا نه؟
در مورد گواهی نامه ی موتور:
من الان گواهینامه ی ماشین گرفتم . برای گرفتن موتور تفاوتی نداره؟ یعنی باز هم باید ایین نامه امتحان بدم و نیاز به گواهی اشتغال به تحصیل داره؟
در ضمن راسته که میگن، هر 45 روز یک بار امتحان میگیرن؟
سلام دوستان .
در مورد آئین نامه یه سئوال داشتم :
شما اینطور فرض کنین که من دارم تو لاین سبقت رانندگی میکنم .
یه دفعه یه نفر از لاین سمت راست من بپیچه جلوی من و تصادف کنیم .
اون وقت کی مقصره ؟
من زنگ زدم از پسر عموم پرسیدم که حدود 8 ماه پیش امتحان داده
گواهی اشتغال به تحصیل لازم بوده
آیین نامه هم همون آیین نامه ماشین هست و باید مجدادا امتحان بدین اگه گواهی نامه ماشین داشته باشین
اگه هم نداشته باشین خوب بازم باید آیین نامه رو امتحان بدین کلا فرقی نمیکنه
در مورد امتحان هم چون 2 بار رد شده بود گفت هر هفته امتحان میگیرن(راهنمایی و رانندگی کرمانشاه)![]()
تشکرمن زنگ زدم از پسر عموم پرسیدم که حدود 8 ماه پیش امتحان داده
گواهی اشتغال به تحصیل لازم بوده
آیین نامه هم همون آیین نامه ماشین هست و باید مجدادا امتحان بدین اگه گواهی نامه ماشین داشته باشین
اگه هم نداشته باشین خوب بازم باید آیین نامه رو امتحان بدین کلا فرقی نمیکنه
در مورد امتحان هم چون 2 بار رد شده بود گفت هر هفته امتحان میگیرن(راهنمایی و رانندگی کرمانشاه)
من دو شب پیش دقیقا همین جوری شدمشما اینطور فرض کنین که من دارم تو لاین سبقت رانندگی میکنم .
یه دفعه یه نفر از لاین سمت راست من بپیچه جلوی من و تصادف کنیم .
اون وقت کی مقصره ؟
خب معلومه دیگه؛ به خاطر انحراف به چپ یارو مقصره. ضمن اینکه سبقت از راست هم ممنوعه.
◙
Last edited by Balrog; 03-01-2010 at 10:37.
توضیحات بیشتر و کامل نیازه. اگر تصویر باشه راحت تر میشه گفت.
اگه طرف پیچیده جلوی شما و فرمان رو راست کرده و در راستای لاین قرار گرفته شما مقصرید.
اگه شما در حال سبقت بودید و ایشون هم خواستن از جلویی سبقت بگیرن بسته به موقعیت هر کدوم درصدی مقصرید.
اگه جلوی ماشینایشون زده به کنار ماشن شما درصد بیشتر بر گردن ایشون هست
و ...
شما برو اون آموزشگاه که مدارکت رو تنظیم کرده و فرستاده پیگیری کن چون ممکنه اینا انقدر گیجن هنوز مدارک شما رو نفرستاده باشن والا پست رسالت چون پست مرکز هست همه چی اول میره اونجا بعد پخش میشه تو پست خونه هایه دیگه اگه مثلا امروز رسیده باشه پست رسالت تا 1 روز بعد میفرستن در خونت یا پست منطقه تون اگه برید اونجا راهت تر میتونید بگیرید
شما الان یا برو آموزشگاه یا با هاشون تماس بگیر.بگو کد پیگیری رو بدن بعد برو تو سایت پست اونجا پیگیری کن میزنه که امده یا نه البته شاید شما از اونایی که گواهیت مثل من 1 ماه ارسال میشه
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)