اصلا درستش اینه که از تو خودش بسازی.
اصلا درستش اینه که از تو خودش بسازی.
بله - بهرحال هر دستگاهی یه شارژ اولیه ای داره و همونطور که گفتی میشه استفاده کرد تا خالی بشه ؛ اما بهتره که به همون دلایلی که گفتم شما یه بار فول شارژش کنی (یعنی هم توصیه کمپانی و هم توجیه فنی اش)..
اگه مقدار خوبی شارژ داره، مشکلی نیست و اگه مثلا نصفش پره ، شما هم انقدری بذار که فول بشه (علامتش مشخص میشه وقتی فول شد) ... فرضاً 1-2 ساعت ... من اون مقدار 3-4 ساعت رو همینطوری حدودی گفتم ...
ok پس فولش میکنم بعد استفاده میکنم که کامل خالی بشه دوباره شارژ میکنم دیگه از اون به بعد نزارم کامل خالی بشه...له - بهرحال هر دستگاهی یه شارژ اولیه ای داره و همونطور که گفتی میشه استفاده کرد تا خالی بشه ؛ اما بهتره که به همون دلایلی که گفتم شما یه بار فول شارژش کنی (یعنی هم توصیه کمپانی و هم توجیه فنی اش)..
اگه مقدار خوبی شارژ داره، مشکلی نیست و اگه مثلا نصفش پره ، شما هم انقدری بذار که فول بشه (علامتش مشخص میشه وقتی فول شد) ... فرضاً 1-2 ساعت ... من اون مقدار 3-4 ساعت رو همینطوری حدودی گفتم ...
ممنون
از سیمور عزیز برای توضیح کامل ممنونبله - بهرحال هر دستگاهی یه شارژ اولیه ای داره و همونطور که گفتی میشه استفاده کرد تا خالی بشه ؛ اما بهتره که به همون دلایلی که گفتم شما یه بار فول شارژش کنی (یعنی هم توصیه کمپانی و هم توجیه فنی اش)..
دقیقا همین روش توصیه میشه کلا توی همه دستگاه های که با باتری لیتیومی کار میکنن همین روش توصیه میشه درواقع تفاوت باتری لیتیومی با باتری های قبلی همینه
مبارکه پیمان جان
منتظر یه ریویو توپ هستیما! یادت نره
اصلا واجب که این کارو بکنی![]()
2 تا سوال
A3 فرمت vob میخونه؟
واسه دایویکس میشه همینجوری فیلما رو بریزم توش نگا کنم؟ نمیخواد کانورت بشه که رزولیشنشو تغییر بدم؟
Last edited by timsar jackson; 02-06-2009 at 21:50.
جنابtimsar jackson ! اگه ممکنه حتما راجع به تجربه Capture ویدئویی با این دستگاه توضیحاتی بده! چون دو سه تا پلیر فقط این امکانو دارن و کمتر کسی راجع به این قابلیت توصیح کامل داده.
یعنی اگه در ابتدای کار این نکته رو رعایت نکرده باشیم، عمر و کارآیی باتری دستگاه در آینده دچار مشکل میشه؟
چون من یادم نمیاد دفعه اول باتریش کاملا خالی شده باشه و بعد دوباره شارژش کرده باشم.![]()
چشم امتحان میکنم میگمجنابtimsar jackson ! اگه ممکنه حتما راجع به تجربه Capture ویدئویی با این دستگاه توضیحاتی بده! چون دو سه تا پلیر فقط این امکانو دارن و کمتر کسی راجع به این قابلیت توصیح کامل داده.
ولی یکم طول میکشه چون تازه امروز خریدم..........
سلام t imsar jackson
مبارک باشه...
چند خریدید و از کجا؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)