این گوشی با وین 6.1 عرضه میشه ولی شما بعدا میتونی به 6.5 آپ کنی![]()
این گوشی با وین 6.1 عرضه میشه ولی شما بعدا میتونی به 6.5 آپ کنی![]()
برو بچه خوفه منطقه غرب(شامل همدان کرمانشاه ایلام لرستان) توجه داشته باشین من تا 2 ماه دیگه یه hd کار کرده سالم خریدارم.یه pm بدین مرسی . آقا راهی هست من با افراد مناطق مختلف کشور مثلا تهران معامله گوشی دسته 2 انجام بدم؟
منو واقعا سرد کردین البته تقصیر شما که نیست من خیلی به این فن آوری احتیاج داشتم
کاش یه جوری بود که بشه
آقا بالاخره اینم تاپیکم تموم کردم(از اول تا آخرشو خوندم) 2 روز روزی 4 ساعت و اصلا با تاپیک HD2 قابل مقایسه نیست (اونجا 5روز روزی 5 ساعت ازم وقت گرفت) اصلا اینجا همه خیلی بیحال بودن انگار قبل از صبحونه اینجا پست میدادن و بعد از نوش جان کردن کله پاچه میرفتن تاپیکای x1 HD2 پست میدادن...آقایون من هنوز با دو مساله مشکل دارم
1-شل شدن دره باطری(تو سایت های دیگه هم در موردش نوشته!!)
2-خش افتادن راحت روی صفحه!!!
لطفا دارندگان این گوشی پاسخ گو باشن.مرسی (-:
سلام.آقا چه خبره تاپیک خیلی سوت وکوره!!؟؟ اگه تو کف گوشیایه دیگه هستین HD رو ازتون خریدارم PM بدین مرسی
HD داشته باشی و تو کف گوشیهای دیگه باشی؟!عمراً...
تازه من هم که وسوسه شدم HD2 بگیرم دلم نمیاد از HD دل بکنم.....![]()
ای بابا شما که بخوای و نخوای باید دل بکنی
اگه نه پا میشم میام اونجا به زور میکنمش![]()
آقایون آیا نرم افزاری هست که بشه با کمک اون راحتر و با کیفیتر عکس گرفت و یا بشه خوب عکسا رو مدریت کرد
این اچ دی با تمام قابلیتهاش موقع عکس گرفتن کمی تاخیر داره و فیلم برداریش هم که تعریفی نداره
با تشکر از همه اونایی که منو راهنمایی میکنن
شما یک سوال را چند تا جا مطرح کردین ؟
یه جا باشه کافیه دیگه ...
Last edited by golmohammadi; 22-01-2010 at 00:26.
نرم افزار که هست ولی بچه ها تست کردن گفتن از مال خود گوشی هم مضخرف تره!! HD اصلا خوب فیلم نمیگیره این مشکلو حتی تو رام های جدید هم داره ولی عکس برداریش از N82 N95 نوکیا سر تره (طبق گفته منابع رسمی که اگه خواستی بهت میگم کجا) پس در این صورت بهترین عکسبرداری هارو داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)