درست ولی بعضی جاها هستش که علامت سوال رو سقفه چجوری رویه نقطش وایسیم..
درست ولی بعضی جاها هستش که علامت سوال رو سقفه چجوری رویه نقطش وایسیم..
این یعنی چی ؟
آخه یعنی چی ؟ چرا فیلم ها (Cut Scene ها) ی بازی پخش نمیشن ؟ چرا بازی سانسور شده ؟
من چجوری گوردون رو از دست Harley نجات دادم ؟
من الان چجوری Ivy رو کشتم وقتی ژل انفجاری رو گذاشتم رو محافظش چی شد؟
و چند جای دیگه چرا یهو از یه جای نقشه میرم یه جای دیگه سر در میارم بدون اینکه بفهمم چی شده ؟
کار کی می تونه باشه ؟ این همون سیاست مزخرف کمپانی بازی ساز بوده یا کار اونایی که بازی رو دادن تو بازار ؟
این مسخره بازی ها تمومی نداره ؟
نمیشه کاری کرد؟
کسی مشکل منو نداره ؟
فک کنم ماله شما دیگه ته باگ باشه...
در شمال آرکام یک نمونه علامت سوال به این صورت داریم. بخش بالای علامت سئوال زیر طاق ورودی قرار گرفته و نقطه علامت سوال هم روی سقف. در حل این گونه معماها باید جایی در محیط قرار بگیرین و به علامت سوال نگاه کنین که نقطه سر جاش قرار بگیره. بعدش ثبت می کنین. (واقعا ایده های سازنده ها برای این بازی بیست بوده)
havas_1980 جان
من پچ فیزیک رو نصب کردم و فیزیک بازی اومد.ولیکن مثل نسخه دمو کرش می کرد.ولی با خاموش کردن انتی الیاسینگ بازی بالا اومد و لی فریم ریت پایین و بعد قاطی کردن کارت گرافیک و در نهایت کرش کردن بازی اصولا نا امیدم کرد.
فکر نمی کنم این مشکل به خاطر این نسخه باشه و نسخه اصلی هم همون جور که توی قسمت تنظیمات پیشنهاد شده نیاز به کارت حداقل 260 انویدیا هست.
کسی می دونه چجوری میشه از سیوها Backup گرفت. به غیر از کپی گرفتن از پوشه ی Eidos در My Documents چه کار دیگه ای باید کرد؟
کسی سیو گیم 35 درصدی بازی را داره واسه ما بزاره؟
% بازي صرفا براي رد كردن مراحل نيست!! حل كردن معما و پيدا كردنRiddler Trophy هم ميتونه در بيشتر شدن درصد بازي كمك كنه!!
براي همينه بعضي از دوستان رو 70% تموم ميكنن! بعضي ها 50%!!
*دوستان من بدون نصب هيچ كركي تمام بازي رو تا آخر رفتم!! قشنگترين دموي بازي دمو معرفي Ivy بود!!
گرافيكي ترين مرحله هم مبارزه با جوكر بود!!
از فيلم پاياني هم ميشد فهميد كه شـــايد بخوان بازي رو ادامه بدن!!
در مجموع بازي خوبي بود اما اينجور بازي هـا (مثل هري پاتر) رو بايد با توجه به كتابشون سنجيد
دوستان اصل این بازی پس کی میاد تو مغازه ها بریم بگیریم.کی میاد؟راستی چند دی وی دی هسته؟نسخه اصل رو میگم.
بیا دوست عزیز، من راه حل این مشکل رو تو صفحه 40 تاپیک گفتم:
یه چندتا نکته برای دوستان بگم کیف کنن:
همه کسانی که بازی رو تموم کردند، چندتا از دمو های بازی رو ندیدند!
حتما میگید چطور؟
خب اگه یه سر به پوشه Movie بازی بزنید می بینید که کنار هر فایل تصویری یه فایل هم نام متنی هست،
ولی کنار بعضی ها نیست، خب حالا اگه تا آخر صفحه پایین بیایید می بینید که یه سری فایل تصویری هست،
که اول همشون یه حرف "O" هست، که همون حرف اضافه باعث میشه نمایش داده نشن، حرف O رو از اول هشون حذف کنید تا مشکل حل بشه.
درضمن برای آخرین فایل باید O1 رو از اولش حذف کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)