دقیقا معلوم شد که سنجش داره همه رو می پیچونه آخه یکی نمیاد بگه وقتی رتبه ی 30000 میاد پیام نور قبول میشه چطوریه که همین رشته آخرین رتبه قبول شدش 150 هست !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! !بابا كارنامه بدترش كرد كه
دقیقا معلوم شد که سنجش داره همه رو می پیچونه آخه یکی نمیاد بگه وقتی رتبه ی 30000 میاد پیام نور قبول میشه چطوریه که همین رشته آخرین رتبه قبول شدش 150 هست !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! !بابا كارنامه بدترش كرد كه
هر دو نفر از یه شهر بودن؟؟؟ یعنی منطقه 3 که شما هستین؟؟؟ابا اين مضخرفه رتبه بدترن اين هم قيول شدن ولي اين زده 10 از 10
يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بوشهر كه 40 نفر گرفت
خواهر من 250 شده اين شده كارنامش ولي يكي رتبه 350 هم بوشهر اورده اين چه مسخرس
خوب مگه ميهش وقتي زده اين 10 از 10 آخرين رتبه قبولي ولي اونا رتبشون بيشتر خواهر من بوده آوردن چطورياس ؟؟؟؟؟؟
کارنامه این صفحه قبلی رو دیدین?؟ از همه رتبه هاش یه دونه کم کردن گذاشتن تو قسمت آخرین فرد قبول شده! خیلی تابلوئه! خجالت نمیکشن ؟! ملتو خر گیر اوردن
گفتم که احتمال زیاد سرکاریه آخه قرار بود 1 ماه دیگه بزنن ، سر این ماجرا الان زدن ، آخه چطوری؟؟؟ عجیبه ، تو کارنامه من پزشکی شیراز نیمسال اول رتبه آخرین فرد قبولی رو زده 3 من رتبم شده 4 !!!! چطوری حساب کردن ؟ ،یعنی تو منطقه 2 ، تو ناحیه ما 3 نفر نیمسال اول شیراز قبول شدن؟؟؟!!!!!کارنامه این صفحه قبلی رو دیدین?؟ از همه رتبه هاش یه دونه کم کردن گذاشتن تو قسمت آخرین فرد قبول شده! خیلی تابلوئه! خجالت نمیکشن ؟! ملتو خر گیر اوردن
منم مشکلم همینه چطوری یه رشته آخرین رتبه ی قبول شدش 18 هست در حالی که 60 تا ظرفیت داره !؟!!!گفتم که احتمال زیاد سرکاریه آخه قرار بود 1 ماه دیگه بزنن ، سر این ماجرا الان زدن ، آخه چطوری؟؟؟ عجیبه ، تو کارنامه من پزشکی شیراز نیمسال اول رتبه آخرین فرد قبولی رو زده 3 من رتبم شده 4 !!!! چطوری حساب کردن ؟ ،یعنی تو منطقه 2 ، تو ناحیه ما 3 نفر نیمسال اول شیراز قبول شدن؟؟؟!!!!!
تورو خدا به اين كارنامه نگه كنين به خاطر يكي داخل چند تاش نيوردهخوب نوشته اونایی که بومی نیستن گزینش کشوری رو در نظر می گیرند . حتما خواهر شما در گزینش کشوری 10 شد .
اصلا منم نمی دونم چرا اینتوریه
تو کارنامه دوستم آخرین رتبه قبولی در دندان پزشکی شهید بهشتی 38 است واسه من 21 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
انگار كامپيوتر اومده از هر كدوم يكي اضاف كرده نوشته روي رتبه داوطلب
يه شهر يه مدرسههر دو نفر از یه شهر بودن؟؟؟ یعنی منطقه 3 که شما هستین؟؟؟
اینکه رتبه شما رو تو کشور نداده فقط رتبه را تو منطقه شما داده...
بابا زیاد حرص نخورین انتظار بیشتری هم نمی رفـت!!!!.![]()
جـمـیـعـا سره کار بودیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)