دوستان این پخش صدای هس تو فیلمبرداری توی ورژن 11.047 هست یا نه خواهشاً با دقت جواب بدید. ممنون
دوستان این پخش صدای هس تو فیلمبرداری توی ورژن 11.047 هست یا نه خواهشاً با دقت جواب بدید. ممنون
باشه تسلیم....شما نظر خودت ...من هم نظر خودم...یا علی![]()
دوستان عزیز با این نظرات واقعاً امیدوار کننده تون علاقه ی مارو نسبت به خرید یک دستگاه تلفن همراه نوکیا n85 از ریشه خشکاندید !!
هر کس سلیقه ای داره بچه ها . اگه می خواین نقاط قوت یا ضعف این گوشیو بگین لطفاً بدون در نظر گرفتن سلیقه و نیاز خودتون از یک تلفن همراه و فقط و فقط جهت آگاهی دیگران ، بیان کنید .![]()
لطفا یه سری به این پست بزنید اونجا عکسهای گرفته شده با n85 هست اگه از حالت های دیگه میخوای بگید میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ali shah; 09-03-2009 at 01:00.
دوستان سلام
الان قیمت n85 چنده؟ من شنیدم ورژن های مختلف این گوشی از نظر حجم حافظه هست درسته؟
دوستانی که خودشون کاربر این گوشی هستند لطف کنند و طی چند سطر معایب و محاسن گوشی رو بگن
بسیار متشکرم
کسی نیست جواب ما رو بده
دستت درد نکنه. اگه بازم بذاری که ممنون![]()
سلام..من خيلي كار داشتم ولي ديگه نتونستم جلوي خودمو بگيرم.قبل از هر چيز با يد بگم اين مطالب را بدون تعصب مي گم ويز گيهاي اين گوشي ...1-فلاشش با اين كه led هست خيلي قويه2-داراي صفحه نمايش فوق العاده oled3-مديريت مصرف باتري4-باتري خيلي بهتر نسبت به ساير گوشيهاي سري ان-5پردازشگر 369 مگا هرتزي6-8گيگ حافظه همراه گوشي7-اف ام ترنسميتر (بدون مانع تا5-6متر جواب ميده)8-navi wheel(كليدهاي چرخان)كاور دوربين جالبي داره9-داراي چراغهاي هوشمند صفحه كليد10-داراي سيمبين جديد 9.3........وحالا معايب1-نداشتن چيست گرافيكي و اين به اين معني نيست كه 85 نميتونه بازي هاي ان گيج رو خوب اجرا كنه وفقط گوشي هايي مثل n95-82و..مي تونن در اين مورد بهتر عمل كنن2-دوربينش با اندازهي يك اپسيلن ضغيفه-3به اندازهي يك آنگسترم هم لقيش نسبت به ساير گوسيهاي كشويي بيشتره....وحالا خودتون قضاوت كنين آيا اين همه امكانات رو بايد گذاشت كنار و بچسبي به اين 3مورد..حالا ديگه ميل خودتونه.آْن چه شرط بلاغ بود گفتم ...ديگه خوداني.ياعلي
من پیشنهاد میکنم سر این گوشی و یک N95 کلاسیک بازی one و یا فیفا را تست کنید و نتیجه را ببینید ! نظرتان عوض میشه !وحالا معايب1-نداشتن چيست گرافيكي و اين به اين معني نيست كه 85 نميتونه بازي هاي ان گيج رو خوب اجرا كنه وفقط گوشي هايي مثل n95-82و..مي تونن در اين مورد بهتر عمل كن
یک اپسیلن ؟ من نظرم یک گاما هست !-دوربينش با اندازهي يك اپسيلن ضغيفه
--
جالبه فقط سه ضعف ؟ پس فکر کنم گوشی اول باید میشد ! نه اینکه نوکیا داره جمعشون میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)