دوست جون ممنونتم ردش كردم بي پدر بدجوري مشغولم كرده بود
دوست جون ممنونتم ردش كردم بي پدر بدجوري مشغولم كرده بود
من دوباره یه جاش گیر کردم ! البته فکر کنم ردش کنم ! یه جایی هست که یه یارویی داره سرش رو میکوبه توی دیوار بعد که نزدیکش میشی سرشو محکم میکوبه تا اینکه میمیره ! یه دری بعد اون وجود داره که وقتی بازش میکنی یه حباب شیشه ای میبینی که یه یارو دیگه ای توشه ولی جلوی راه رو گرفته ! تنها جایی که میشه رفت یه دری که نوشته 1power nod میخواد ! که من نداشتم و مجبور شدم برم بازی رو یذره هک کنم و پول در بیارم تا از اون پاورها بخرم ! حالا دیگه نرفتم ببینم در باز میشه یا نه !
نه دوست عزیز.داخل اون اتاقی که power node می خواد فقط مهمات،بسته های سلامتی،مقداری پول و چیزهایی از این قبیل هست و برای ادامه ی بازی اجباری نیست که وارد این اتاق بشید(اگه از power node استفاده کردید و رفتید داخل اتاق که چه بهتر).برای رد کردن این قسمت باید با استفاده از قابلیت kinesis اون محفظه ی شیشه ای رو ببرید سمت چپ تا بتونید به سمت مقابل اتاق برید.
آخه از پشت شیشه دیدم یه دکمه اونجاست که چراغش روشن گفتم شاید با اون بشه جلومو باز کرد ! ولی بعدا فهمیدم با آهن ربا باید بزنیش کنار هرچند که بازی رو هک کردم و پول و تمام زندگیمو بالا بردم . حالا دوباره باید برشگردونم به اول !
دوستان من بازی dead space رو خریدم کرک هم نداره و با یه پیغام securtiy که میده بالا نمیاد.مشکلش نمیدونید چیه بچه ها؟
چون باید یک جایی برای دنبالش تو نسخه بعدی باقی میموند![]()
سلام .
1.من قابلیت کند کردن زمان رو ندارم.یعنی داشتم اما حالا ندارم.کسی میدونه چرا؟؟؟؟اون قسمت پشت لباسشم که مربوط به همینه پر هست!!!
2.سیو مرحله هشت رو میخوام.همون اوله اولش.لطفا اگه خودتون رد کردین بزارین.اخه ویندوز پاک شده اونم پریده!!!!
تنها دلیل منطقیش میتونه عوض شدن کلید پیشفرض (C) به دیگری باشه و در حالت خیلی نادرش میتونه وجود باگ باشه.
سیو شروع - Chapter 8: Search and Rescue
این بازی میتونم بگم یکی از بهرین بازی ها بود که انجام دادم البته تمومش نکردم ولی خیییییییییییییلی ترسناک ! صدا گذاری این بازی خیلی خوبه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)