ok
ممنون جواب داد
ok
ممنون جواب داد
من هم پی اس پیم مثل mobinh هستش بعد از صد بار امتحان کردن بردمش مغازه درست شد و گفت که این کار یه قلق خاصی داره ( چون اون هم اول چند بار امتحان کرد نشد ولی بعد یه چیزی به ذهنش رسید و یه کاری کرد که شد ) الان کپی خورش پریده و من نمی خوام یه بار دیگه کلی راه برم تا جمهوری و چند تومن دیگه پیاده شم کسی نمیدونه این مغازه دارها چی کار میکنن ک میشه .
من h.bin رو هم کپی کردم . همه چی تکمیل . حتی این فایلها رو از چندتا سایت و بلاگ مختلف گرفتم باز نشد .
اونا برای بازار گرمی همچین کارایی میکنن اموزش کپی خور کردن هم تو این تاپیک هست(پست سوم) اگه تو نصب chikhen هم مشکل داری این کارو بکن البته اگه مموریت اورجیناله یه بار restore default setting بکنی حله اگر هم نیست
این کارو بکن
1-restore default setting بکن هیچ چیزو تغییر نده
2-رنگ تم رو رویby month بگذار
3-برو روی پوشه ی chichenولی داخل نشو
4-مموری رو دربیار
5-سریع وبلا فاصله مموری رو بنداز سر جاش
6-بعد از اینکه مموری استیک اماده شد سریع برو پوشه یchichen و برو روی عکس سبز یازرد
راستی این رو من از روی تجربه بدست اوردم ولی اطمینان داشته باش جواب می ده
نکته
1- همیشه اول مشکلتو اینجا مطرح کن بعد برو مغازه چون بچه هایی که این جا هستند خیلی بیشتر از اون مغازه دار ها میدونند مطمئن باش
2- همیشه از اخرین ورژن استفاده کن (اخرین ورژن رو علی اقا در اموزش می زاره)
3- هر چقدر مموریت پر سرعت تر باشه این کار راحتر انجام میگیره
شما از این آموزش استفاده کن 100 درصد جواب میگیری.
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03MHU به روش خیلی آسان
حیف پول که برای این کار ساده بدی به فروشنده ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا ممنونم
من psp 3000slim را گرفتم 185+ memorystick 8GB که اونم شد 30 تومان,
اما خیلی تحقیق کردم , فکر میکنم بهترین version 5.03 MHU میباشد .
دیشب بازی MGS را ریختم و psp reset شد و firmware دستگاه پرید ,
حالا دوباره باید firmware دستگاه را ببرم به 5.03MHU
روش هم که بارها توضیح دده شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
اولا من تمام صفحات [ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست های اول و سوم حتما خوانده شوند!) رو خوندم (تاکید میکنم تمام صفحات رو) و در مورد این مثله سایتهای زیادی رو بازدید کردم و بیشتر صفحات اونها رو مطالعه کردم (حتی سایتهای انگلیسی مثل psp----- ) تا با مشکلات احتمالی اشنا بشم و کارم رو حل کنم ولی نشد که نشد .
تنها چیزی که به اون شک داشتم اورجینال نبودن رم بود که با اموزش یک سایت فهمیدم اورجینال نیست . هر چند که بعضی از دوستان با رم غیر اورجینال هم جواب گرفته بودند . به خاطر انکه نمیخواستم پول یه رم دیگه بدم گشتم و تو در و همسایه یه رم high speed گیر اوردم که این دفعه با خوش شانسی رو psp یکی دیگه جواب داده بود . ولی این خوش شانسی دوام نداشت چون واسه ما جواب نداد .
حتی یه دفعه تنظیم زبان اولیه رو هم تو restore default دست نزدم و به چینی همه چیز رو از حفظ زدم ولی نشد . رو سفید مشکی قرمز سبز زرد و خلاصه همه امتحان کردم (مدل غیر رنگی هم این کار رو کردم)
حالا منتظرم تا یه نفر یه ترفند جدید رو کنه (به غیر از سرعت عمل . ری استور دیفالت . رنگ تم و تایم زون چی رو باید مد نظر داشت)
این تمام قصه ما بود که باعث شده چند روزه بریم تو خماری !!!!!!!!!!!
جواب ندادمن به هر کی اینکاررو گفتم مشکلش تو دفعه ی اول دوم حل شده بود
ببین شما یه بار بدون باتری اینکارو بکن یعنی باتریو در بیار بعد وصلش کن به شارژر بعد باشارژر روشنش کن بعد کپی خورش کن دیگه نشد نمیییییدونم
آقا بلاخره با هر بدبختی بود کپی خورش کردم .
یه ابتکار زدم :
2 تا رم گرفتم یه 1 گیگ و یه 4 گیگ .
رو 1 گیگ کپی خور کردم و رو 4 گیگ بازی میریزم .
اینجوری وقتی کپی خورش بپره دوباره 1 گیگ رو میذارم میرم رو photo و دوباره کپی خور میشه ...
اووووو فیش .
ولی بعد از 1 روز دیگه بازی tekken نمیاد . یعنی تو بازی میره ولی وقتی مسابقه شروع میشه صفحه سیاه میشه .
در صورتی که قبلا اجرا میشد ...
سلام ،
یک نسخه آزمایشی از 5.55 Gen اومده که فقط روی سری 1000 یا همون فت نصب میشه ،
البته نویسنده برنامه گفته با ریسک خودتون باید نصب کنید ، و همچنین گفته که نسخه اصلی رو به زودی دولوپ میکنه .
اینم خبر خوبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)