تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 127 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1263

نام تاپيک: [ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست سوم حتما خوانده شوند!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ok
    ممنون جواب داد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا چوری همه ی مغازه های تهران رو رفتم ولی هیچ کدومشون نتونستن واسم شده علامت سوال اقا چوری تو نمی تونی راه حلی پیدا کنی؟
    من هم پی اس پیم مثل mobinh هستش بعد از صد بار امتحان کردن بردمش مغازه درست شد و گفت که این کار یه قلق خاصی داره ( چون اون هم اول چند بار امتحان کرد نشد ولی بعد یه چیزی به ذهنش رسید و یه کاری کرد که شد ) الان کپی خورش پریده و من نمی خوام یه بار دیگه کلی راه برم تا جمهوری و چند تومن دیگه پیاده شم کسی نمیدونه این مغازه دارها چی کار میکنن ک میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا علی می دونی چرا کپی خور نمی شد چون فایل h.bin رو در مموری نریخته بودم
    من h.bin رو هم کپی کردم . همه چی تکمیل . حتی این فایلها رو از چندتا سایت و بلاگ مختلف گرفتم باز نشد .

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

من هم پی اس پیم مثل mobinh هستش بعد از صد بار امتحان کردن بردمش مغازه درست شد و گفت که این کار یه قلق خاصی داره ( چون اون هم اول چند بار امتحان کرد نشد ولی بعد یه چیزی به ذهنش رسید و یه کاری کرد که شد ) الان کپی خورش پریده و من نمی خوام یه بار دیگه کلی راه برم تا جمهوری و چند تومن دیگه پیاده شم کسی نمیدونه این مغازه دارها چی کار میکنن ک میشه .
    اونا برای بازار گرمی همچین کارایی میکنن اموزش کپی خور کردن هم تو این تاپیک هست(پست سوم) اگه تو نصب chikhen هم مشکل داری این کارو بکن البته اگه مموریت اورجیناله یه بار restore default setting بکنی حله اگر هم نیست
    این کارو بکن
    1-restore default setting بکن هیچ چیزو تغییر نده
    2-رنگ تم رو رویby month بگذار
    3-برو روی پوشه ی chichenولی داخل نشو
    4-مموری رو دربیار
    5-سریع وبلا فاصله مموری رو بنداز سر جاش
    6-بعد از اینکه مموری استیک اماده شد سریع برو پوشه یchichen و برو روی عکس سبز یازرد
    راستی این رو من از روی تجربه بدست اوردم ولی اطمینان داشته باش جواب می ده

نکته
    1- همیشه اول مشکلتو اینجا مطرح کن بعد برو مغازه چون بچه هایی که این جا هستند خیلی بیشتر از اون مغازه دار ها میدونند مطمئن باش
    2-
    همیشه از اخرین ورژن استفاده کن (اخرین ورژن رو علی اقا در اموزش می زاره)
    3- هر چقدر مموریت پر سرعت تر باشه این کار راحتر انجام میگیره

5. 2 کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما از این آموزش استفاده کن 100 درصد جواب میگیری.

آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03MHU به روش خیلی آسان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حیف پول که برای این کار ساده بدی به فروشنده ها.

7. 3 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت VARDAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran/Tennessee

4 sharmandeh mariz sarma khordeh boodam

عضویتت رو تبریک می گم

مبارک باشه

psp رو چند گرفتی؟
    آقا ممنونم
    من psp 3000slim را گرفتم 185+ memorystick 8GB که اونم شد 30 تومان,
    اما خیلی تحقیق کردم , فکر میکنم بهترین version 5.03 MHU میباشد .
    دیشب بازی MGS را ریختم و psp reset شد و firmware دستگاه پرید ,
    حالا دوباره باید firmware دستگاه را ببرم به 5.03MHU
    روش هم که بارها توضیح دده شده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اونا برای بازار گرمی همچین کارایی میکنن اموزش کپی خور کردن هم تو این تاپیک هست(پست سوم) اگه تو نصب chikhen هم مشکل داری این کارو بکن البته اگه مموریت اورجیناله یه بار restore default setting بکنی حله اگر هم نیست
    این کارو بکن
    1-restore default setting بکن هیچ چیزو تغییر نده
    2-رنگ تم رو رویby month بگذار
    3-برو روی پوشه ی chichenولی داخل نشو
    4-مموری رو دربیار
    5-سریع وبلا فاصله مموری رو بنداز سر جاش
    6-بعد از اینکه مموری استیک اماده شد سریع برو پوشه یchichen و برو روی عکس سبز یازرد
    راستی این رو من از روی تجربه بدست اوردم ولی اطمینان داشته باش جواب می ده

نکته
    1- همیشه اول مشکلتو اینجا مطرح کن بعد برو مغازه چون بچه هایی که این جا هستند خیلی بیشتر از اون مغازه دار ها میدونند مطمئن باش
    2-
    همیشه از اخرین ورژن استفاده کن (اخرین ورژن رو علی اقا در اموزش می زاره)
    3- هر چقدر مموریت پر سرعت تر باشه این کار راحتر انجام میگیره
    اولا من تمام صفحات [ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست های اول و سوم حتما خوانده شوند!) رو خوندم (تاکید میکنم تمام صفحات رو) و در مورد این مثله سایتهای زیادی رو بازدید کردم و بیشتر صفحات اونها رو مطالعه کردم (حتی سایتهای انگلیسی مثل psp----- ) تا با مشکلات احتمالی اشنا بشم و کارم رو حل کنم ولی نشد که نشد .
    تنها چیزی که به اون شک داشتم اورجینال نبودن رم بود که با اموزش یک سایت فهمیدم اورجینال نیست . هر چند که بعضی از دوستان با رم غیر اورجینال هم جواب گرفته بودند . به خاطر انکه نمیخواستم پول یه رم دیگه بدم گشتم و تو در و همسایه یه رم high speed گیر اوردم که این دفعه با خوش شانسی رو psp یکی دیگه جواب داده بود . ولی این خوش شانسی دوام نداشت چون واسه ما جواب نداد .
    حتی یه دفعه تنظیم زبان اولیه رو هم تو restore default دست نزدم و به چینی همه چیز رو از حفظ زدم ولی نشد . رو سفید مشکی قرمز سبز زرد و خلاصه همه امتحان کردم (مدل غیر رنگی هم این کار رو کردم)
    حالا منتظرم تا یه نفر یه ترفند جدید رو کنه (به غیر از سرعت عمل . ری استور دیفالت . رنگ تم و تایم زون چی رو باید مد نظر داشت)
    این تمام قصه ما بود که باعث شده چند روزه بریم تو خماری !!!!!!!!!!!

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

اولا من تمام صفحات [ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست های اول و سوم حتما خوانده شوند!) رو خوندم (تاکید میکنم تمام صفحات رو) و در مورد این مثله سایتهای زیادی رو بازدید کردم و بیشتر صفحات اونها رو مطالعه کردم (حتی سایتهای انگلیسی مثل psp----- ) تا با مشکلات احتمالی اشنا بشم و کارم رو حل کنم ولی نشد که نشد .
    تنها چیزی که به اون شک داشتم اورجینال نبودن رم بود که با اموزش یک سایت فهمیدم اورجینال نیست . هر چند که بعضی از دوستان با رم غیر اورجینال هم جواب گرفته بودند . به خاطر انکه نمیخواستم پول یه رم دیگه بدم گشتم و تو در و همسایه یه رم high speed گیر اوردم که این دفعه با خوش شانسی رو psp یکی دیگه جواب داده بود . ولی این خوش شانسی دوام نداشت چون واسه ما جواب نداد .
    حتی یه دفعه تنظیم زبان اولیه رو هم تو restore default دست نزدم و به چینی همه چیز رو از حفظ زدم ولی نشد . رو سفید مشکی قرمز سبز زرد و خلاصه همه امتحان کردم (مدل غیر رنگی هم این کار رو کردم)
    حالا منتظرم تا یه نفر یه ترفند جدید رو کنه (به غیر از سرعت عمل . ری استور دیفالت . رنگ تم و تایم زون چی رو باید مد نظر داشت)
    این تمام قصه ما بود که باعث شده چند روزه بریم تو خماری !!!!!!!!!!!
    جواب نداد من به هر کی اینکاررو گفتم مشکلش تو دفعه ی اول دوم حل شده بود ببین شما یه بار بدون باتری اینکارو بکن یعنی باتریو در بیار بعد وصلش کن به شارژر بعد باشارژر روشنش کن بعد کپی خورش کن دیگه نشد نمیییییدونم

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

جلل الخالق فقط همین یه جور مونده بود دیگه تکمیل شد
    اقا شما ایندفعه برو یدونه اصل با گارانتی از سونی سنتر بخر فکر کنم هیچ ربطی به کپی خور کردن نداره

خوب بازم اگه تقلبی باشه نباید بسوزه که من تا حالا ندیدم مموری بسوزه
    جاننننننننننننننننننننن
    وقتی کپی خور میکنی نمیشه بازی های بیشتر از 1 گیگ را ریخت؟اگه هم بریزی مموری میسوزه

این شکلی دیگه نشنیده بودیم.

مگه الکی هست که به همین راحتی بسوزه؟
    آحه بازی ریخت روی مموری ربطی به کپی خور بودن نداره.

مموری شما تقلبی نیست؟
    در حالتی که کپی خور نیست میتونی بازی های حجم بالا را بریزی؟
    با یک رم ریدر امتحان کن ببین میشه.

شاید بهت از این مموری تقلبی ها دادن که مثلا روش نوشته 4 گیگ و داخل اطلاعات مموری هم مینویسه 4 گیگ اما بیشتر از 1 گیگ حافظه نداره.
    لیبل این مموری ها را تغییر میدهند و چاپ 4 گیگ روش میزنند و از طریق نرم افزار هم تغییراتی روش میدهند که توسط دستگاه یا کامپیوتر 4 گیگ شناسایی شوند.
    مموری سوخت؟

اصلا نمی تونی بازی رو کپی کنی رو مموری یا اجرا نمی شه؟

با مموری ریدر امتحان کردی؟
    آقا بلاخره با هر بدبختی بود کپی خورش کردم .
    یه ابتکار زدم :
    2 تا رم گرفتم یه 1 گیگ و یه 4 گیگ .
    رو 1 گیگ کپی خور کردم و رو 4 گیگ بازی میریزم .
    اینجوری وقتی کپی خورش بپره دوباره 1 گیگ رو میذارم میرم رو photo و دوباره کپی خور میشه ...
    اووووو فیش .
    ولی بعد از 1 روز دیگه بازی tekken نمیاد . یعنی تو بازی میره ولی وقتی مسابقه شروع میشه صفحه سیاه میشه .
    در صورتی که قبلا اجرا میشد ...

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام ،
    یک نسخه آزمایشی از 5.55 Gen اومده که فقط روی سری 1000 یا همون فت نصب میشه ،

البته نویسنده برنامه گفته با ریسک خودتون باید نصب کنید ، و همچنین گفته که نسخه اصلی رو به زودی دولوپ میکنه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم خبر خوب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •