110 دسی بل یعنی اگه گوشات مشکل نداشته باشه نمی تونی تحملش کنی چون معادل صدای موتور فانتوم در فرودگاه است.
داشتن هدفن خوب خیلی ملاکه در ضمن فکر کنم میتونی از امپلیفایر پرتابل هم استفاده کنی
110 دسی بل یعنی اگه گوشات مشکل نداشته باشه نمی تونی تحملش کنی چون معادل صدای موتور فانتوم در فرودگاه است.
داشتن هدفن خوب خیلی ملاکه در ضمن فکر کنم میتونی از امپلیفایر پرتابل هم استفاده کنی
سلام
sastwhc جان شما اطلاعاتی درمورد این نوع آمپلی فایرها داری؟
کسی اطلاعاتی درباره ی iriver سیلیکس 2 داره ؟
سلام به برو بکس پلیری
اقا من اولش یه چیز بگم که این اقا seymour & prowler88 & caruso یلی دمشون گرمه من با رهنمایی ابن دوستان یه هدفون خوب گرفتم که ازشم راضیم..
حالا یه سوال من الان هدفونو به گوشی وصل کردم و پلیرم شده گوشیم حالا اگه بخوام یه mp3 player خرم صدا و کیفیتی که از هدفون میگیرم خیلی به گوشی فرق داره یانه ؟
اینم بگم شما روی mp3player های بالای 70 تومن حساب نکنید
جوابی که میگیرم چقدر تفاوت داره زمانه که به گوشی وصله و وقتی که به mp3 player صله البته گوشیم سونی اریکسون سری واکمنه..
بله دارم !!!
2GB, 4GB, 8GB
فرمت های صوتی: MP3, WMA, WMA-DRM, WAV, Ogg Vorbis, Audible
فرمت های تصویری و کدک :AVI (MPEG4-SP): 320 x 240, 2Mbps, under 30 fps
WMV: 320 x 240, 768kbps, under 30 fps
...............
همچنین ساپورت :Flash games, FM radio & recorder, voice recorder,
text viewer, alarm clock, removable disk
................
صفحه نمایش:
2.2” AMOLED (320 x 240, 260K colors)
...................
از فونت و برنامه های فلش هم میتونی استفاده بکنی ....
همچنین با تکنولوژِی دی کلیک کار میکنه که فقط کافیه یه کلیک رو صفحه بکنی تا واکنش انچام بده اشتباه نکن یه حسگر داره وگرنه صفحه نمایش تاچ و ... نیست !!!
سوالی داشتی بگو ....
البته گوشی رو با ام پی 4 و پی ام پی اصلا مقایسه نکن پس گفتی حدود 70 بیشتر نمیتونی ؟
بهترین گزینه از محصولات کریتیو هست !!! من تو محصولات کریتیو x-fi و zen v plus رو صداش شنیدم که با این بودجه شما فکر کنم zen v plus خوب باشه البته دوستان هم نظر بدن چون شاید تا 70 تومن گزینه های بهتری هم باشن اما من صداشون رو نشنیدم محمد کریتیو زیاد داشته از اون هم بپرس ......
Last edited by a.z.p.z; 20-07-2009 at 22:33.
شما خریدیش ؟
چنده؟
بعد بلندیه صداش چند دیسیبل هستش؟
در کل خوبه ؟
مگه باطری میخوره اگه بخوره خیلی ضد حاله![]()
نه بابا کی من نخریدم !!!
باطری چی بید دیگه ً!!! اون فقط اندازه اش رو با باطری مقایسه کرده بود کلا چیز سرگرم کننده ای هست و میتونی از بازی ها و تم های فلش هم براش استفاده کنی که اگه خواستی بهت میدم !!!
والا نمیدونم چند دسیبل هست چون معمولا همه نمیگن وایسا چند مین دیگه بهت میگم ..
وقتی هم به پی سی وصلش میکنی یه فولدر میاد که توش اینا هست که تو عکس میبنیی و میتونی اطلاعات و بازی و تم و فونت و .. رو توش بریزی ...
ببین :
![]()
تو ایران هستش
قیمت چنده؟
اگه بودجه ت میرفت رو 100 تومن میتونستی Cowon بگیری فول سایز رو میترکونه چه برسه به px100. ولی با این بودجه به نظر من هم کریتیو فقط و فقط. و مطمئن باش فرق میکنه صداش. به نظر من پلیرهای سونی صداشون به پای کریتیو نمیرسه و خب مسلمه که گوشی های سونی اریکسون هم صداشون به پای پلیرهای سونی نمیرسه. اگه این طور بود که دیگه کسی پلیر نمی خرید. پس تفاوتی که احساس میکنی محسوسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)