اقا همه جا میگن میگن مهندسی صنایع بازار کارش خیلی خوبه و ... میشه بگید مهندسی صنایع دقیقا چیکار میکنه؟(دقیقا اون پستی که تو یه شرکت یا کارخونه داره چیه؟)+من بیشتر مایلم شغل ازاد داشته باشم تا دولتی مهندس صنایع میتونه شغل ازاد داشته باشه؟
مهندسی عمران
مهندسی برق
مهندسی مکانیک
مهندسی شیمی
مهندسی نفت
مهندسی کامپیوتر
مهندسی دلالی
مهندسی دزدی
اقا همه جا میگن میگن مهندسی صنایع بازار کارش خیلی خوبه و ... میشه بگید مهندسی صنایع دقیقا چیکار میکنه؟(دقیقا اون پستی که تو یه شرکت یا کارخونه داره چیه؟)+من بیشتر مایلم شغل ازاد داشته باشم تا دولتی مهندس صنایع میتونه شغل ازاد داشته باشه؟
می خواستم بدونم این رشته ها بدرد می خورن؟بازار کار دارن؟ممنون می شم راهنماییم کنید
کاردانی فنی ابزار دقیق
کاردانی فنی کنترل
کاردانی مکانیک-تمیرات ماشین آلات صنعتی
کاردانی مکانیک خودرو
کاردانی کامپیوتر-سیستم های کامپیوتری
کاردانی نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتری
Last edited by suyuvu; 27-12-2012 at 10:24.
این کدرشته ها همه مال دانشگاه علمی کاربردی هستن
سلام دوست من
مهمترین عامل در موفقیت میزان علاقه و دانش شما در ان رشته است....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جاناز لحاظ بازار کار آینده ی شغلی هرکدومشون چجوریه ؟ مثلا کاردانی کامپیوتر-سیستم های کامپیوتری چه کاری انجام میده ؟ چه شغلی داره ؟
سلام.رشته دوره ليسانسم مديريت دولتي بود.كلا رشته هاي مديريت بازار كارشون هميشه خوب بوده البته نسبت به بقيه رشته ها.مثلا توي اداره ها.بانكها شركتها ي دولتي و خصوصي.البته تو ايران پارتي داشته باشي سيكل هم كافيه واسه مدير عامل شدن![]()
از اونجائی که احساس میکنم نسبت به رشته ای مثل اقتصاد در کشور ما جفا شده و یکی از دلایل عقب ماندگی ما در کشور اینه که دوستان باهوش و استعداد میرن به سمت چیزی به نام بازار کار و پول (که البته مطمئنا برای همه این اینده رقم نمیخوره و این فقط یک توهمه) و رشته های علوم انسانی با رتبه های پائینتر اشغال میشه ، در حالی که در کشورهای بزرگی مثل امریکا علوم انسانی بی شک بهترین جایگاه رو داره و علت پیشرفت کشورشون پیشرفت اونها در علوم انسانی هست ...شاخه اقتصاد نظري:
هسته اصلي تئوريهاي اقتصادي مثل اقتصاد رياضي و اقتصاد سنجي در شاخه اقتصاد نظري مطالعه ميشود؛ يعني اين شاخه بيشتر جنبه انتزاعي و تئوري دارد و تأكيد آن بر روي تئوريهاي رياضي است و دانشجوي اقتصاد نظري كمتر پديدههايي از قبيل تجارت را مطالعه ميكند.
دروس تخصصي اقتصاد نظري :
اقتصاد كشاورزي, اقتصاد مديريت, اقتصاد رياضي, اقتصاد سنجي, تاريخ عقايد اقتصادي, برنامهريزي اقتصادي, اقتصاد منابع .
شاخه اقتصاد بازرگاني:
اقتصاد بازرگاني يكي از شاخههاي كاربردي اقتصاد است كه در آن دانشجو با جنبههاي توصيفي و تحليلي مديريت توليد, مديريت بازاريابي و كاربردهاي آن، قوانين و مقررات ماليات در ايران, انواع حسابرسي و اصول حسابداري آشنا ميشود. همچنين با استفاده از يك سري مدلهاي تصميمگيري و متدهاي كمي, تعيين خط مشي مطلوب را در مسائلي كه يك مدير با آن مواجه ميشود، فرا ميگيرد.
دروس تخصصي اقتصاد بازرگاني :
اقتصاد مديريت, روشهاي مقداري در بازرگاني, مديريت توليد, ارزيابي طرحهاي اقتصادي, حسابداري شركتها, حسابداري صنعتي, اصول بازاريابي, اصول بيمه, مديريت مالي.
یکی از علت این وضعیت در کشور ما عدم اشنائی با رشته هایی مثل اقتصاد هست که باز هم برمیگرده به نظام اموزشی افتضاح ما در دبیرستان و ماقبل اون ... حتی من که دانشجوی اقتصاد هستم نمیتونم رشتم رو خوب معرفی کنم جوری که شما درک کنید ، چه برسه این مطلب که معلوم نیست کی نوشته ... شما باید مسائل اقتصادی رو بصورت پایه ای در دبیرستان بهتون بگن و بدونید وقتی اقتصاد میخونید میخواید چی رو حل کنید ... به هر حال نکته ی غلط این مطلب اینه که کلا اقتصاد نظری رو اشتباه توضیح میده ... اقتصاد نظری با اقتصاد بازرگانی فرق چندانی نداره فقط اقتصاد بازرگانی از این نظر گفته میشه کاربردی تره که حسابداری هم بیشتر تو اون یادداده میشه . ولی کسی که اقتصاد نظری میخونه کارهای کاربردی زیادی میتونه بکنه ...
یه نکته ی غلط در ذهن دانشجو هست که فکر میکنن علوم انسانی اسونه و مال بچه تنبلاست !! در حالی که به گفته ی دانشمندان بزرگی که از علوم فنی مهندسی یا پایه به علوم انسانی اومدن ، علوم انسانی بسیار چالش بر انگیز تر و جذابتر هست ...
موفق باشید ...
دارم کارشناسی برق می خوانم در تعیین گرایش بین قدرت و کنترل ماندم . مهم برام شغل مناسب اینده است و اینی که باید علاقه داشته باشم و خودم هم عملی یاد بگیرم هم می دانم اما ان جایی که پای استخدام و فرم می اد یه چیزی را می خوان که حالا تو هرچی بگی متخصصی انها به گرایش مدرکت کار دارند . کدام گرایش را برم . مخصوصا اینکه تا ما لیسانس بگیریم 4 سال دیگس
برق قدرت بازار کار بیشتر و بهتری رو داره .
توصیه میکنم دوره plc رو هم بروید هم کاربردی هست. هم در استخدام کمک میکنه بهتون
موفق باشید
اين سوال منم هست....
+بازار كار مندسي پزشكي كلا الان چجورياست ، كسي هست الان شاغل باشه در اين حوزه اينجا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)