کسی نیست جواب بده؟
کسی نیست جواب بده؟
سلام.
سوالتون یه مقدار گنگه.
اطلاعات شما آفلاینه؟ چون فرمودید وب موجود در پروژه!
یا می خواین کاربر با استفاده از یه فیلد تو یه موتور جستجو به صورت آنلاین کلمه یا عبارت مورد نظر رو سرچ کنه؟
چه موتور جستجویی مد نظر شماست؟ Google یا ...؟
لطفا توضیحات کاملتری ارائه کنید.![]()
با سلام خدمت شما
مثلا من یک object وب دارم (web1) می خواهم یک input بزلرم که وقتی کلمه ای را در آن مینویسم و یک bottom را کلیک میکنم بره در نوشته های (متن) موجود در وب جستجو کنه یعنی همان کار ctrl + f را بکند
سلام. شما باید از پلاگین IExplorer استفاده کنید.
برید داخل فوروم Indigorose.com و بخش نرم افزارهای قدیمی مربوط به AMS 7.5 و جستجو کنید.
با سلام.
عزیز این plugin در خود IExplorer هست و با زدن ctrl+f کادر find ظاهر میشه. اما من میخواهم در داخل برنامه یک کادر input و یک دکمه ای بزارم که با نوشتن یک کلمه در آن و زدن دکمه آن کلمه نوشته شده در داخل input را در پنجره ie که آفلاین است و حاوی متن است بگردد و کلمات پیدا شده را هایلایت کند یعنی دقیقا همان کار ctrl+f را انجام دهد
Last edited by sshahram; 07-06-2010 at 12:07.
سلام
من میخوام وقتی پروژه ام اجرا میشه Home page در اینترنت اکسپلورر و اگر هم بشه در بقیه برنامه ها مثل فایرفاکس و ... تغییرکنه به آدرسی که من میخوام
آیا کسی هست که مرا یاری کند![]()
سلام.
من یه Plug-in دیدم تو فورومش. اسمش یادم نیست اما همین قابلیت جستجو رو داره.
البته اینکه هایلایتشون کنه رو نمی دونم.
فکر نمی کنم قابلیت هایلات رو واسه متن اونم لغات با فاصله از هم بتونی تو AMS پیدا کنی.
سلام.
آدرس ذخیره Home Page مرورگر IE تو رجیستری اینه:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main > Start Page
واسه Firefox کد گذاری شده و تو چند مقدار مختلف است.
یعنی باید تمام مقادیر را بر پایه ی کد گذاری تعریف شده، تغییر دهید.
--------------------------------------------------------------------------
البته این کار، علاوه بر اینکه کار درستی نیست، کاربر رو هم نسبت به محصول و شرکتتون دلسرد می کنه.
دست شما درد نکنه
اما اگر ممکنه همون اینترنت اکسپلورر رو اگه میشه با یه سمپل راهنمایی کنید
از رجیستری زیاد سر در نمیارم
سلام.
کدش میشه:
به جای %WebSite% آدرس سایتتو بنویس. مثلا برای سایت p30world.com میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)