آقا ورژن فری و بگیر استفاده کن حالش و ببر. یک فایروال از نسخه internet security کم داره که اونم نسخه فری فایروال outpost و نصب کن بزن تنگش!
آقا ورژن فری و بگیر استفاده کن حالش و ببر. یک فایروال از نسخه internet security کم داره که اونم نسخه فری فایروال outpost و نصب کن بزن تنگش!
ببين دوست عزيز براي من همين فايروال avast كافي هست حال و حوصله ي گير دادن ها و سوال پرسيدن هاي out post رو ندارمآقا ورژن فری و بگیر استفاده کن حالش و ببر. یک فایروال از نسخه internet security کم داره که اونم نسخه فری فایروال outpost و نصب کن بزن تنگش!
------------------------------------------------------------------------
در ضمن با اين كه avast اون پيغام رو ميده ولي بازم آپديت ميشه مشكلي بوجود نمياد؟
شما اگه واقعا حوصله يه فايروال حرفه اي رو نداري ، همين Outpost رو بگير و قسمت Proactive رو Low كن يا خاموش كن و فقط از فايروالش استفاده كن.
دوستان سلام
من تازه نسخه ی فری این نرم افزار رو نصب کردم چند تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید
1-نسخه ی فری رو نصب کردم و رجیستری هم کردم ایا باید تنظیمات خاص دیگه ای انجام بدم؟
2-اپدیت این نرم افزار به چه صورته؟یعنی اتوماتیک اپدیت میشه یا باید خودمون به صورت دستی اپدیت کنیم؟معمولا هر چند روز یه بار باید نرم افزار اپدیت شه؟
3-ویندوز من xp sp2 هست و خود ویندوز یه فایروال داره وچون نسخه ی فری این نرم افزار فایروال نداره به نظرتون همون فایروال ویندوز کافیه یا یه فایروال جدا نصب کنم و چی رو پیشنهاد میکنین؟
ممنون
1سوال من زياد تو اينترنت نيستم شايد فقط همين سايت و يه سايته ديگه رو سر بزنم 2-3 تا هم سايت خارجي به نظرت آيا لزومي داره اصلا فايروال داشته باشم همون فايروال ويندوز كافي نيست؟شما اگه واقعا حوصله يه فايروال حرفه اي رو نداري ، همين Outpost رو بگير و قسمت Proactive رو Low كن يا خاموش كن و فقط از فايروالش استفاده كن.
--------------------------------------------------------------
در ضمن يه سوال ديگه هم از همه كساني كه اطلاع دارن داشتم من 2-3 تا ويروس رو يه 2 هفته و نصفي هست واسه آزمايشگاه avast فرستادم ولي هيچ جوابي نيومده با آپديت هاي جديد هم ويروس ها رو نميشناسه مي خواستم ببينم كسي تا حالا ويروس ارسال كرده ؟ جوابي گرفتين؟
Last edited by GHOST RECON; 15-09-2010 at 20:26.
دوستان این اواست هی خودش میره تو حالت سایلنت مود !...قضیه چیه؟
سلام این لیسانس جدید Avast:
البته ببخشید یادم رفت بگم نمی دونم مال آنتی ویروسه یا اینترنت سکیوریتی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gallar2; 16-09-2010 at 09:56.
سلام
من قبلاً نود32 رو داشتم ولی یه چند وقتی میشه که آنتی ویروس avast رو دارم .ولی به نظرم خیلی مزخرف نمیدونم همشون اینجورین ؟یا اینی که من دارم اینجوریه.
اول که میخوام کامپیوتر رو روشن کنم 1سال نوری طول میکشه تا صفحه لود بشه بعدم اگه ویروسی پیدا کنه فقط سروصدا میکنه ؛پاکشون نمیکنه
خواستم راهنمایی بفرمایید
ممنون
[QUOTE=miss leila;5417285]سلام
من قبلاً نود32 رو داشتم ولی یه چند وقتی میشه که آنتی ویروس avast رو دارم .ولی به نظرم خیلی مزخرف نمیدونم همشون اینجورین ؟یا اینی که من دارم اینجوریه.
اول که میخوام کامپیوتر رو روشن کنم 1سال نوری طول میکشه تا صفحه لود بشه بعدم اگه ویروسی پیدا کنه فقط سروصدا میکنه ؛پاکشون نمیکنه
خواستم راهنمایی بفرمایید
ممنون[/
QUOTE]
سلام . من هم همین رو گفتم . اما خیر خیلی باحاله .
شما ورژن 5 ر نصب کنید . واقعا تغییر کلی کرده است . من که راضی هستم . فکرش رو بکنید من 1 گیگ رم دارم این آنتی ویروس رو نصب کردم و ویندوز 7 --- ازش تا ته می کشم . راضی هم هستم .
ها ای چی َ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)