هيچ كدوم از اين عكسا لينك مستقيم نيستن
هيچ كدوم از اين عكسا لينك مستقيم نيستن
من موندم چرا پی ای اس همیشه دیرتر از فیفا بازیش میاد؟این لینک:عکسهای master lig هستش؟این جا هم عکس مصاحبه با بازیکن کشیده.مصاحبش مثل 2008 عکسیه یا ویدئویی یعنی نشون میده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب به طور همزمان كه نميشه منتشر بشه بالاخره يكيش بايد ديرتر بياد.
كاش اين مستر ليگ رو يه كم بهبود بده تو 2009
البته واقعا نميشه گفت چون خيلي مونده كه بازي منتشر بشه بايد منتظر موند
Last edited by Spaniuly; 10-09-2008 at 08:03.
همون عکسیه.(فیلم حجم بالایی می بره)عکسهای master lig هستش؟این جا هم عکس مصاحبه با بازیکن کشیده.مصاحبش مثل 2008 عکسیه یا ویدئویی یعنی نشون میده؟
مستر لیگ الان هم عالی هست و اگر تغییر بدن ممکنه برخی از طرفداراشو از دست بده.كاش اين مستر ليگ رو يه كم بهبود بده تو 2009
البته واقعا نميشه گفت چون خيلي مونده كه بازي منتشر بشه بايد منتظر موند
خوبه ولي شرايط ترانسفر خيلي سخته من تو Easy هم كه ميذاشتم قبول نميكردن. واقعا آدم تو نيم فصل نميتونه ترانسفر درست حسابي بكنه.
در ضمن چي ميشه يه گزينه كوئيك سيم بذاره هركي خوشش نياد ازش استفاده نميكنه. براي PC بايد باشه اين گزينه ولي برا كنسولها نه
خب بازیکن هایی هستن قوی تر از رونالدو که با قیمت ارزون می تونی بخری.(مغز اقتصادی)خوبه ولي شرايط ترانسفر خيلي سخته من تو Easy هم كه ميذاشتم قبول نميكردن. واقعا آدم تو نيم فصل نميتونه ترانسفر درست حسابي بكنه.
در ضمن چي ميشه يه گزينه كوئيك سيم بذاره هركي خوشش نياد ازش استفاده نميكنه. براي PC بايد باشه اين گزينه ولي برا كنسولها نه
کویئک سیم نمی ذاره به این دلیل:
می گن از فیفا تقلید کرده .
در ضمن امکان اینکه برای pc اختصاصی باشه نیست.
ارمین جان این قضیه ی لایسنس لیگ برتر فقط همون همون 4 تیم هست.نیوکاسل و توتنهام که قبلا لایسنس داشتن دیگه نیستن.
اونجوريم خيلي كسل كننده ميشه آدم دونه دونه بازيها رو انجام بده.
آدم دوست داره بازيكنان معروف بخره ديگه. خيلي حال ميده
نمیدونم منظوره شما از لینک مستقیم چیه؟!
بابا برو تو لینک بعد از اونجا عکسهارو ببین دیگه.
.................................................. .............
اول
سلام
دوستان خواهش میکنم این عکسهای جدید را جای دیگه اپلود کنید یا از سایتی دیگه پیدا کنید چون سایت Gamingaccess خیلی سنگین هست و خیلی باید منتظر بمونم تا نشان بده!!!!خواهش میکنم!!!!
گل گفتی.منم بعضی موقع که حال و حوصله ی بازی ندارم میرم لیگ یا منیجر مود.همش کوئیک رو میزنم.قهرمان هم میشم.چون تیممو قوی میکنم.امتیاز هم میگیرم.اینطوری خیلی توپه.تازه من با بارسا با یه پول خاص بازیکن میگیرم.مثلا رونالدو همیشه 60 تا کاکا 50 تا پیرلو 25 تا وندرسار هم 6 تاخیلی حال میده.ولی پی ای اس زیاد زیاد بخوام بازیکن بگیرم2 تا بازیکن.خیلی بده اونجوری.تازه تو پی ای اس اول فصل خبری از ترانسفر نیست
خیلی بده.چون اول فصل حال میده تیمتو جدید کنی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)