تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 91 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 906

نام تاپيک: ◄◄ درخواست مرتبط با YouTube و FLV فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند تا سایت خوب معرفی میکنید
    باتشکر
    سلام
    یه برنامه قوی برای دانلود کلیپ های که تو youtube یا هر سایتی که فیلم انلاین نشون میده میخواستم !
    به جز Internet Download Manager !
    کلا بتونه کلیپ های انلاین رو دانلود کنه, flash وflv ....

2. 3 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

ممنون اما تو انجمن شبکه همچین تاپیکی پیدا نکردم
    ممنون میشم لینک بدین

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون اما تو انجمن شبکه همچین تاپیکی پیدا نکردم
    ممنون میشم لینک بدین
    سلام

در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دفعات زیاد درخواست شده.

موفق باشید

5. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان.ببخشید اگه سوالم تکراریه.یه نرم افزار می خوام که هر مدل ویدئوی تحت وب رو دانلود کنه.منظورم اینه که فقط از گوگل و یوتیوب نباشه و از هر سایتی که کلیپ فلشی رو به اشتراک میذاره بتونه دانلود کنه.ممنون

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان.ببخشید اگه سوالم تکراریه.یه نرم افزار می خوام که هر مدل ویدئوی تحت وب رو دانلود کنه.منظورم اینه که فقط از گوگل و یوتیوب نباشه و از هر سایتی که کلیپ فلشی رو به اشتراک میذاره بتونه دانلود کنه.ممنون
    فکر کنم همون آی دی ام خوب باشه. همون گزینه ی Advanced Browser Integration رو بزنید مشکل حله. البته همه سایتا رو ساپورت نمیکنه. مثلا فایل swf رو یه بار لازم داشتم کلی ور رفتم لینکش رو پیدا کردم و دانلود کردم. آی دی ام هیچ کمکی به من نکرد.

اگه پیدا کردید خیلیییییییی ممنون میشم با پیام خصوصی به من هم اطلاع بدید.

البته آی دی ام در مورد فیلم هایی که به اصطلاح mp4 یا flv هست و با فلش پلیر باز میشه خوب عمل میکنه.

8. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

14

با سلام خدمت دوستان.
    پستهای قبلی رو خوندم ولی نمیدونم جواب سوال من تو کدوما بود و گفتم سوالم رو دوباره بپرسم (با توضیحات کامل!)

قبلا برای دانلود از یوتیوب از روشهای زیاد استفاده میکردم مثل سایت کیپ-تیوب.کام (keep-tube.com) که میتونستم فایلهای یوتیوب رو با 3 فرمت مختلف (3gp,FLV,MP4)
    اما حالا این سایت و سایتهای دیگری که فرمت 3gp ویدئو رو ارائه میدادن این فرمت رو حذف کردن و فقط فرمتهای flv , mp4 رو دارند
    سایتهای زیادی رو تست کردم و کلی هم تو اینترنت دنبال نرم افزار و ... گشتم.

تو یه وبلاگ یه پلاگین و اسکریپت مخصوص فایرفاکس با اسم GreasMonkey دیدم که همراه با عکس نوشته بود میشه با فرمتهای 3gp,flv,mp4 دانلود کرد. ولی وقتی مراحل رو انجام دادم باز هم فقط همون فرمتهای flv,mp4 رو داشت.
    لینک و توضیحات و عکس نمونه در این وبلاگ رو ببینید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توسایت userscript.org هم نزدیک به 10-15 تا اسکریپت دیگه رو تست کردم که بعضی از این اسکریپتها یا کار نمیکردن یا اینکه همون فرمتهای flv,mp4 رو داشتند.

ممنون میشم دوستانی که حرفه ای تر هستند توضیح بدن و یه راه خوب برای دانلود از یوتیوب با فرمت 3gp ارائه بدن. برای دانلود با فرمتهای flv,mp4 راههای زیادی وجود داره ولی فرمت 3gp نه!
    اگر یه اسکریپت خوب برای فایرفاکس گیر میومد خوب بود.

ارادتمند.
    Last edited by Extacy; 30-12-2010 at 00:58.

10. این کاربر از Extacy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    پستهای قبلی رو خوندم ولی نمیدونم جواب سوال من تو کدوما بود و گفتم سوالم رو دوباره بپرسم (با توضیحات کامل!)

قبلا برای دانلود از یوتیوب از روشهای زیاد استفاده میکردم مثل سایت کیپ-تیوب.کام (keep-tube.com) که میتونستم فایلهای یوتیوب رو با 3 فرمت مختلف (3gp,FLV,MP4)
    اما حالا این سایت و سایتهای دیگری که فرمت 3gp ویدئو رو ارائه میدادن این فرمت رو حذف کردن و فقط فرمتهای flv , mp4 رو دارند
    سایتهای زیادی رو تست کردم و کلی هم تو اینترنت دنبال نرم افزار و ... گشتم.

تو یه وبلاگ یه پلاگین و اسکریپت مخصوص فایرفاکس با اسم GreasMonkey دیدم که همراه با عکس نوشته بود میشه با فرمتهای 3gp,flv,mp4 دانلود کرد. ولی وقتی مراحل رو انجام دادم باز هم فقط همون فرمتهای flv,mp4 رو داشت.
    لینک و توضیحات و عکس نمونه در این وبلاگ رو ببینید :

توسایت userscript.org هم نزدیک به 10-15 تا اسکریپت دیگه رو تست کردم که بعضی از این اسکریپتها یا کار نمیکردن یا اینکه همون فرمتهای flv,mp4 رو داشتند.

ممنون میشم دوستانی که حرفه ای تر هستند توضیح بدن و یه راه خوب برای دانلود از یوتیوب با فرمت 3gp ارائه بدن. برای دانلود با فرمتهای flv,mp4 راههای زیادی وجود داره ولی فرمت 3gp نه!
    اگر یه اسکریپت خوب برای فایرفاکس گیر میومد خوب بود.

ارادتمند.
    یعنی با آی دی ام هم نمیشد ؟؟؟

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یه نرم افزار میخوام که از سایت xvideos , tube8 راحت دانلود کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یعنی با آی دی ام هم نمیشد ؟؟؟
    سلام.
    با IDM تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط با فرمت flv میشه دانلود کرد. البته میشه قبل از دانلود مثلا به جای flv پسوند رو به 3gp تغییر داد ولی در حجم فایل تاثیری نمیزاره و فقط بصورت ظاهری پسوند رو از flv به 3gp تغییر میده و ماهیت اصلی فایل همون flv هست.

تو صفحه فیسبوک سایت keep-tube خوندم که دانلود با فرمت 3gp تو این سایت با مشکل مواجه شده و در حال حاضر دارن سخت روش کار میکنند تا درستش کنن. خیلیها رو تو صفحه فیسبوکشون دیدم که نیاز به فرمت 3gp داشتند و فقط من تنها نبودم.

ارادتمند.

14. این کاربر از Extacy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام.
    با IDM تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط با فرمت flv میشه دانلود کرد. البته میشه قبل از دانلود مثلا به جای flv پسوند رو به 3gp تغییر داد ولی در حجم فایل تاثیری نمیزاره و فقط بصورت ظاهری پسوند رو از flv به 3gp تغییر میده و ماهیت اصلی فایل همون flv هست.

تو صفحه فیسبوک سایت keep-tube خوندم که دانلود با فرمت 3gp تو این سایت با مشکل مواجه شده و در حال حاضر دارن سخت روش کار میکنند تا درستش کنن. خیلیها رو تو صفحه فیسبوکشون دیدم که نیاز به فرمت 3gp داشتند و فقط من تنها نبودم.

ارادتمند.
    من دیشب هم داشتم فیلم با آی دی ام دانلود میکردم که فرمتش mp4 بوده. ببینید FLV به دلیل ساپورت نکردن استریم های ویدئویی h264 دیگه محبوبیتی نداره. خود آدوب با فلش پلیر 9 و خورده ای به بعد کاری کرده که mp4 هم باز بشه. ما تو پیچ گوشتی هم با فرمت mp4 و با فلش پلیر فیلم میذاریم. آی دی ام هم به راحتی تشخیص میده و لینک دانلود رو در اختیار کاربر میذاره.

خیلی بعیده که وقتی آدوب زده تو کار mp4 اون وقت آی دی ام نتونه دانلودش کنه.

من بحث شما رو درست متوجه نشدم. فکر کنم منظورتون اینه که رو یه سایت با کیفیت های مختلف برای پخش وجود داره و شما میخواین مثلا اون خوبه رو دانلود کنید. این مشکل خاصی نیست چون شما بزنید هر کدومش که پخش بشه آی دی ام لینک همون رو بهتون میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •