چرا. یک احتمال وجود داره. اونم اینکه فروشنده محترم هدفون اوریجینال رو با یک هدفون آشغالی مثلا 5 هزار تومانی عوض کرده باشه!!!! کیفیت زمین تا آسمون فرق داره.
پسر عجب عكسايي ميگيره اين لاكردار !!
جیف 800 تومن پول که بدی بابت خیریدن این گوشی
آدم حسابی بجاش یک دوربین فیلمبرداری با فرمت Hd سونی میتونه بخره
با سلام خدمت دوستان.
اقا دیروز تو علاءالدین یه نفر داشت هم با i8510 سامسونگ و هم با c905 سونی اریکسون ور میرفت رفتم پیشش ببینم چکار میکنه.
در مورد کیفیت فیلمبرداری بگم از دو تا موبایل هم به مدت 3 دقیقه فیلبرداری کرد ولی کیفیت سامسونگ i8510 خیلی بهتر از c905 سونی بود.
در مورد کیفیت عکسها پسر واقعا سامسونگ با این گوشی ترکونده.عکسهای سامسونگ i8510 خیلی طبیعیتر از c905 بود فقط تو فلاش c905 قویتره که اگه اونم نمیذاشت واقعا دیگه سونی گند زده بود.
در مورد قیافه و پرستیچ سامسونگ حرف اولو میزنه.
خدمتتون عرض کنم منوهای کارتونی c905 اصلا حال نمیده و مثل اینکه به ال سی دی گوشی برچسب چسبونده ای .ولی سامسونگ با توجه به اینکه سیمبین ورژن 9.3 داره واقعا منو بندی خوبی داره و همه چیز طبیعی به نظر میاد.
در کل بگم من که یکی از طرفدارانه سر سخت سونی اریکسون و نوکیا هستم با دیدن c905 سونی اریکسون به سونی اریکسون نا امید شدم.
Last edited by sogol6561; 21-11-2008 at 15:44.
این حرفتو دارم.
من الان هم 5700 نوکیا و w910i سونی اریکسون و هم n95 8gb دارم.از همه اول بگم کیفیت و بلندی و باس صدا تو 5700 نوکیا واقعا بهتر از w910 i سونی اریکسون و n95 8gb نوکیاست.و از لحاظ 3 بعدی بودن صدا تو اسپیکر که همون 3d sound هست n95 8gb داره حرف اولو میزنه.ولی w910i هم گوشی خوبیه.ولی جذابیت صدا تو بعضی گوشیهای نوکیا مثل 5700 و n95 8gb بهتر از گوشی های سونی اریکسونه.
این موج منفی که تو ای تاپیک راه افتاده کمی مشکوک میزنه ...هر روز چند نفر که پستاشون یه رقمیه میان و از c905 بد میگن ..انشالا اونی که من فکر میکنم نباشه ... به هر حال الان عکسهای c905 خیلی خوبه (چون من عکساشو فول میبینم ) و همینطور بهتر هم میشه ... چند تا آپدیت که بشه ..(که روال معمول گوشیهای سونی اریکسون هست)
اين هم مقايسه سه دوربين c902 , c905 و نيكون D80 در شب:
![]()
![]()
آخر سر هم پرسيده مي تونيد بگيد كدون عكس مال كدوم دوربينه؟
و اني خيلي تابلوئه ولي انصافا C905 رشد خيلي زيادي داشته تو كيفيت اون هم همينو گفته
خيلي نزديك به نيكون گرفته
Last edited by Original Titan; 21-11-2008 at 21:45.
تایید میشه.تابلو هست 1 نفره.این موج منفی که تو ای تاپیک راه افتاده کمی مشکوک میزنه ...هر روز چند نفر که پستاشون یه رقمیه میان و از c905 بد میگن ..انشالا اونی که من فکر میکنم نباشه ... به هر حال الان عکسهای c905 خیلی خوبه (چون من عکساشو فول میبینم ) و همینطور بهتر هم میشه ... چند تا آپدیت که بشه ..(که روال معمول گوشیهای سونی اریکسون هست)
بی تفاوت باشید خودش خسته میشه و میره.دی..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)