مسیر سیو بازی در ویندوز ویستا به این آدرس:
C:\Users\xxxxx\Documents\Prince of Persia\Save
xxxxx >> نام یوزر
مسیر سیو بازی در ویندوز ویستا به این آدرس:
C:\Users\xxxxx\Documents\Prince of Persia\Save
xxxxx >> نام یوزر
ممنون تو xp آدرسش اينه:
C:\Documents and Settings\****\My Documents\Prince of Persia\Save
سلام، من طبق راهنمای شما رفتم ولی به نتیجه نرسیدم. میشه یه بار چک کنید ببینید درسته یا نه؟
چند بار امتحان کردم نشد...![]()
سلام
من یک ماهیی نبودم و نشد این تاپیک رو دنبال کنم
لطفا یکی بگه که کاربرا از بازی راضی بودند؟
یعنی انتظارات رو براورده کرده؟
عصر میخوام برم بخرمش
تو بازار هست یا ممنوع شده؟
ممنون
یکی از زیباترین بازیهای سال 2008 که وجودش تو کلکسیون شما واجب هست!
فقط ایرادی که به بازی گرفته شده سادگی اون هست.
صحبت در مورد ممنوعیتش شده ولی اصلا توجهی نکنین.
همین الان امتحان کردم. روش گفته شده 100% جواب خواهد داد.
مرحله Royal Gardens - معمای حل شده سمت راست
بازی عالیه نباید از دستش بدی
تو بازار ریخته راحت گیر میاد
ارشاد هنوز به طور شفاف نگفته ممنوعه یا نه چون میدونه ملت به این بازی حساسن به خاطر همین راحت گیر میاد
منم یه چند وقتیه دارم بازی می کنم در اینکه بازیه خوبیه شکی نیست چون یه جورایی هم گرافیکش جدیده هم سبکش (درسته شبیه تام رایدر هست ولی و بر خلاف اون هم داستان وهم مهاراتهای طول بازی انعطاف و تنوع زیادی داره به هیچ وجه کسل کننده نمیشه) فقط چیزی که برای من جالبه اینه که اومدن خشن ترین بازی سال رو تبدیل کردند به بازی که اصلا خشونت توش یه جورایی به چشم نمی یاد که فکر کنم اینم به خاطر گیرهایی هست که به این بازی داده بودند به طوری که حتی توی ایران هم به شدت این بازی رو نقد کرده بودند البته ubisoft با این کارش تا حدود زیادی از تکراری شدن بازی هم جلوگیری کرد(یعنی یه تیر ودونشون)!
به هر حال بازیه که بهتون پیشنهاد میکنم حتما انجامش بدین.
لطفا یکی کمک کنه . من بعد از پرت کردن the wirror برای بار اول و سبز کردن اون منطقه توسط الیکا به یه منطقه تاریک دیگه رفتم که بعد از مدتی گذار در اون منطقه و پریدن به اینور و انور دیدم که درست رسدم به جای قبلیم . بعد یه راه جدید پیدا کردم که متاسفانه دیدم که اون ره هم به یه جای تکراری ختم میشه که قبلا توسط الیکا سر سبز شده بود . بعد یه راه دیگه ای پیدا کردم که به یه منطقه جدید رسیدم و زیر اون منطقه هم یه گرداب شنی بود . من کلا اون منطقه رو دور زدم ولی در اخر دیدم که رسیدم سر جای اولم . لطفا بگید که از کدوم راه باید برم؟
گیم پلی بازی دقیقا به این صورت دنبال میشه:
- نقشه - کلید <Tab> رو برای نمایش نقشه بزنید. شما از طریق نقشه مسیرتون رو پیدا می کنید, مقصدتون رو مشخص می کنید و تله پورت می شید. (رفتن به نقطه ایی بدون طی مسیر)
- انتخاب مقصد - با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون (فقط مراحل باز شده) رو مشخص کنید و سپس کلید <Sapce> رو بزنین.
- سرزمین فاسد (Corrupted Land) - به کمک الیکا خودتون رو به نقطه مشخص شده برسونین. بدین منظور کلید <E> رو برای نشان دادن مسیر حرکت بزنید. در نهایت بعد از شکست رئیس اقدام به پاک کردن مرحله کنید.
- سرزمین پاک (Healed Land) - بعد از پاک شدن, اقدام به جمع آوری ذرات نور (Light Seed) کنید. تعدادی از ذرات نور در بخشهایی قرار گرفته اند که برای رسیدن به آنها لازم هست صفحه قدرت رسیدن به آن قبلا باز شده باشد.
- قدرت ها (Powers) - وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردید, مثلا برای بار اول 60 مورد, که نیاز است حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردید و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید تا مراحل بعدی (صفحات قدرت هر مرحله) برای شما باز شود.
- تله پورت (Teleport) - شما این امکان رو دارید که بدون طی کردن مسیر بین مناطق پاک شده, جا به جا شوید. برای این منظور با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون رو مشخص کنید و سپس کلید <E> رو بزنین.
سلام دوست من
راهنمايي هوس كاملا درسته ولي اگر جوا ب نميده .شما با توجه به ورودي و خروجي هر حوضچه اونا رو حركت بديد. هدف شما رساندن اون آب سياه به پايين مخزنه. اگر دقت كنيد. حتما مي تونيد انجام بديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)